Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود امانی طهرانی در برنامه «گفتگوی علمی» رادیو گفت‌وگو درباره تهدیدات و فرصت‌های آموزش مجازی مصاحبه گفت: اصل در فضای آموزشی جدید، چه کرونا باشد یا نباشد حرکت به سمت یادگیری‌های ترکیبی است زیرا مطلوبیت یادگیری‌های ترکیبی از باب اثرگذاری خیلی بیشتر است.

وی بابیان اینکه هیچ‌چیزی در آموزش‌وپرورش جای ارتباط چهره به چهره معلم با دانش‌آموز را نمی‌گیرد، افزود: اهداف مهم و بلندمدت و ارزشمند آموزش‌وپرورش تنها از طریق ارتباط مستقیم بین معلم و دانش‌آموز محقق می‌شود اما در این میان نباید از نقش مؤثر رسانه‌های یادگیری هم غافل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امانی طهرانی در ادامه گفت: رسانه‌هایی مانند فیلم‌های آموزشی، قطعات صوتی، آموزش‌های برنامه‌ریزی‌شده، متون فعال، اپلیکیشن‌ها و کلاس‌ها طیف گسترده‌ای از روش‌ها هستند که به کمک جریان یادگیری آمده و امکاناتی را فراهم می‌کنند که قبلاً فراهم نبوده است.

دبیر کل شورای عالی آموزش‌وپرورش به مهم‌ترین اقدامات این شورا تا به این لحظه اشاره کرد و گفت: تصویب ماده‌واحده‌ای در ارتباط با ارائه آموزش در دوره بیماری‌های خاص بر سه محور توسعه آموزش‌های جدید ترکیبی در همه شرایط، حفظ سلامت دانش آموزان و تفویض اختیار تصمیم‌گیری درباره نحوه ارائه آموزش‌ها به سطوح مدیریتی مدارس از مهم‌ترین اقدامات اخیر این شوراست.

امانی طهرانی بابیان اینکه همه کارکنان وزارت آموزش‌وپرورش می‌توانند از این آموزش‌های ترکیبی بهره‌مند شوند افزود: علاوه بر این، اداره کل شهر تهران نیز با همکاری صداوسیما یک دوره آموزشی جامعی را در باب مهارت‌های ترکیبی همراه با گواهی ضمن خدمت در ۹۰ ساعت ارائه خواهد کرد و معلمان سراسر کشور می‌توانند به‌صورت رایگان از این برنامه‌ها استفاده و بعد از موفقیت در آزمون، گواهی را دریافت کنند.

کد خبر 5074998 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود امانی تهرانی وزارت آموزش و پرورش مهارت آموزی صدا و سیما ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی شورای شهر سربازی سازمان تامین اجتماعی پلیس راهور وضعیت معابر شبکه شاد شهرداری گردشگری آموزش وپرورش آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اعلام زمان آغاز نوبت گیری ارزیابی هوشی/روانی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه های دوم به چهارم، سوم به پنجم وچهارم به ششم وجهش برای بار دوم با رعایت شرایط ومشروط به رای کمیسیون (منطقه) وسایر مقررات مربوط است.

محمدی افزود: جهش از پایه اول به سوم وجهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) وثبت شماره وتاریخ آن درسامانه سیدا است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان اظهار کرد: مدیران محترم مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه ودر صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می کنند.

محمدی تصریح کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

وی تصریح کرد: جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریست و خانواده ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان در ادامه با اشاره به آمارشرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

کد خبر 6093082

دیگر خبرها

  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد