Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد گفت: با اظهار امیدواری نسبت به بهبود شرایط اقتصادی در سال ۱۴۰۰ درباره میزان وابستگی بودجه این سال به نفت خاطر نشان کرد: خوشبختانه از سال ۹۸ به سمت بودجه‌ای حرکت کردیم که وابستگی‌اش به نفت خیلی کم شده است و امیدواریم این روند برای سال ۱۴۰۰ تداوم پیدا کند؛ طبیعتاً در این زمینه درآمدهای مالیاتی نقش بیشتری خواهند داشت و باید تلاش کنیم سهم این درآمدها را افرایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه چهارشنبه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت بازار بورس، اظهار کرد: بازار سهام طبیعتاً یک روندی دارد با نوع تصمیماتی که در شورای عالی بورس گرفته شد، یکسری از عوامل محرک تقاضا به جریان افتاد و تقویت شد؛ از این جهت شرایط بازار باید پایدار باشد. از طرف دیگر نیز اگر این پایداری ادامه یابد، ما آمادگی داریم تا با عرضه های اولیه یک ثبات مستمر را ایجاد کنیم.

وی افزود: از جانب دولت تمام عوامل پایداری شرایط وجود دارد؛ در این شرایط امیدوارم آنهایی که می‌خواهند درباره بازار سرمایه اظهار نظر کنند، بیشتر با رعایت جوانب این کار را بکنند و همچنین سهامداران حقیقی خیلی دقت کنند و بسیاری از مباحث را در تحلیل های خود قرار دهند؛ یعنی اگر فردی یک اظهارنظری درباره بازار کرد، آن را به صورت خام نپذیرند بلکه آن را تحلیل کنند و معاملات خود را پس از فرآیند مطالعه و مشاوره انجام دهند؛ اگر این روند جلو برود ما فکر می‌کنیم شرایط بهتری را برای بازار خواهیم داشت.

وزیر اقتصاد همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت بودجه سال ۱۴۰۰ و میزان اتکای این بودجه به نفت گفت: خوشبختانه از سال ۹۸ به سمت بودجه‌ای حرکت کردیم که وابستگی‌اش به نفت خیلی کم شده است و امیدواریم این روند برای سال ۱۴۰۰ تداوم پیدا کند؛ طبیعتاً در این زمینه درآمدهای مالیاتی نقش بیشتری خواهند داشت و باید تلاش کنیم سهم این درآمدها را افرایش دهیم؛ از سوی دیگر شرایط اقتصادی و شدت تحریم‌ها و همچنین موضوع کرونا را در نظر داشته باشیم؛ امیدواریم شدت تحریم ها در سال بعد کاهش یابد و همچنین موضوع کرونا نیز تا پایان سال وضعیت بهتری پیدا کند.

دژپسند با تاکید بر اینکه الان زمان اظهار نظر قطعی درباره مالیات در بودجه نیست و باید تا دهه اول آذر ماه منتظر باشیم، گفت:باید بتوانیم درآمدهای مالیاتی را بگونه ای تعیین کنیم که نقش محوری در بودجه داشته باشد.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره طرح برخی اظهارات درباره تعمدی بودن رسوب کالاها در گمرکات با رد این ادعا تصریح کرد: خواهش من از همه فعالان و صاحب نظران این است که در اظهارنظرهایی خود انصاف را رعایت کنند؛ هر دستگاه تحلیلگر اگر بخواهد منصفانه به موضوع نگاه کند، می بیند که دولت هیچ نفعی از آن کار نمی‌برد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: اگر کالا در گمرک بماند هم وارد کننده اذیت می‌شود و هم به دلیل اینکه ممکن است بازار دچار کمبود عرضه شود، دولت نیز اذیت می‌شود، بویژه اینکه بسیاری از این کالاها عمدتاً مواد اولیه، قطعات یدکی و کالاهای ضروری است و ما نیز همواره در ترخیص آنها لخظه شماری می‌کنیم؛ اشتباهی که در این خصوص رخ می‌دهد این است که برخی، کالاهایی را که در بنادر یا پایانه‌های مرزی هستند، به‌عنوان گمرکات تلقی می‌کنند، درحالی که کالاهایی در گمرکات طبقه بندی می‌شوند که برای آنها اظهار گمرکی صادر شده باشد؛ یعنی بعد از اظهار گمرکی در صف ترخیص قرار می‌گیرند و آنهایی که در بنادر و پایانه ها هستند، در حال برطرف کردن مشکلات تخصیص ارز یا ثبت سفارش هستند و کالای گمرکی محسوب نمی‌شوند.

دژپسند تاکید کرد: دولت و وزارت صمت و گمرکات حتماً به دنبال آن هستند که در اولین فرصت و با سرعتی نسبتاً بالا نسبت به ترخیص کالاهایی که در گمرکات دارند، اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر اقتصاد فرهاد دژپسند بودجه 1400 بورس درآمدهای مالیاتی وزیر اقتصاد سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۹۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌های استان مازندران گفت: طی تعطیلات نیمه اول اردیبهشت سال‌جاری بیش از ۸۴۹ هزار تردد در سطح جاده‌های این استان به ثبت رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن جهانیان، امروز_دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برابر آمار به دست آمده از ۱۱۲ سامانه ترددشماری منصوب در محورهای مازندران طی ایام تعطیلات اواسط اردیبهشت سال‌جاری تا شهادت امام جعفر صادق (ع) نشان می‌دهد در این محورها بیش از ۸۴۹ هزار تردد انجام شده است، اظهار کرد: این تعداد تردد نسبت به مشابه هفته گذشته در حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: از این میان تردد در محور سوادکوه به بیش از ۱۶۵ هزار تردد، در محور هراز بیش از ۱۶۳ هزار تردد و در محور کندوان بیش از ۱۵۱ هزار تردد رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌های استان مازندران با اشاره به اینکه طی بازه زمانی مذکور محورهای کریدور بزرگراهی ساری تا محمودآباد پر ترددترین محورهای مازندران بوده‌اند، خاطرنشان کرد: پرترددترین ساعات روز نیز معمولاً بین ساعات ۱۸ الی ۱۹ روز جمعه دوازدهم اردیبهشت بوده که در ساعت مذکور بیش از ۱۴۶ هزار تردد از وسایل نقلیه به ثبت رسیده است.

کد خبر 751151

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد