Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان،حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی در دیدار مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه برخی آمارها از میزان تصادفات و تلفات در جاده‌های منطقه تکان‌دهنده است و افزود: بیان این آمارها برای مردم از طریق صداوسیما و ساخت کلیپ‌های مناسب و انتشار در بستر فضای مجازی می‌تواند تا حدودی اثرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه زاهدان با تاکید بر اینکه فرهنگ‌سازی محدود به هفته ایمنی حمل و نقل نباشد، اظهارداشت: فرهنگ‌سازی ابعاد مختلفی دارد که بخشی از آن می‌تواند توسط ائمه جمعه، علما و روحانیون انجام شود و بخش دیگر آن ورود پلیس و جریمه‌های راهنمایی و رانندگی است. 
حجت الاسلام و المسلمین محامی خاطرنشان کرد: طبق گزارشات ارائه شده از سوی دستگاه‌های متولی، علت اصلی تصادفات تخلف رانندگان است اما اگر جاده‌های سیستان‌وبلوچستان توسعه یابد و بزرگراه‌های بیشتری در سطح استان ساخته شود با وجود همین تخلفات باز هم از میزان تلفات کم خواهد شد.
وی توسعه جاده‌های سیستان‌وبلوچستان در مسیر ترانزیت را نیز مهم و اثرگذار عنوان کرد و گفت: جاده‌های ما تناسب و گنجایش زیادی برای‌ حمل و نقل و ترانزیت ندارد که باید با سرمایه‌گذاری در این بخش به دنبال افزایش بزرگراه‌ها در سطح استان باشیم.
رییس شورای فرهنگ عمومی سیستان‌وبلوچستان با اشاره به سرقت‌های اتفاق افتاده در خصوص تجهیزات و علائم راهنمایی و رانندگی در جاده‌های استان عنوان کرد: نیاز است تا خطر این‌ اتفاقات برای مردم در مناطقی که این‌گونه سرقت‌ها اتفاق می‌افتد تبیین شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان‌وبلوچستان گزارش از آخرین وضعیت جاده‌های استان بویژه معضلات این حوزه پرداخت و گفت: دو عامل اصلی تصادفات در این استان سرعت و سبقت غیرمجاز است و طبق آمارها ۳۰ درصد ترددها با سرعت غیرمجاز انجام می‌شود.
ایوب کرد افزود: سرقت علائم راهنمایی و رانندگی از دیگر معضلات پیش رو است و طبق برآوردها بیش‌از ۱۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در سالجاری در این بخش سرقت رخ داده است.
وی ادامه داد: از کل ۲۲۱ هزار کیلومتر راه‌های کشور تنها ۱۸ درصد بزرگراه بوده و سهم ما در سیستان‌وبلوچستان از این میزان بسیار ناچیز است اما این به معنای غیر استاندارد بودن جاده‌های اصلی استان نیست.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصادفات جاده ای مصطفی محامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصادفات جاده ای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصادفات جاده ای اخبار کنکور سیستان وبلوچستان حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ایمن سازی بزرگراه های پایتخت با هدف کاهش تصادفات احتمالی و نقاط حادثه خیز خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شهریار افندی زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه ها و پیش بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی ها و کمبودهای بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

افندی زاده در ادامه اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل ها، نصب تابلوهای خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن تانک و استوانه، از اقدام هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. ️

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد: در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه ها و با مشارکت پلیس و شهرداری های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

️ بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران،  بزرگراه آزادگان از شاهراه های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودروهای سبک و سنگین، دسترسی های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن سازی آن همیشه از دغدغه های اصلی مدیریت شهری محسوب می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در استان همدان
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است