Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان بر لزوم راه‌اندازی صنایع خلاق درجهت تبلور اقدامات مبتکرانه برای تولیدات فرهنگی تأکید کرد و گفت: حوزه هنری از ظرفیت صندوق پژوهش و فناوری در مسیر انجام اقدامات علمی، فرهنگی و آموزشی بیشتر بهره بگیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر ارسلان زارع امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس حوزه هنری کشور، این مجموعه را برخاسته از انقلاب  اسلامی و بر پایه اندیشه های انقلاب استوار دانست و اظهار کرد: این انتظار وجود دارد که با توجه به گستره مخاطبان عام تولیدات این مجموعه و نیز تاکیدات مندرج در بیانیه گام دوم انقلاب، اولویت های کشور در برنامه های اصلی تولید محتوا قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضرورت توجه به فضاهای متنوع فرهنگی و لزوم آشنایی با فناوری های جدید و شناخت و بهره گیری از ظرفیت های آنها را از مهمترین موضوعات امروز جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: به سبب ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در کشور و استان ها این امر مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است.

نماینده عالی دولت در گیلان به نگاه و علاقمندی خود به حوزه فرهنگ و هنر و رصد مستمر اقدامات صورت گرفته اشاره کرد و افزود: به واسطه جنس کار حوزه هنری، آن را یک دستگاه علمی، پژوهشی و فرهنگی می‌دانم و به سبب ارتباط موجود میان هنرمندان و پژوهشگران با این مجموعه، اقدامات اثرگذاری را در بسیاری از شاخص ها طی سال های اخیر شاهد بوده ایم.

وی به قرارداشتن در هفته کتاب و کتابخوانی نیز اشاره کرد و گفت: اعتماد محققان، نویسندگان و پژوهشگران توسط حوزه هنری گیلان جلب شده و در این میان برجسته سازی و توجه به نقش قیام میرزاکوچک جنگلی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، مینیاتوری از جمهوری اسلامی را تشکیل داد بسیار حائز اهمیت است.

وی پرهیز از استفاده سیاسی و ابزاری از هنرمندان و پژوهشگران و نیز چابکی و پویایی با نیروی انسانی محدود را رمز موفقیت حوزه هنری گیلان دانست و اظهار کرد: توجه به موضوع ایثار، شهادت و فرهنگ انقلاب و تنظیم سند راهبردی توسعه فرهنگی در گیلان برای اجرای انتظارات رهبر معظم انقلاب از حوزه هنری و تربیت نیروی انسانی، می تواند  الگویی برای سایر استان ها باشد.

استاندار گیلان تکمیل پروژه های نیمه تمام عمرانی با پیشرفت بالا و نیز توجه به حوزه های فرهنگ، هنر و آموزش استان را از تأکیدات خود در جلسات مختلف به ویژه شورای برنامه ریزی عنوان کرد و افزود: با تخصیص اعتبار لازم از اقدامات در حال انجام به ویژه ساخت پردیس سینمایی در مرکز استان حمایت می شود.

وی بر ضرورت توجه به راه اندازی صنایع خلاق در جهت تبلور اقدامات مبتکرانه در عرصه هایی همچون بازی های رایانه ای، تبلیغات فضای مجازی، پویانمایی، معماری، طراحی و گرافیک تأکید و تصریح کرد: از ظرفیت صندوق پژوهش و فناوری در مسیر انجام اقدامات خلاقانه علمی، فرهنگی و آموزشی با محوریت شرکت های دانش بنیان، پارک علم و فناوری و حوزه هنری بیش از پیش بهره گیری شود.

  حمایت های استاندار گیلان از فرهنگ و هنر، مشهود است

در این دیدار رئیس حوزه هنری کشور نیز حمایت های استاندار گیلان از موضوع فرهنگ و هنر را مشهود دانست و گفت: تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در حوزه فرهنگ و هنر و چندین برابر شدن تولیدات هنر و ادبیات انقلاب و دفاع مقدس از تأکیدات رهبر معظم انقلاب به حوزه هنری و تحقق این مطالبات توسط ظرفیت های استانی است.

محمدمهدی دادمان بر ضرورت تبدیل سوژه ها و مضامین انقلابی در استان ها به تولیدات فاخر هنری تأکید کرد و افزود: در راستای استعدادیابی، پرورش نیروهای علاقمند به اسلام، انقلاب و کشور باید برنامه ریزی شود و باتوجه به پیشتازی گیلان در این حوزه می توان این استان را نمونه ای برای ترغیب دیگر استان ها معرفی کرد.

وی به استفاده از گروه‌های مردمی در اجرای مأموریت ها و نیز توجه به شکل گیری مرکز نوآوری در حوزه صنایع خلاق با بهره گیری از هنرهای دیجیتال اشاره و خاطرنشان کرد: باید با خلق ظرفیت های جدید، فضای کسب و کار فعالان غیردولتی گسترش یابد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان تولیدات فرهنگی صندوق پژوهش و فناوری رئیس حوزه هنری کشور اقدامات مبتکرانه رهبر معظم انقلاب استاندار گیلان فرهنگ و هنر صنایع خلاق بهره گیری حوزه هنری استان ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • راه اندازی چهارمین قطار مسافربری پنج ستاره قم مشهد + عکس