Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه‌ای سه‌جانبه برای استفاده از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه صادرات تجهیزات پزشکی مطرح شد که صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در دو سال اخیر صرفه اقتصادی پیدا کرده ولی به همین تناسب قوانین محدودکننده صادرات، نحوه بازگشت ارز و به طور کلی تجارت نیز سخت‌تر شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر شاهرخ مهدوی، دبیر انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت تهران در جلسه‌ای که با حضور نازنین فلاحتی رئیس کمیسیون تجهیزات پزشکی اتاق مشترک ایران و امارات و دکتر نادر فلاحیان، کارشناس روابط بین‌الملل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت برگزار شد با اشاره به ارتباط با ۳۰۰ شرکت دانش بنیان حوزه سلامت گفت: در حدود ۱۰۰ عضو فعال در انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تهران عضو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  این انجمن در قالب میز خدمت در خصوص جذب سرمایه‌گذارهای بخش خصوصی و دولتی شامل بانک‌ها، صندوق‌ها، VCها و غیره جهت سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و خدمات شرکت‌های نوپا و در حال توسعه خدمات ارائه داده و همکاری با کمیسیون صادرات تجهیزات پزشکی اتاق ایران و امارات می‌تواند در موفقیت این شرکت ها مفید باشد.

در این جلسه، فلاحتی درباره همکاری کمیسیون تجهیزات پزشکی اتاق مشترک ایران و امارات با شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: این کمیسیون آماده همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تجهیزات بهداشتی در حوزه خدمات مشاوره‌ای برای توسعه صادرات تخصصی به امارات است و از عضویت این شرکت‌ها در کمیسیون اتاق بازرگانی ایران و امارات استقبال می‌کند.

این تولید کننده و صادرکننده تجهیزات پزشکی افزود: صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در دو سال اخیر صرفه اقتصادی پیدا کرده ولی  به همین تناسب  قوانین محدود کننده صادرات، نحوه بازگشت ارز و به طور کلی تجارت نیز سخت‌تر شده و لذا عضویت در کمیسیون تجهیزات پزشکی اتاق ایران و امارات می‌تواند این مصائب را با شناسایی و ارائه راه‌حل  در مسیر صادرات شرکت‌های دانش بنیان نوپا کم کند.

وی ادامه داد: پتانسیل  کشورهای همسایه برای صادرات تجهیزات پزشکی، بهداشتی و درمانی بسیار بالا است و با توجه به فعال شدن شرکت های دانش بنیان برای ساخت و تامین تجهیزات پزشکی باید فعالیت در حوزه برنامه‌ریزی، آموزش و همکاری در جهت بهبود زنجیره ارزش افزایش یابد.

فلاحتی با اشاره به پتانسیل‌ها و فرصت‌های صادراتی تجهیزات پزشکی از طریق شرکت‌های خصوصی به امارات افزود: امارات مسیر صادرات بیشتر تجهیزات پزشکی  به کشورهای آفریقایی و کشورهایی که تجارت مستقیم با ایران برای آنها امکانپذیر نیست، به شمار می‌رود و ما در شرایط حال حاضر باید از هر روزنه ای برای افزایش تولید استفاده کرده و به  فکر بازارهای جدید باشیم.

همچنین در این جلسه، فلاحیان، به حمایت‌های معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به توسعه صادرات دانش بنیان از طریق ایجاد ارتباط و معرفی ظرفیت‌های بخش خصوصی در عرصه بین‌الملل اشاره کرد و گفت: انتشار کتابچه شرکت‌های صادراتی حوزه سلامت و تلاش برای هم‌افزایی سازمان‌های دولتی و تشکل‌های خصوصی  در برنامه این معاونت است.

بنا بر اعلام روابط عمومی اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات، در پایان این جلسه توافقی مبنی بر همکاری با اتاق بازرگانی ایران و امارات به عنوان نهاد خصوصی- مشاوره ای در حوزه‌های واردات، صادرات، امور اداری، مالیاتی، گمرکی، بانکی و غیره صورت گرفت و مقرر شد  علاوه بر معرفی کمیسیون تجهیزات پزشکی اتاق ایران و امارات  به اعضا در جهت حضور و عضویت ایشان در اتاق بازرگانی توصیه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان ایران و امارات حوزه سلامت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان