Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، خبرگزاری تاس گزارش داد که الهام علی‌اف در پیام‌های توییتری خود نوشت: آذربایجان برای خاک خود جنگید و تمامیت ارضی خود را حفظ کرد و این امر براساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل به ابتکار اتحادیه اروپا و سند آذربایجان انجام شد. 

وی تاکید کرده است: آوارگانی که ۳۰ سال صبر کرده‌اند این پیروزی بزرگ نظامی و سیاسی را جشن می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها بی صبرانه منتظر اعلام زمان بازگشت هستند. عدالت پیروز است. قره‌باغ ما! قره‌باغ آذربایجان است. 

این در حالی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه تاکید دارد مشکل اصلی هنوز وجود دارد. وضعیت نهایی قره باغ هنوز مشخص نشده و توافق صورت گرفته بر حفظ وضعیت کنونی بوده و آنچه بعدا اتفاق می‌افتد با رهبران آینده تعیین می‌شود.

رئیس جمهوری روسیه گفته است: برای به رسمیت شناختن یا نشناختن قره باغ به عنوان یک کشور مستقل دارای حق حاکمیت، باید اوضاع را از زوایای مختلف دید چون این یک فاکتور مهم است. با توجه به اقدامات رهبر سابق گرجستان، منظورم حمله به صلح‌بان‌های ما در اوستیای جنوبی، روسیه استقلال اوستیای جنوبی و آبخازیا را به رسمیت شناخت. ما همچنین خواسته مردم کریمه را به رسمیت شناختیم.

در همین حال براساس قطعنامه شورای فدراسیون روسیه رئیس جمهوری می‌تواند نیروهای مسلح این کشور را در قره باغ مستقر کند.

بر اساس توافق صورت گرفته میان رهبران سه کشور آذربایجان، ارمنستان و روسیه، نیروهای ارمنی از مناطق اشغالی خاک آذربایجان که از سال ۱۹۹۴ تحت سیطره داشتند، خارج می‌شوند و ارتباط آنها با منطقه قره‌باغ در داخل خاک جمهوری آذربایجان تنها از طریق یک کریدور که تحت نظارت صلحبانان روسی خواهد بود، برقرار می‌شود. اما وضعیت منطقه قره‌باغ و جمهوری خودخوانده ارمنی آن موسوم به آرتساخ همچنان نامشخص مانده و بر خلاف اظهارات مطرح شده از سوی علی‌اف، نیروهای آذربایجان تنها کنترل بخش‌های کوچکی از این منطقه را که در جریان جنگ به دست آوردند، حفظ می‌کنند.

کد خبر 566169 برچسب‌ها قره‌باغ آذربایجان - ارمنستان ترکیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قره باغ آذربایجان ارمنستان ترکیه قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان

ایروان اعلام کرد: ارمنستان رویکرد مثبتی به تلاش‌های میانجی‌گری برای تحدید حدود مرزها بر اساس دستیابی به صلح واقعی پایدار در قفقاز جنوبی و همچنین به رسمیت شناختن متقابل تمامیت ارضی ارمنستان و جمهوری آذربایجان دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان، پیشنهاد قزاقستان برای میزبانی مذاکرات صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان را پذیرفته است.

قاسم جومارت توکایف رئیس‌جمهور قزاقستان در سفر هفته گذشته خود به ایروان گفت که می‌تواند پلتفرمی را برای چنین دیداری فراهم کند.

الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان بعداً تصریح کرد که آستانه پیشنهادی برای دیدار وزرای خارجه آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان ارائه کرده است.

او گفت که باکو از این طرح حمایت می‌کند.

وزارت امور خارجه ارمنستان در 26 آوریل اعلام کرد که آرارات میرزویان آماده دیدار با جیحون بایراموف همتای آذربایجانی خود در قزاقستان است. اما وزارت امور خارجه ارمنستان اعلام کرد که هنوز تاریخ دقیق این دیدار مشخص نیست.

در بیانیه وزارت امور خارجه ارمنستان آمده است: ارمنستان رویکرد مثبتی به تلاش‌های میانجی‌گری برای تحدید حدود مرزها بر اساس دستیابی به صلح واقعی پایدار در قفقاز جنوبی و همچنین به رسمیت شناختن متقابل تمامیت ارضی ارمنستان و آذربایجان دارد و از تلاش‌های میانجی‌گری و پلتفرم‌های مذاکره پیشنهادی برای تعیین حدود مرزها بر اساس اسناد مورد توافق دوجانبه، از جمله اصول اساسی و اعلامیه آلماتی 1991 استقبال می‌کند.

گفتنی است، آخرین دیدار میرزویان و بایراموف در ماه فوریه در برلین برگزار شد که در آن نشست پیشرفت چشمگیری در راستای دستیابی به توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان حاصل نشد.

آرارات میرزویان بعداً شکایت کرد که باکو از به رسمیت شناختن تمامیت ارضی ارمنستان اجتناب می‌کند و همچنان خواستار افتتاح کریدور زنگزور بین آذربایجان و نخجوان است.

خاطرنشان می‌شود که الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان دو روز پیش خواستار ایجاد یک کریدور شد. وی همچنین تصریح کرد که برای امضای معاهده صلح بین دو کشور، ارمنستان باید قانون اساسی خود را تغییر دهد.

رئیس‌جمهور آذربایجان حتی پس از اینکه دولت نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان را مجبور به بازگرداندن چهار روستای آذربایجان کرد، به طرح این خواسته‌ها ادامه داد.

هفته گذشته، باکو و ایروان اعلام کردند که بر سر تعیین حدود اولیه مرز بین دو کشور در بخش قزاق-تاووش به توافق رسیده‌اند.

پس از آن، گزارش‌هایی مبنی بر شلیک اولین پاسگاه‌های مرزی بین دو کشور منتشر شد. باکو گفت که 10 تا 12 کیلومتر از مرز در حال حاضر مشخص شده است.

مخالفان دولت ارمنستان و دیگر منتقدان دولت پاشینیان از توافق برای بازگرداندن این چهار روستا به جمهوری آذربایجان انتقاد کردند.

اعتراضات علیه تحدید حدود در منطقه تاووش ارمنستان در ایروان پایتخت این کشور از هفته گذشته آغاز شده است.

علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهدعلی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد