Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته منابع آگاه، رئیس جمهور روسیه از شورای فدراسیون (سنای) این کشور خواسته تا مجوز استقرار طولانی مدت نیروهای حافظ صلح روسی در منطقه قره باغ را صادر کنند و این موضوع بطور غیرعلنی بررسی و تصمیم گیری خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک مقام آگاه در وزارت دفاع روسیه به  روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، فاش کرد که "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه برای مجوز استقرار طولانی مدت نیروهای حافظ صلح روسی در منطقه قره باغ (در خاک جمهوری آذربایجان) از شورای فدراسیون (سنای) درخواست کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

این مقام وزارت دفاع توضیح داد: «رئیس جمهوری روسیه حق دارد بدون موافقت شورای فدراسیون، بلافاصله نیروهای حافظ صلح را در مناطق مورد نیاز در خارج از خاک روسیه اعزام کند. با این حال، برای استقرار طولانی مدت، که در این مورد ما از یک مأموریت صلح 5 ساله در خارج از کشور صحبت می‌کنیم، مجوز شورای فدراسیون لازم است.»

به گفته وی، در همین راستا، بلافاصله توضیحات لازم برای اعضای شورای فدراسیون تهیه شده است و در روز چهارشنبه 18 نوامبر (28 آبان)، کمیته‌های سیاست خارجی و دفاع پارلمان اعلای روسیه به درخواست رئیس جمهوری رسیدگی می کنند. در صورت تأیید، این سند به کل شورا ارائه خواهد شد. نشست‌های رسیدگی به این مسئله در پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.

ولادیمیر پوتین روز گذشته مهمترین وظیفه نیروهای حافظ صلح روسی را توقف درگیری‌های نظامی و مأموریت بازگشت پناهندگان به منطقه قره باغ کوهستانی نامید. وی همچنین یادآور شد که حافظان صلح روسی، برای مشارکت خود در مأموریت در قره باغ پرداخت مضاعف دریافت خواهند کرد.

رئیس جمهوری روسیه در سال 2009 و با تصمیم ویژه شورای فدراسیون پس از جنگ ماه آگوست سال 2008 با گرجستان، حق اعزام سریع نیروهای نظامی برای حفاظت از صلح به خارج از مرزهای کشور را بدست آورد.

ولی با توجه به این واقعیت که جان صلح‌بانان روسی به خطر می‌افتد، مجوز جداگانه‌ای از سوی شورای فدراسیون برای استقرار بلند مدت گروه‌های نظامی در خارج از کشور لازم است. آخرین باری که ولادیمیر پوتین برای چنین مجوزی درخواست کرد، در سال 2015 بود که این کار برای آماده سازی عملیات نظامی در خاک سوریه انجام شد.

دستور پوتین درباره ایجاد مرکز واکنش انسانی برای قره باغراه‌های جلوگیری از جنگ قره باغ از نگاه پوتینپاشینیان: مسئول وخامت اوضاع قره باغ هستم/ ترکیه و تروریست‌ها عامل ناکامی ارمنستان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قفقاز ولادیمیر پوتین قفقاز ولادیمیر پوتین نیروهای حافظ صلح شورای فدراسیون رئیس جمهوری صلح روسی قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است

سخنگوی کرملین امروز (پنج‌شنبه) گفت، ایالات متحده به اعمال فشار بر کشورهایی که با روسیه همکاری می‌کنند، ادامه می‌دهد، اما این نمی‌تواند بر روابط دوجانبه تأثیر بگذارد.

به گزارش ایسنا، اظهارات «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در حالی مطرح می‌شود که وزارت خزانه‌داری آمریکا چهارشنبه تحریم‌هایی را علیه تعدادی از شرکت‌های روسی و همچنین تعدادی از شرکت‌های چینی، بلژیکی و ترکیه‌ای به اتهام تامین تجهیزات برای تشکیلات نظامی-صنعتی روسیه اعمال کرد.

پسکوف به خبرنگاران گفت: «همه، همه چیز را درک می‌کنند. و در واقع، ایالات متحده به فشارهای پنهان خود بر این کشورها ادامه می‌دهد و شرکت‌ها و بنگاه‌ها در رنج هستند، اما این نمی‌تواند توسعه روابط دوجانبه ما با این کشورها را مختل کند. کشورها به این امر علاقمند هستند، حاکمیت خود را حفظ می‌کنند و ما روی همکاری بیشتر، به‌گونه‌ای حساب می‌کنیم که به تدریج خطرات ناشی از چنین مظاهر غیر دوستانه یا بهتر بگوییم خصمانه را به حداقل برسانیم.»

سفر پوتین به چین

سخنگوی کرملین همچنین گفت در جریان مذاکرات آتی بین ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، مسائل امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای به هر طریقی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پسکوف در پاسخ به اینکه آیا موضوع کنترل تسلیحات در دستور کار مذاکرات قرار دارد یا خیر، گفت: «به هر طریقی، مسائل امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای مورد اشاره و بررسی قرار خواهد گرفت.»

پوتین پیشتر گفته بود سفرش به چین برای ماه مه برنامه‌ریزی شده است.

«بیگانه‌هراسی»

سخنگوی کرملین همچنین گفت اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در مورد «بیگانه‌هراسی» در روسیه منعکس‌کننده واقعیت در این کشور نیست.

بایدن که روز چهارشنبه در یک گردهمایی کمک‌های مالی در واشنگتن صحبت می‌کرد، گفت ژاپن متحد ایالات متحده، با مسائل اقتصادی مواجه است، زیرا این کشور «بیگانه‌هراس» است و این را می‌توان در مورد چین و روسیه هم گفت.

پسکوف در همین رابطه به خبرنگاران گفت: «معتقدیم که این بیانیه بایدن واقعیت را دقیقا برعکس منعکس می‌کند.»

کنفرانس «صلح»

سخنگوی کرملین امروز همچنین به مسائل مرتبط با اوکراین اشاره کرده و گفت، کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس به وضوح نتیجه‌محور نیست و نمی‌توان در مورد انتظارات جدی بدون مشارکت روسیه صحبت کرد.

او در پاسخ به اینکه آیا مسکو برای چنین گفت‌وگویی آماده است، به خبرنگاران گفت: «درباره چه نوع کنفرانس جدی با انتظارات جدی، چه نوع اثربخشی بدون مشارکت روسیه می‌توان صحبت کرد؟ مطلقا غیرممکن است. واضح است که این نوعی ابتکار است که برای نتیجه طراحی نشده است. در مورد بقیه، موضع ما در مورد مذاکرات کاملا مشخص است، کاملاً شفاف است و بارها توسط رئیس جمهور ما (ولادیمیر پوتین) تأیید شده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پایان پوتین؟!
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • منع قانونی برای ادامه حضور شهردار قم وجود ندارد
  • تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد