Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-02@02:41:41 GMT

تولید روزانه ۱۲۰ هزار پیتزا در ایران توسط پمینا

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۹۲۰۳

تولید روزانه ۱۲۰ هزار پیتزا در ایران توسط پمینا

صراط:

میزان استقبال از پیتزا منجمد و فروش آن، به خصوص در بین جوانان و خانواده‌های مدرن ایرانی و در همراهی با روندهای جهانی، قبل از کرونا هم در حال افزایش بود و تمایل به دسترسی سریع و در هر لحظه به یک غذای محبوب جهانی، باعث شده بود که این محصول جای خود را در ایران هم باز کند.

اما شیوع ویروس کرونا و کمتر شدن مراجعه به رستوران‌ها باعث شد بسیاری از مردم، پیتزا منجمد آماده‌ی مصرف را برای اولین بار امتحان کنند و یا با تهیه‌ی خمیر آماده، خود در خانه، به سلیقه‌ی خود با مواد و تاپینگ‌های مختلف، پیتزای محبوب خود را تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها دیگر بعید نیست فریزر هر خانه‌ای حاوی یک یا چند بسته پیتزای منجمد آماده‌ی مصرف در چند دقیقه باشد.

در پاسخ به این نیاز بازار، پیتزا پمینا، توانسته با راه‌اندازی خط تولید عظیم خود، بدون دخالت دست و با فناوری‌های جدید و متنوع، به ظرفیت تولید و عرضه‌ی روزانه 120 هزار پیتزا در ایران دست یابد تا علاوه بر تامین نیازهای بازار و صادرات، به دغدغه‌های بهداشتی و کیفیت تغذیه‌ای مخاطبان نیز توجه ویژه‌ای داشته باشد.

خط تولید غول‌آسای تولید پیتزا

حالا بعد از چند سال از حضور برند پیتزا پمینا در بازار کشور، این برند موفق شده است تا یک خط تولید پیتزای بسیار پیشرفته را برای تولید صنعتی پیتزا در کشور راه‌اندازی کند که ظرفیت تولید پیتزا در ایران را ده‌ها برابر بیشتر کرده و از طرفی با ارائه‌ی محصولاتی جدید متنوع در زمینه‌ی خمیر پیتزا و پیتزای آماده مصرف، مخاطبان جدیدی را به خود جذب کند.

این خط تولید پیشرفته اروپایی با آخرین فناوری‌های تولیدی اوایل امسال راه‌اندازی شد تا پمینا به عنوان اولین شرکت دارای خط تولید بسیار پیشرفته و خودکار تولید پیتزا منجمد در ایران شناخته شود.

زنجیره‌ی کامل تولید مواد اولیه تا خود پیتزا در یک جا

این روزها که مردم دغدغه‌ی بیشتری در مورد سلامت غذایی و کیفیت محصولات غذایی تهیه شده‌ی خود دارند، ترکیب و تعداد مواد اولیه‌ی متعدد مورد استفاده در یک پیتزای آماده‌ی مصرف اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

پیتزا پمینا به عنوان عضوی از خانواده کاله سولیکو، از فرصت بهره‌برداری از بهترین مواد اولیه معتبر این برند برخوردار است. برندهایی مانند کاله برای پنیر و سس؛ سولیکو برای مواد پروتئینی و گوشتی که سال‌هاست برندهای مورد اعتماد مصرف‌کنندگان ایرانی و کشورهای همسایه هستند. همچنین پمینا به عنوان یک برند متخصص در تولید خمیر پیتزا در تولید نهایی این محصول مشارکت دارند.

فرآیند انجماد فوق سریع پیتزا پمینا برای تازگی در زمان مصرف

تهیه و پخت پیتزای خوش طعم و با کیفیت آن هم در این ابعاد صنعتی و بدون دخالت دست، اگرچه اهمیت ویژه‌ای دارد، اما حفظ این تازگی و طراوت در زمان مصرف و حفظ طولانی‌مدت است که باعث رضایت مصرف‌کننده‌ی نهایی می‌شود.

برای این امر، پیتزا پمینا، فرآیندی را به نام فرآیند انجماد بسیار سریع، در کارخانه‌ی خود به کار گرفته که می‌تواند در زمانی بسیار کم، پیتزا را با همان خواص و طعم اولیه و بدون از دست دادن ارزش تغذیه‌ای، منجمد کند. این فرآیند مانند آن است که طراوت و طعم محصول را در همان لحظه به صورت کامل بسته‌بندی و بدون نیاز به یخ‌زدایی در فر خانه، همان طعم و طراوت نصیب مصرف‌کننده شود. در این روش مولکول‌های آب موجود در مواد غذایی در کسری از ثانیه به حالت انجماد می‌روند که این روش بر خلاف انجماد در فریزرهای خانگی، باعث حفظ تمامی خواص غذایی و طعم در همان مرحله می‌گردد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: پیتزا رستوران صراط تولید پیتزا خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید

متخصصان تغذیه میزان مصرف پروتئین روزانه را به ازای هرکیلو وزن بدن، هشت دهم گرم  می‌دانند، اما بسیاری از افراد مقداری کمتر یا بیشتر از این میزان مصرف می‌کنند.

