Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@20:33:20 GMT

سیب مراغه روی دست کشاورزان

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۲۱۴۷

رئیس جهاد کشاورزی علت مشکلات در برداشت سیب مراغه را نبود صنایع فراوری و تکمیلی در این شهرستان عنوان کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان مراغه: شهرستان مراغه یکی از قطب‌های تولید سیب در کشور است و بیش از ۴۰ درصد سیب تولیدی استان در شهرستان مراغه تولید می‌شود.

او افزود: امسال حدود ۳۰۰ هزار تن سیب در شهرستان مراغه تولید شده است، اما حدود ۱۰ درصد این محصول که ۳۰ هزار تن می‌شود زیردرختی و بادریز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گفت: مراغه ظرفیت نگهدای ۱۸۰ هزار تن سیب در سردخانه‌ها را دارد و ۵۰ هزارتن هم به شهرستان‌های دیگر برای نگهداری و تازه خوری فرستاده میشود، اما برای ۱۰ هزارتن سیب درجه ۳ زیردرختی صنایع فراوری و تکمیلی در شهرستان نداریم. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   برچسب ها: جهاد کشاورزی ، مراغه ، برداشت سیب

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی مراغه برداشت سیب شهرستان مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر مسئول جهاد کشاورزی دهستان میانکوه از تولید و کشت گیاهان دارویی خارشتر، انغوزه، گل محمدی و کاپاریس در ۱۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فاقد کشت در این دهستان خبر داد.


اقبالی با اشاره به شرایط جغرافیایی آب هوایی یزد تولید گیاهان کم آبخواه را سبب تولید و فراوری این صنعت با هدف توسعه و اشتغال پایدار با درآمدزایی و سرمایه‌گذاری در تولید این محصول دانست.


 وی از ارائه نهال گل محمدی و بذر رایگان به کشاورزان خبر داد و افزود: در اجرای این طرح مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار تامین گردیده و کشاورزان جهت دریافت تسهیلات کم بهره معرفی می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه