Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای، گفت: با تکمیل زیر ساخت ها هرکد ملی در ابتدای خرید بلیت چک می‌شود و باتوجه به داده‌های وزارت بهداشت اگر تست کرونای فرد خریدار مثبت اعلام شود باید ۱۴ روز از تاریخ آزمایش گذشته باشد.

داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با میزان، در خصوص محدودیت‌های جدید کرونایی و شرایط پذیرش مسافران در شرکت‌های حمل ونقل مسافری، گفت: باتوجه به ابلاغ محدودیت‌های جدید قرار بود تا صبح امروز ۲۸ آبان ماه زیرساخت‌های لازم فراهم شود و نرم‌افزار‌های شرکت فروش بلیت به سامانه وزارت بهداشت متصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این زیرساخت‌ها در بستر دولت الکترونیک قرار دارد و باتوجه به اینکه آی‌پی‌های ما مربوط به بخش خصوصی می‌شود حدود ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت زیر نظر ما قرار دارد یک هفته مهلت به شرکت‌ها داده شد که هم‌زمان با اتصال شرکت‌ها داده‌ها از وزارت بهداشت دریافت شود.

مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای تأکید کرد: این معطلی به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌هاست و شرکت‌های حمل ونقل مسافری در حال حاضر آمادگی لازم برای همکاری را دارند.

باقرجوان در توضیح نحوه فروش بلیت به مسافران، گفت: هرکد ملی در ابتدای خرید بلیت چک می‌شود و باتوجه به داده‌های وزارت بهداشت اگر تست کرونای فرد خریدار مثبت اعلام شود باید ۱۴ روز از تاریخ آزمایش گذشته باشد و فرد از روز پانزدهم اجازه سفر با حمل و نقل جاده‌ای را خواهد داشت و شرکت‌ها می‌توانند به فرد بلیت بفروشند.

وی در توضیح دیگر محدودیت‌های سفر با حمل ونقل عمومی مسافری، گفت: علاوه بر این در ابتدای سفرکه فرد با اسناد هویتی قصد سوار شدن به اتوبوس را دارد استعلام مجدداً صورت می‌گیرد و اگر فرد باتوجه به اطلاعات سامانه وزارت بهداشت اجازه سفر با حمل ونقل عمومی را داشته باشد می‌تواند اقدام به سفر کند.

مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای گفت: بخش حمل ونقل مسافری به دلیل وضعیت کرونا در کشور با حداقل ظرفیت در حال فعالیت است و هر اتوبوس حداکثر با ۱۰ مسافر به سفر می‌پردازد.

وی درمورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هنگام سفر، گفت: بخش حمل و نقل مسافری از ابتدای اعمال محدودیت‌ها دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله محلول‌پاشی، ارائه بسته‌های بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی را رعایت می‌کنند و برای پذیرایی از مسافران تنها از آب معدنی استفاده می‌کنند.

باقرجوان در ادامه تأکید کرد: در ابتدای سفر غربالگری و علائم ظاهری افراد نیز چک می‌شود و از ورود افراد مشکوک به پایانه مسافری جلوگیری می‌شود از طرفی دسترسی به داده‌های وزارت بهداشت نیز مکملی است که ورود افراد بی‌علامت که به نوعی می‌توانند ناقل ویروس کرونا باشند در پایانه‌های مسافری جلوگیری شود که در کنترل و نظارت بسیار تأثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: جایگاه ویژه انجمن‌های صنفی در توسعه حمل و نقل کشور

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی راهداری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راهداری حمل ونقل مسافری وزارت بهداشت زیرساخت ها محدودیت ها جاده ای داده ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سید میعاد صالحی در پُستی در شبکه اجتماعی شخصی خود نوشت: «در راستای توسعه دیپلماسی حمل‌ونقل، پانزدهمین اجلاس رؤسای راه‌آهن کشور‌های عضو اکو و نهمین نشست کمیته ریلی شورای هماهنگی حمل‌ونقل ترانزیت اکو، هم‌زمان با یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته برگزار می‌شود.»

شایان‌ذکر است یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته، از ۲۹ اردیبهشت‌ماه تا یکم خرداد سال جاری با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

ارایه توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، بومی‌سازی صنایع ریلی و آشنایی تولیدکنندگان صنایع ریلی کشور با جدیدترین پیشرفت‌های روز این صنعت در جهان، از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

یادآور می‌شود دهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی سال گذشته مهرماه با حضور وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاحیه برگزار شد و بیش از ۱۰۰ شرکت تولیدکننده، دانش‌بنیان و فعال حمل‌ونقل ریلی در نمایشگاه سال گذشته شرکت کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه