Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاضل از بستری ۴۹۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گلستان خبر داد و گفت: از این میزان ۱۰۴ بیمار کرونایی در بخش آی.سی.یو قرار دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «عبدالرضا فاضل» شامگاه امروز(سه شنبه 27 آبان) در گفتگوی خبری اظهار کرد: از دو هفته گذشته شرایط استان گلستان از لحاظ کرونا به سمت قرمز حرکت کرد، پیش بینی می شد استان گلستان این شرایط و پیک سوم کرونا را تجربه نکند اما متأسفانه با وجود رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم، استان وارد پیک سوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: در حال حاضر اکثر شهرهای استان گلستان شرایط قرمز کرونا را تجربه می کنند و شهرهای ترکمن نشین اعم از مراوه تپه، کلاله، آق قلا و بندرترکمن در شرایط حادتری قرار دارند.

 

وی از بستری 490 بیمار کرونایی در مراکز درمانی گلستان خبر داد و خاطرنشان کرد: از این میزان 104 بیمار کرونایی در آی.سی.یو و 49 بیمار به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند و وضعیت خوبی ندارند.

 

فاضل با بیان اینکه متأسفانه روز گذشته هفت گلستانی بر اثر کرونا جان باختند، یادآور شد: باید بپذیریم که با تداوم این شرایط، تکرار آمار جان باختگان اسفندماه 98 دور از انتظار نباشد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: وقتی تعداد بیماران در یک مقطع به چندین برابر برسد به طور قطع می توان گفت وارد پیک جدیدی شدیم و در حال حاضر اکثر استان ها از جمله گلستان پیک سوم را تجربه می کنند.

 

وی تصریح کرد: اعمال محدودیت های کرونایی و تعطیلی برخی از اصناف از ساعت 18 عصر، جدای از ایراداتی که دارد نشان می دهد مردم باید کرونا را جدی بگیرند، متأسفانه در سطح جامعه نسبت به کرونا ساده انگاری و عادی انگاری شده و اجرای این طرح ها نشان می دهد کرونا همچنان وجود دارد و مردم باید بیش از پیش پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

 

فاضل با بیان اینکه در تیرماه با آغاز عروسی ها، استان گلستان در شرایط قرمز کرونا قرار گرفت، افزود: اختیارات ستاد استانی کرونا در حدی نیست که بتواند محدودیت اعمال کند و تمامی تصمیمات اخیر همان تصمیماتی است که در ستاد ملی کرونا اخذ می شود و براساس تصمیمات ملی شرایط استان ها تغییر می کند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اضافه کرد: شهرستان گنبدکاووس در پیک اول و دوم کرونا آسیب هایی دید اما در پیک سوم نسبت به شهرهای اطراف خود وضعیت بهتری دارد، البته بار درمانی بسیاری از شهرهای اطراف بر عهده گنبدکاووس است و مدیریت فرماندار گنبدکاووس و دیگر مسئولان این شهرستان در مقابله با کرونا قابل تقدیر است.

 

وی با تأکید بر اینکه بیماری کرونا بیماری ناشناخته است و هنوز واکسن آن به طور کامل ارائه نشده و در درمان آن نیز اختلاف نظر زیادی وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید این مهم را بپذیریم که ویروس کرونا درمان کاملی ندارد و همه باید احتیاط کنند تا از ابتلای به آن در امان باشند.

 

فاضل اضافه کرد: شاید مصرف برخی از ویتامین ها و یا بعضی از راهکارها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و یا درصد کمی از آن از ابتلا به کرونا جلوگیری کند اما مانع از ابتلا به این بیماری نخواهد شد.

 

 

پایان پیام/695

منبع: شبستان

کلیدواژه: آمار مبتلایان به کرونا مقابله با کرونا عبدالرضا فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیمار کرونایی استان گلستان پیک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۲۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

بر اساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هلدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین تأمین می‌شود.

همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 6100278

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص