Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، میرسامان پیشوایی مسئول «چرخ برکت» با اشاره به برگزاری دوره توانمندسازی تیم‌های برگزیده در ارزیابی اولیه رویداد چرخ برکت گفت: ۳۸۷ طرح و ایده از سوی اعضای هیات علمی، استارتاپ‌ها و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و دست‌اندرکاران صنعت پوشاک به رویداد چرخ برکت به عنوان بزرگترین رویداد نوآوری- کارآفرینی در صنعت پوشاک کشور ارسال شد که پس از ارزیابی‌های اولیه، ۱۶۷ طرح پذیرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح‌ها مربوط به بخش‌های مختلف زنجیره صنعت پوشاک از تولید نخ و پشم گرفته تا توزیع البسه می‌شود. همچنین برخی از طرح‌های رسیده به شکل تخصصی البسه کودک، مشاغل و کسب و کار‌ها را مدنظر قرار داده‌اند.

مسئول رویداد چرخ برکت تصریح کرد: نوآوری و توانایی کارآفرینی از جمله معیار‌های اصلی در پذیرش طرح‌ها و ایده‌های رسیده به این رویداد است.

پیشوایی درباره دوره توانمندسازی تیم‌های برگزیده نیز توضیح داد: این دوره برای صاحبان ایده‌ها و طرح‌های برگزیده در دو سرفصل آموزش با محوریت کسب و کار و آموزش با محوریت مشکلات صنعت پوشاک برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت، چهره‌های شناخته شده اتحادیه پوشاک، صنعت مد و داوران جشنواره فجر از جمله مدرسان در این دوره آموزشی هستند.

مسئول چرخ برکت با اشاره به استقبال خوب از این رویداد ملی گفت: استقبال خیلی خوب طراحان و ایده‌پردازان از رویداد چرخ برکت حتی پس از پایان مهلت ارسال طرح‌ها، باعث شده است تا به شکل بلندمدت به این رویداد نگاه کنیم.

پیشوایی افزود: طرح‌ها و ایده‌های فراوانی از سراسر کشور به این رویداد ارائه شده است، اما استان‌های تهران، اصفهان، بوشهر، خوزستان و سیستان و بلوچستان بیشترین استقبال را از فراخوان چرخ برکت داشته‌اند.

مسئول چرخ برکت با تقسیم‌بندی طرح‌های رسیده به دو دسته نوآورانه و کارآفرینانه بیان کرد: جوامع دانشگاهی شامل اعضای هیات علمی، فارغ‌التحصیلان و استارتاپ‌ها مشارکت فعالی در ارائه ایده به رویداد چرخ برکت داشته‌اند. همچنین طرح‌هایی نیز از سوی دست‌اندرکاران صنعت پوشاک به این رویداد ارائه شده است.

پیشوایی ادامه داد: پس از پایان دوره توانمندسازی، برگزیدگان در مرحله بعدی طرح‌های کسب و کار خود را نوشته و ارسال می‌کنند. این طرح‌ها ارزیابی و به برگزیدگان تسهیلات مالی و غیرمالی بنیاد برکت و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی تعلق می‌گیرد.

وی با تاکید بر این‌که هیچ محدودیتی در پذیرش طرح‌های کسب و کار برگزیده شده نیست، عنوان کرد: با توجه به طرح‌هایی که دریافت شده است، تحقق ۱۰۰ درصدی تولید ۵ میلیون دست پوشاک و ۲ هزار شغل به عنوان اهداف رویداد ملی چرخ برکت نه تنها دور از انتظار نیست، که حتی پیش‌بینی می‌کنیم بیشتر از برآورد‌های اولیه هم باشد.

مسئول چرخ برکت در تشریح مراحل دیگر این رویداد اظهار داشت: آخرین مهلت دریافت طرح‌های کسب و کار ۵ آذر است و این طرح‌ها تا ۱۰ آذر ارزیابی و نتایج نهایی اعلام می‌شود. ۳۰ آذر نیز به عنوان پایان مسیر رویداد ملی چرخ برکت در نظر گرفته شده که در این مرحله، طرح‌های برگزیده وارد فاز عملیاتی خواهند شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع بنیاد برکت نیز در دوره توانمندسازی تیم‌های برگزیده در ارزیابی اولیه رویداد چرخ برکت اظهار امیدواری کرد که این رویداد، گام بزرگی در جهت تامین زنجیره تولید در صنعت پوشاک باشد.

نعمت الله رضایی با اشاره به واردات ۵۰ درصدی البسه در کشور تصریح کرد: بازار پوشاک پتانسیل بالایی را برای توسعه و کار دارد و بنیاد برکت با همکاری و تأمین مالی، همکاری و پشتیبانی لازم و نظارت‌های کافی را برای ایجاد و تکمیل چرخه تولید در صنعت پوشاک کشور خواهد داشت.

گفتنی است، رویداد ملی چرخ برکت به منظور ایجاد جریان نوآوری و کارآفرینی در صنعت پوشاک در راستای اهداف سال جهش تولید و با هدف تولید ۵ میلیون دست لباس و ایجاد ۲ هزار شغل، از سوی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و با مشارکت دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید

ایجاد ۱۱ هزار شغل برکت برای کولبران ۴۸۴ روستای مرزی

ایجاد ۲ هزار شغل پایدار برکت در صنعت پوشاک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام بنیاد برکت اشتغالزایی دوره توانمندسازی رویداد چرخ برکت صنعت پوشاک رویداد ملی بنیاد برکت کسب و کار هزار شغل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم