Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به نقش صنعت چاپ در بسته‌بندی و تولید لیبل برخی از کالا‌های اساسی، بهداشتی و دارویی این صنعت از رده شغلی گروه ۲ به گروه یک منتقل شد و مشمول تعطیلی دو هفته‌ای نمی‌شود. خبرگزاری میزان - به دنبال افزایش آمار شیوع کرونا و نرخ مرگ و میر این بیماری در کشور و با توجه به دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، از ابتدای آذر ماه محدودیت‌های جدیدی برای مقابله و کنترل شیوع این بیماری در کشور اعمال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بخشی از این محدودیت‌ها مربوط به فعالیت مشاغل مختلف در مناطق مختلف کشور است که بنا به دستور ستاد ملی مقابله با کروناست که بر اساس آن، در شهرهای با وضعیت قرمز تنها مشاغل گروه اول که شامل  بیمارستان، داروخانه، مطب، آمبولانس، آتش نشانی، سوپرمارکت، نانوایی ها، امنیت، سلامت، تعمیرگاه‌های لوازم خانگی، پمپ بنزین و ... تنها اجازه فعالیت دارند و رده شغلی ۲ و ۳ و ۴ تا دو هفته تعطیل خواهند بود.     در این میان برخی مشاغل مانند صنعت چاپ و بسته‌بندی که در امر تولید و توزیع مواد غذایی، شوینده، دارویی و پزشکی نقش اساسی دارند و با تعطیل شدن این واحدها، تامین این کالاها با مشکل روبرو می‌شد که با رایزنی‌های صورت گرفته، رده شغلی آن از گروه دو به گروه یک منتقل شد و شامل دو هفته تعطیلی نمی‌شوند.   احمد ابوالحسنی در گفت‌وگو با میزان با بیان اینکه شیوع کرونا باعث ایجاد مشکلات زیادی برای همه صنایع و همینطور جوامع ایجاد کرده است به اهمیت صنعت چاپ در این دوران و ضرورت آن در پیشگیری و کنترل بیماری اشاره کرد و افزود: صنعت چاپ این روز‌ها در قالب بسته‌بندی مواد خوراکی، بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی در زندگی مردم ملموس‌تر شده است.

رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران درخصوص تعطیلی برخی اصتاف و محدودیت‌های کرونایی که برای فعالیت گروه‌های مختلف شغلی از ابتدای آذر ماه اجرا می‌شود گفت: با توجه به اینکه خدمات چاپ جزء مشاغل ضروری و خدمات عمومی می‌باشد و تعطیلی آن خسارت‌های زیادی را به دنبال خواهد داشت، اتحادیه نامه‌نگاری‌های متعددی را در این زمینه با فرمانده ستاد مقابله با کرونا شهر تهران و همینطور وزیر ارشاد انجام داد. بیشتر بخوانید: بسته‌بندی کالا؛ هزینه‌ پنهان در سبدخانوار|ضرورت توجه به صنعت چاپ و بسته‌بندی وی با تاکید دوباره بر نقش و وظیفه این صنف در چاپ جعبه و لیبل مواد غذایی، شوینده‌ها، مواد دارویی، لوازم بهداشتی و پزشکی مانند ماسک تصریح کرد: در صورت تعطیلی دو هفته‌ای چاپخانه‌ها، در تولید و توزیع اقلام فوق که مورد احتیاج جامعه هستند و جزء اقلام ضروری سبد خانوار محسوب می‌شوند، اختلالاتی ایجاد می‌شد و خوشبختانه به دنبال رایزنی‌های انجام شده، موافقت شد تا چاپخانه‌ها به فعالیت و خدمت‌رسانی ادامه دهند.

به گفته رئیس اتحادیه صنف چاپخانه‌داران تهران، حدود ۱۲۰۰ واحد صنفی دارای مجوز تحت نظر این اتحادیه فعالیت دارند.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی اتحادیه وزارت صنعت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اتحادیه وزارت صنعت محدودیت ها بسته بندی صنعت چاپ رده شغلی دو هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۹۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • انقلاب آمازون در حوزه بسته‌بندی به کمک هوش مصنوعی