به گزارش سرگرمی روز، بسیاری از افراد به ویژه بانوان که رژیم‌های غذایی سخت و سنگین دارند از مصرف کربوهیدرات و پروتئین خودداری می‌کنند، غافل از این‌که کمبود دریافت این مواد زمینه ساز بروز انواع عارضه‌های سلامت می‌شود.

موارد زیر از جمله نشانه‌های کمبود دریافت پروتئین است:

به خوردن خوراک‌های شیرین یا شور تمایل دارید

میزان کافی پروتئین دربدن سبب سوزانده شدن قند ناشی از مواد خوراکی و تنظیم آن می‌شود، از این رو رژیم خوراکی کم پروتئین سبب آزاد سازی بیشتر قند خون درون رگ‌ها و درنتیجه تمایل فرد به مصرف بیشتر خوراکی‌های شیرین یا شور می‌شود.

عضله‌های بدن ضعیف و آسیب پذیر می‌شوند

زمانی که به میزان کافی پروتئین دربدن وجود نداشته باشد بدن ذخیره کافی برای فعالیت‌های فیزیکی ندارد، عضله‌ها ضعیف شده و فرد توانایی کافی برای انجام فعالیت به ویژه ورزش ندارد.

کمبود دریافت پروتئین سبب می‌شود تا آسیب‌های ناشی از جراحی به زودی ترمیم نشده و فرد دچار درد‌های مفصلی و عضلانی شود.

ریزش موی سر پاسخ بدن به کمبود دریافت پروتئین

مصرف کم پروتئین می‌تواند سبب ریزش موی سر، شکنندگی ناخن ها، زرد شدن پوست صورت و احساس ضعف و ناتوانی شود. تک خوردن لب‌ها و پوسته پوسته شدن ناخن‌ها همگی از اثر‌های کمبود مواد پروتئینی دربدن است.

ضعف سیستم ایمنی بدن

سوء تغذیه و کمبود مصرف مواد مغذی به ویژه پروتئین‌ها سبب ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلای فرد به انواع بیماری‌ها می‌شود.

دراین حالت بدن ذخیره پروتئینی کافی برای مبارزه با عامل‌های بیماری زا نداشته و در زمان ابتلا به بیماری به سختی به درمان‌ها پاسخ می‌دهد.

ضعف خلق و خو و احساس عصبانیت

انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین همگی از پروتئین تشکیل شده‌اند و کمبود پروتئین سبب افت خلق و خو، ضعف اعصاب، کاهش میزان هوشیاری، عصبانیت و پرخاشگری در افراد می‌شود.

کم خوابی

کمبود پروتئین سبب کم خوابی، بی خوابی و دیدن کابوس می‌شود. تریپتوفان اسید آمینه‌ای ضروری برای سلامت بدن است که سبب احساس خواب آلودگی می‌شود. این اسید آمینه درخوراکی‌هایی، چون دانه‌های آجیل، گوشت بوقلمون، ماهی، برخی انواع پنیر، لوبیا، عدس و تخم مرغ موجود است. کمبود دریافت پروتئین می‌تواند سبب بدخوابی، بی خوابی و برهم خوردن تعادل هورمون‌های بدن شود.

درچه بازه های زمانی از روز پروتئین مصرف کنیم

بیشتر افراد بیشترین میزان پروتئین دریافتی خود را درطول وعده شام به دست می‌آورند، که دراین حالت به دلیل نزدیک بودن به زمان خواب، بیشتر پروتئین به صورت قند جذب بدن می‌شود، کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در طول روز و در وعده‌های صبحانه و نهار نیز به میزان کافی پروتئین دریافت کنند تا بدن آن‌ها بیشتربه عضله سازی بپردازد و از ایجاد قند و چربی جلوگیری شود.

خوردن مواد پروتئینی یک ساعت قبل یا پس از انجام تمرین‌های ورزشی می‌تواند سبب عضله سازی، ترمیم بافت‌های عضلانی آسیب دیده دراثر ورزش و افزایش استقامت بدنی برای انجام تمرین‌های ورزشی و قهرمانی شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند