Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@09:47:20 GMT

برگزیدگان دومین جایزه کتاب سال زنجان اعلام شدند

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۴۵۲۰

برگزیدگان دومین جایزه کتاب سال زنجان اعلام شدند

کتاب‌‌های «حوزه علمیه زنجان در گذر زمان»، «چکمه‌لی‌هاوا، تورکجه شعر توپلوسو» و «روحانیت و اندیشه‌های چپ در ایران معاصر» به عنوان آثار برگزیده دومین جایزه کتاب سال زنجان انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، دومین دوره جایزه کتاب سال استان زنجان با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان و موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در سه گروه تالیف، ترجمه و احیای متون برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این جایزه آثار منتشره مولفان و پدیدآورندگان ایرانی و خارجی در حوزه زنجان‌شناسی، آثار مولفان و پدیدآورندگان زنجانی در تمام حوزه‌ها و آثاری که برای اولین بار در سال 1398 با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ شده بودند، در موضوعات 10 گانه رده‌بندی دیویی و نیز گروه کودک و نوجوان مورد ارزیابی قرار گرفته و داوری شد.

 

داوری و ارزیابی دومین جایزه کتاب سال زنجان را 32 نفر از استادان و پژوهشگران دانشگاهی، حوزوی و مراکز مختلف پژوهشی و علمی به عهده داشتند که در نهایت از بین 88 اثر رسیده، هشت عنوان کتاب به مرحله دوم راه یافت.

 

پس از ارزیابی دقیق و علمی هر اثر توسط حداقل دو نفر از داوران، سه عنوان کتاب، «برگزیده» و پنج عنوان نیز «شایسته تقدیر» شناخته شد.

 

بر اساس رای داوران دومین جایزه کتاب سال استان زنجان، در بخش دین، کتاب «حوزه علمیه زنجان در گذر زمان»، تألیف ذکرالله محمدی زنجانی دابانلویی، در بخش ادبیات «چکمه‌لی‌هاوا، تورکجه شعر توپلوسو»، سروده ارشد نظری، در بخش تاریخ و جغرافیا «روحانیت و اندیشه‌های چپ در ایران معاصر»، تألیف محمد صدرا به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

 

همچنین در بخش دین کتاب «قرآن کریم، سوره‌های حمد و بقره، بیانات مرحوم آیت‌الله محمداسمعیل صائنی»، به ‌کوشش هوشنگ خسروی، در بخش علوم کاربردی «روزهای شیرین تولد نوزاد، تماس پوستی مادر و نوزاد و شیردهی»، تألیف ناهید جعفری و رباب بیات، به‌عنوان آثار شایسته تقدیر انتخاب شدند.

 

در بخش ادبیات نیز «خوش به حال او» مجموعه غزل سروده حسن خلجی، در بخش دفاع مقدس «جنگ به روایت لبخند» خاطرات احمد محمدی نوشته سیده ‌الهه موسوی و در بخش کودک و نوجوان قصه‌های «حاج بابا»، نوشته وریا نیک‌منش به عنوان آثار شایسته تقدیر این دوره از جایزه کتاب سال زنجان برگزیده شد.

 

طبق آئین‌نامه جایزه کتاب سال استانی، داوری در چند مرحله انجام می‌‌شود که در مرحله اول ابتدا تمام کتاب‌ها از سوی گروه داوران مربوطه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و آثاری که حداقل یک رأی مثبت را احراز کنند، به مرحله دوم داوری راه می‌یابند.

 

کتاب‌های راه‌ یافته به مرحلۀ دوم از سوی دو داور ارزیابی می‌شوند و نتایج ارزیابی در فرم‌های ویژه‌ای که به این منظور طراحی شده است، درج می‌شود.

 

کتاب‌هایی که از ۱۰۰ امتیاز حداقل ۷۰ امتیاز کسب کنند، به مرحله نهایی راه یافته و در مرحله نهایی در نشست مشترک داوران اصلی، آثار راه‌یافته به این مرحله، مورد بررسی و ملاحظه نهایی قرار می‌گیرند.

 

در این مرحله چنانچه امتیاز اثر، ۸۰ و بیش از ۸۰ باشد، به‌ عنوان برگزیده و در غیر این صورت به ‌عنوان شایسته تقدیر به هیأت علمی جایزه کتاب سال استانی معرفی خواهد شد.

 

در هیأت علمی نیز پس از بررسی آثار منتخب و داوری‌ها، آثار منتخب تأیید شده از سوی اعضای این هیئت، اعلام می‌شود.

 

پایان پیام/693

منبع: شبستان

کلیدواژه: برگزیدگان جایزه کتاب سال جایزه کتاب سال دومین جایزه کتاب سال عنوان آثار شایسته تقدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات

نمایشگاه کتاب و آثار خطاطان و نقاشان در تاسیسات ولایت هرات با ۳ هزار جلد کتاب و ۱۵۰ اثر هنری به نمایش گذاشته شده افتتاح شد.

شیخ الحدیث مولانا نور احمد اسلام جار والی هرات هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترویج فرهنگ مطالعه بین جوانان و همچنین تشویق نویسندگان و خوش‌نویسان عنوان کرده و گفت تاریخ فرهنگ بشریت با علم و خط گره خورده است.

والی هرات گفت اکثریت هنرمندان نویسندگان، خط‌نویسان و نقاشان از جمله محروم‌ترین قشر جامعه محسوب می‌شوند.

شیخ اسلام جار از مردم و تجار خواست برای حمایت از آثار هنری هنرمندان اثرهای شان‌را خریداری نموده و به خانه هایشان نمایش بگذارند.

همچنان والی هرات می‌گوید استفاده از شبکه‌های اجتماعی جوانان را از مطالعه و تحقیق بازداشته و ضررهای دینی و دنیایی را برای آنان به همراه داشته است.

ناصر شهاب، رئیس اتحادیه کتاب فروشان در هرات از این اقدام مسئولان استقبال نمود. او گفت که تقریبا سه هزار جلد کتاب در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

برخی از فرهنگیان با نگرانی از کم‌رنگ شدن فرهنگ کتابخوانی خواهان توجه مسئولان محلی در امر فرهنگ‌سازی و ارزش‌ گذاری بیشتر به آثار نویسندگان و هنرمندان شدند.

از سویی هم الحاج حیات الله مهاجر معین نشراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان ، از تلاش‌ها برای حمایت از نویسندگان و خوشنویسان سخن زده و هرات را به عنوان مرکز فرهنگی افغانستان یاد کرده و گفت این ولایت تاریخ غنی از فرهنگ و هنر را دارا می باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • ‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات