Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-سفیر کشورمان در مسکو پیوستن ایران به موافقت‌نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا را فرصتی برای دست‌یابی به بازار ۳۰۰ میلیارد دلاری برشمرد و گفت: اگر بتوانیم درصد کمی از این بازار را در دست بگیریم، نیازهای اقتصادی کشور تامین می‌شود.

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی درباره پیوستن ایران به موافقتنامه تجارت آزاد با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا عنوان کرد که این فرصت یعنی دستیابی به یک بازار حدود ۳۰۰ میلیارد دلاری و اگر جمهوری اسلامی ایران فقط بتواند درصد کمی از این بازار را در دست بگیرد، طبعا نیازمندی‌های اقتصادی کشور برآورده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح این سوال که چرا در بازار روسیه به قدر سهم خود فعال نیستیم، پاسخ داد: یک بخش آن به بحث‌های زیرساختی ما برمی‌گردد، هنوز راه آهن ما به روسیه متصل نیست و به لحاظ مسیر دریایی بنادر ما دارای ضعف‌هایی هستند، البته طی سال‌های گذشته خیلی در این زمینه کار شده است.

سفیر ایران در مسکو بیان کرد: کشتیرانی مناسب نداریم که این یک ضعف جدی است و مسیر راه آهن هم دچار مشکل است که باید زود حل شود. مسیر رشت به آستارا که کوتاه هم هست و بارها عنوان کرده‌ام از نان شب واجب‌تر است. 

جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تشکیل این اتحادیه مذاکرات با آن اتحادیه را جهت انعقاد موافقتنامه تجاری آغاز کرد که نهایتا موافقتنامه موقت تشکیل منطقه تجارت آزاد بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا در اردیبهشت ۱۳۹۷ به امضای طرفین رسید و از پنجم آبان ۱۳۹۸ اجرایی شد.

غلامرضا انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اظهاراتی عنوان کرده بود: در ماه آبان یکمین سال موافقتنامه با اوراسیا پایان می‌یابد و باید طبق توافق وارد مذاکرات تجارت آزاد با اوراسیا شویم. ۲ سال برای مذاکرات فرصت داریم و در پایان سه سال باید بتوانیم وارد مذاکرات موافقتنامه تجارت آزاد شویم.

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو تیر ماه سال جاری در اظهاراتی عنوان کرده بود: از زمان اجرایی شدن موافقتنامه ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، حجم تجارت خارجی بین دو طرف به بیش از دو میلیارد و ۴۱۷ میلیون دلار رسیده است.

اتحادیه اقتصادی اوراسیا در سال ۲۰۱۴ بین رهبران روسیه، قزاقستان و بلاروس به امضا رسید و سپس ارمنستان و قرقیزستان نیز در سال ۲۰۱۵ به آن پیوستند.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اتحادیه اقتصادی اوراسیا جمهوری اسلامی ایران تجارت آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت وزیر اقتصاد عربستان با 5 پیشنهاد ایران

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در سفر به عربستان در دیدار با همتای عربستانی خود 5 پیشنهاد مطرح کردم که همه مورد موافقت قرار گرفت.

به گزارش فارس؛ سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی که برای شرکت در اجلاس 50 امین سال تاسیس بانک توسعه اسلامی به عربستان سفر کرده است ، در صفحه خود در فضای مجازی نوشت: « در عربستان گفتگوی بسیارسازنده‌ای با همتای سعودی داشتیم.

فیصل ابراهیم با هر ۵ پیشنهاد ایران موافقت نمود و بر تدوین نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی بخش دولتی - خصوصی و سرعت در اجرای آن، تاکید کرد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۱ اردیبهشت ماه
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با 5 پیشنهاد ایران
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با ۵ پیشنهاد ایران
  • موافقت عربستان با پیشنهادهای ایران
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود