Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: کلیات طرح جامع مدیریت شهری و روستایی با حضور شهردار تهران و کارشناسان بررسی شد.
به گزارش شهر پیروز حناچی، شهردار تهران در جلسه بررسی طرح جامع مدیریت شهری و روستایی که هم اکنون در مجلس در حال بررسی است گفت: من در این باره با آقای قالیباف صحبت کردم برای ایشان هم این طرح ابهام هایی داشت اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که قانون شهرداری ها در این میان چه تکلیفی دارد؟ این قانون در زمانی تصویب شده است که ایران کلانشهری نداشت و معضلاتی که امروز در کلانشهرها با آن مواجه اند در این قانون تعیین تکلیف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال در موضوع کمیسیون ماده 100 اگر بخواهیم سفت و سخت فقط قلع و قمع کنیم با اعتراضات مردم مواجه می شویم همچنانکه دو مورد خودسوزی در مقابل شهرداری مربوط به آرای کمیسیون ماده 100 بود و ممکن است اعمال فشار بیشتر در کمیسیون ماده 100 عکس‌العمل‌های بیشتری را به همراه داشته باشد.
حناچی گفت: لازم است با نمایندگان مجلس به صورت جدی تر در تعامل باشیم و مطالعاتی که در بخشهای مختلف شهرداری بخصوص در مرکز مطالعات انجام شده را به دست نمایندگان و مرکز پژوهش ها برسانیم و در جلسات مشترک با دست پر حاضر شویم تا در روند تصویب این طرح تاثیرگذاری داشته باشیم.
او ادامه داد: تجربه نشان داده است که دولت معمولاً با کلیات طرح هایی که به تغییر وظایف و اختیارات مدیریت شهری مربوط می‌شود مخالفتی ندارد اما وقتی این تغییرات به وظایف و اختیارات بخش ها و دستگاه ها می رسد مخالفت ها شروع می شود
شهردار تهران گفت: وجود قویترین فراکسیون مجلس که فراکسیون شهر است، با 170 نماینده و تجربه مدیریت شهری رئیس مجلس می تواند یک فرصت برای ما باشد که بتوانیم در این زمینه بهتر فعال باشیم.
شهردار تهران همچنین یکی از ایرادات طرح را مواد زیاد آن دانست و گفت: به نظر من قانون باید موجز؛ مختصر و محکم باشد. اما این طرح مفصل است و حدود 200 ماده دارد ضمن اینکه ممکن است در صورت جدی شدن این طرح دولت لایحه ای در این زمینه ارائه کنند.
شهردار تهران تاکید کرد: ما در فرآیند تصویب این طرح فعالانه حضور خواهیم داشت و از ظرفیت‌های مختلفی مانند کلانشهرها استفاده می کنیم.
در این مراسم محمدرضا جمالی نژاد، رئیس سازمان شهرداریهای وزارت کشور هم از ظرفیت بالای مجلس یازدهم گفت و افزود: نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به مجالس قبل تجربه و دغدغه بیشتری در حوزه مدیریت شهری دارند و این برای ما یک فرصت است که بتوانیم اصلاحات لازم در قوانین مدیریت شهری را انجام دهیم.
او افزود: به نظر من باید در فرصت باقی مانده برای مدیریت شهری کاری کنیم که قانون مدیریت جامع شهری به سرانجام برسد تا یک یادگار ارزشمند در این زمینه از شهر در مدیریت شهری به جا بماند.
در این جلسه تعدادی از مدیران شهری از جمله عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی ، محمد حسین بوچانی رئیس مرکز مطالعات شهرداری تهران، علی نوذرپور شهردار منطقه 22 و تعدادی از مدیران سازمان شهرداریهای وزارت کشور حضور داشتند و به اظهار نظر در این باره پرداختند.
خبرنگار: اکبر بیاتی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهردار تهران مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا

به دنبال تعیین اعضای هیات ۹ نفره اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم، امروز اولین جلسه این هیات تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته جلسه هم‌اندیشی جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم برای تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد؛ در این جلسه اکثریت اعضاء به تشکیل فراکسیون واحد رای دادند و مقرر شد تا تشکیل اولین جلسه مجمع عمومی، فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم با نام موقت «فراکسیون انقلاب اسلامی» فعالیت کند.

در اولین جلسه هیات موسس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم مقرر شد که یک هیات اجرایی موقت تا زمان انتخاب اعضای شورای مرکزی فراکسیون تشکیل شود. وظیفه این هیات اجرایی موقت تهیه پیش‌نویس اساسنامه، مرام‌نامه و آیین‌نامه و تهیه فهرست منتخبان برای دعوت در فراکسیون و تهیه پیش‌نویس فرم عضویت و جدول زمانبندی تا انتخابات هیات رئیسه فراکسیون و تدارک برگزاری مجمع عمومی است.

روز گذشته در دومین جلسه هیات موسس، با برگزاری انتخاباتی ۹ نفر برای عضویت در هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی انتخاب شدند وامروز اولین جلسه هیات اجرایی موقت برگزار شد.

۹ نفر هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی به ترتیب حروف الفبا، نصرالله پژمانفر، رضا تقی‌پور، علی خضریان، حمید رسایی ، محسن زنگنه، مالک شریعتی، جلیل میرمحمدی، محمدتقی نقدعلی و مجتبی یوسفی هستند.

هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مقدمات تشکیل اولیه جلسه مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی را برنامه ریزی می‌کند و بعد از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده، اولین جلسه مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی تشکیل می‌شود.

این‌که نام فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم با عنوان «فراکسیون انقلاب اسلامی» باقی بماند یا خیر بستگی به نظر اکثریت مجمع عمومی این فراکسیون دارد که آن هم در اولین جلسه بعد از انتخابات دور دوم دوازدهم مشخص می‌شود.

قرار است در فراکسیون انقلاب اسلامی از تمامی منتخبان جریان انقلاب با تمام سلایق سیاسی اصولگرا حضور پیدا کنند تا در نهایت اصولگرایان مجلس دوازدهم در یک فراکسیون جمع شده تا مجلس آینده تعدد فراکسیون‌های سیاسی نداشته باشد.

از بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم برای حضور در جلسه اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی دعوت شده بود که از این تعداد حدود ۴۰ نفر از منتخبان حضور پیدا کردند که این افراد در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها