Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: ۸۵ درصد از ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان به بیماران کرونایی اختصاص یافته که بسیار نگران‌کننده است.

علیرضا آرمانی‌کیان ظهر امروز (۲۸ آبان‌ماه) در نشست خبری که به ‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر ۸۵ درصد تخت‌های بیمارستانی به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است، اظهار کرد: اکنون در نقطه سر به سر و هشدار بستری بیماران کرونایی و تکمیل ظرفیت تخت‌های بیمارستانی قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با افزایش شدت علائم بیماری کرونا نبست به گذشته، افزود: شدت علائم بیماری کرونا اعم از تب، ضعف و بی‌حالی، علائم تنفسی و غیره نسبت به گذشته بیش‌تر شده، به‌ طوری ‌که این بیماران نیازمند مراقبت‌های ویژه هستند؛ بنابراین از همه ظرفیت‌های بیمارستان‌های استان باید استفاده کنیم.

این مسئول با بیان اینکه زنجانی‌ها از مراجعه مستقیم به بیمارستان‌های استان خودداری کرده و در صورت داشتن علائم بیماری کرونا به درمانگاه‌ها و مراکز سرپایی کووید - ۱۹ مراجعه کنند، تصریح کرد: در درمانگاه‌ها و مراکز ۱۶ ساعته کووید - ۱۹ متخصصان باتجربه حضور دارند و بنا بر تصمیم آن‌ها، افراد در بیمارستان‌ها بستری یا در منزل دوران بیماری را می‌گذرانند.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان، با بیان اینکه مدت زمان بیماری کرونا ۲۸ روز بوده ولی اکنون در برخی از موارد تا ۹۰ روز نیز ویروس در خون فرد مبتلا به کرونا وجود دارد و ناقل است، ادامه داد: طولانی بودن مدت آلودگی‌زایی بیماران کرونایی در منازل سبب ابتلای سایر افراد به اصطلاح ابتلای خانوادگی می‌شوند.

آرمانی‌کیان در رابطه با عوارض ابتلا بیماری کرونا در بیماران بهبودیافته، اظهار کرد: با توجه به اینکه ۹ ماه از ظهور و بروز بیماری کرونا در کشور می‌گذرد، هنوز تحقیقات تکمیلی در خصوص این بیماری انجام نشده و فقط در حد همین مدت می‌توان نظر داد که شاهد ماندگار بودن برخی از عوارض بیماری مانند سرفه، ضعف حس بویایی و غیره در بیماران بهبودیافته هستیم.

وی با بیان اینکه داروهای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان توسط خود بیمارستان با سهمیه‌بندی تامین شده و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد، افزود: بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا پس از مراجعه به مراکز سرپایی می‌توانند داروهای مورد نیاز خود را دریافت و مصرف کنند.

این مسئول با بیان اینکه داروهای مصرفی بیماران مبتلا به کرونا اکثر ساخت ایران و ارزان قیمت هستند، تصریح کرد: در خصوص داروهای کرونا کمبودی وجود ندارد و بیماران کرونایی می‌توانند داروهای مورد نیاز خود را از مراکز شماره ۷، ۸، ۹ و ۱۴ سرپایی تهیه کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان با بیان اینکه روزانه داروی رمدسیویر به تعداد بیماران بستری کرونایی به بیمارستان‌های استان تحویل داده می‌شود، ادامه داد: پزشک بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت و فارماکوپه بیمارستانی (لیست داروهای مورد تایید وزارت بهداشت که پزشکان باید برای درمان بیماران از آن‌ها استفاده کنند) به بیمار دارو تجویز می‌کند.

آرمانی‌کیان با بیان اینکه طبق قانون نمی‌توان در بیمارستان‌های دولتی نسخه‌ای نوشت که دارو در داخل بیمارستان موجود نباشد و بیمار مجبور به پیگیری دارو در خارج از بیمارستان شود، خاطرنشان کرد: ممکن است داروی نوشته شده و مورد نیاز بیمار، خارج از فارماکوپه بیمارستان باشد که این مورد می‌تواند از لحاظ قانونی، تحت پیگرد قانونی قرار داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان همه باهم علیه کرونا استانی اجتماعی کمبود تخت بیمارستانی بیمارستان های استان تخت های بیمارستانی بیماران کرونایی بیمارستان ها بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد

بر اساس یک مطالعه جدید، شیر گاو حاوی نانوذراتی است که می‌تواند برای ارائه درمان‌های مبتنی بر آران‌ای (RNA) اصلاح کننده بیماری به صورت خوراکی استفاده شود. با توجه به اینکه داروهای مبتنی بر آران‌ای در حال حاضر فقط به صورت تزریقی قابل تجویز هستند، این کشف راه را برای درمان‌های ارزان‌تر و در دسترس‌تر برای طیف وسیعی از بیماری‌ها باز می‌کند.

