Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر هند در سخنرانی خود در دوازدهمین اجلاس بریکس که به صورت مجازی به ریاست روسیه برگزار شد اعلام کرد که گروه بریکس روی موضوع بهبود اقتصادی درپی بحران کرونا متمرکز شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، نارندرا مودی، نخست وزیر هند در سخنرانی خود در دوازدهمین اجلاس بریکس که به صورت مجازی به ریاست روسیه برگزار شد اعلام کرد که گروه بریکس روی موضوع بهبود اقتصادی درپی بحران کرونا متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

نخست وزیر هند همچنین تأکید کرد که ظرفیت این کشور برای تولید و توزیع واکسن کرونا به بشریت کمک خواهد کرد.

مودی گفت: ما یک فرایند اصلاحات جامع را تحت عنوان کمپین "اتکا به نفس هند" آغاز کرده ایم. این کمپین بر این اساس استوار است که هند متکی به خود و مقاوم پس از بحران کووید می تواند یک رشد اقتصاد جهانی را چند برابر کند و سهم بزرگی در زنجیره های ارزش جهانی داشته باشد.

مودی در ادامه گفت: ما به دلیل توانایی صنعت داروسازی هند توانستیم داروهای ضروری را به بیش از 150 کشور جهان ارسال کنیم. ظرفیت تولید و تحویل واکسن ما نیز به نفع بشریت خواهد بود.

وی همچنین اظهار داشت: اعتبار نهادهای جهانی مانند صندوق بین المللی پول، سازمان تجارت جهانی و سازمان بهداشت جهانی زیر سؤال رفته است. دلیل آن این است که آنها با زمان تغییر نکرده اند.

پوتین: کشورهای بریکس برای رشد پایدار پس از بحران کرونا همکاری نزدیکی دارندویروس کرونا تولید اقتصاد جهانی را 4 درصد کاهش می‌دهدهشدار صندوق بین المللی پول درباره ضربه شدیدتر کرونا بر اقتصاد جهانی

نخست وزیر هند در مورد اتحاد تجاری این پنج کشور تأکید کرد که اقتصاد بریکس پس از این بیماری همه گیر، نقشی اساسی در بهبود جهانی خواهد داشت.

وی توضیح داد: ما بیش از 42 درصد جمعیت جهان را داریم و کشورهای ما از موتورهای اصلی اقتصاد جهانی هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار هند ویروس کرونا اخبار هند ویروس کرونا اقتصاد جهانی بحران کرونا وزیر هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو

نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس پنجشنبه با دستور کار بررسی تحولات خاورمیانه و شمال آفریقا آغاز به کار کرد.

به گزارش مشرق، هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست دکتر علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه در این نشست حضور دارد.

روسیه که ریاست دوره‌ای گروه بریکس را در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) برعهده دارد، میزبان این اجلاس است.

این نشست با سخنان میخائیل بوگدانف نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه این کشور آغاز به کار کرد. در ادامه این نشست،‌ نماینده سازمان ملل متحد به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت غزه و بحران انسانی در فلسطین و نیز حملات به کارکنان سازمان ملل پرداخت.

قرار است معاون وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این نشست، مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره تحولات خاورمیانه در شرایط تداوم کشتار مردم بیگناه فلسطین از سوی رژیم اشغالگر قدس و تجاوزهای اخیر این رژیم به کشورهای منطقه از جمله به کنسولگری سفارت کشورمان در دمشق مطرح کند.

باقری قبل از حضور در این نشست با بوگدانف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره مسائل مورد نظر گفت و گو کرد. کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، معاون وزیر امور خارجه را در این نشست همراهی می‌کند.

این نشست، نخستین نشست بررسی تحولات خاورمیانه بریکس با حضور اعضای جدید این گروه است. علاوه بر روسیه، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی، نمایندگان چهار کشور از پنج عضو جدید گروه شامل جمهوری اسلامی ایران، مصر،‌اتیوپی و امارات متحده عربی در این نشست حضور یافته‌اند. نماینده عربستان سعودی دیگر عضو جدید گروه بریکس همانند دیگر نشست‌های این گروه از ابتدای سال ۲۰۲۴ در این نشست حضور ندارد.

دیگر خبرها

  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین
  • باقری: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