به گزارش ایسنا، یکی از بزرگترین چالش‌هایی که محققان با آن روبرو هستند، تبدیل داروهای تزریقی به نسخه‌هایی است که می‌توانند به صورت خوراکی مصرف شوند. داروهای خوراکی معمولا شکست می‌خورند زیرا نمی‌توانند در برابر محیط سخت روده مقاومت کنند و توانایی دارو برای جذب و اعمال اثر درمانی بر بدن از بین می‌رود.

به نقل از نیواطلس، دسته‌ای از داروها که فقط با تزریق قابل مصرف هستند، درمان با آران‌ای است. این داروها با استفاده از مولکول‌های مبتنی بر آران‌ای، بیان و فعالیت مولکول‌های هدف را دستکاری می‌کنند و مسیرهای زیستی را برای درمان یک بیماری خاص تغییر می‌دهند. آران‌ای درمانی امکان درمان بیماری‌هایی را فراهم می‌کند که داروهای معمولی بر روی آنها موثر نیستند.

تحقیقات جدید کینگز کالج لندن نشان داده است که نانوذرات زیستی موجود در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی(EV) ممکن است راهی برای تجویز درمان‌های مهم آران‌ای به صورت خوراکی باشند.

دریتون ولاسالیو(Driton Vllasaliu)، نویسنده مسئول این مطالعه و مدرس ارشد داروسازی در دانشکده کینگز کالج لندن، می‌گوید: تجویز خوراکی داروها قابل قبول‌ترین، راحت‌ترین و معمولا ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است، زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای «زیستی»، مانند درمان‌های آران‌ای، اغلب به عنوان نقطه عطف تحویل دارو در نظر گرفته می‌شود، اما همچنان یک چالش سخت باقی مانده است. این مطالعه مهم است زیرا نشان می‌دهد که ممکن است تحویل خوراکی داروهای آران‌ای با استفاده از فناوری مبتنی بر وزیکول‌های خارج سلولی شیر امکان پذیر باشد.

وزیکول‌های خارج سلولی نقش مهمی در ارتباطات سلولی دارند. بیشتر سلول‌های ما آنها استفاده می‌کنند. وزیکول‌های خارج سلولی را مانند پوشش‌های سلولی در نظر بگیرید که برای انتقال محموله‌هایی مانند پروتئین‌ها، لیپیدها و اسیدهای نوکلئیک، از جمله آران‌ای، در فواصل طولانی تا سلول‌های هدف کار می‌کنند. آنها توسط یک لایه لیپیدی محافظ احاطه شده‌اند و مهم‌تر از همه، می‌توانند از موانع زیستی عبور کنند.

محققان بررسی کردند که آیا وزیکول‌های خارج سلولی استخراج شده از شیر گاو می‌توانند به عنوان وسیله‌ای برای رساندن دارو به دستگاه گوارش مشکل‌ساز ما استفاده شوند یا خیر. وزیکول‌های خارج سلولی شیر پیش‌تر برای درمان بیماری روده تحریک پذیر(IBS) در مدل‌های موش مورد بررسی قرار گرفته است.

وزیکول‌های خارج سلولی شیر با استفاده از مدل‌های ارگانوئید واقعی روده انسان آزمایش شد و مشخص شد که آنها از دیواره روده عبور می‌کنند.

محققان می‌گویند که وزیکول‌های خارج سلولی شیر می‌تواند برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها، از جمله بیماری‌های قلبی و دیابت، با استفاده از درمان های خوراکی استفاده شود.

علاوه بر این، از آنجایی که بسیاری از مردم پیش از این به طور مرتب در معرض وزیکول‌های خارج سلولی شیر گاو قرار گرفته‌اند، بعید است که بر خلاف نانوذرات مصنوعی که در حال حاضر برای ارائه درمان آران‌ای از طریق تزریق استفاده می‌شوند، این روش جدید پاسخ ایمنی نامطلوبی ایجاد کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد