Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - پیرو ابلاغیه عمومی ستاد ملی کرونا در کشور، محدودیت ها در جهت کنترل شیوع کووید 19، از اول آذر به مدت دو هفته در جزیره کیش اعمال می شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان و دبیر شورای سلامت کیش ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج و قدردانی از مدافعان سلامت در بسیج جزیره بیان داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بسیجیان کیش در کنار شورای سلامت تلاش می کنند و با توجه به اینکه منطقه آزاد کیش به عنوان الگوی مهار و کنترل شیوع کووید 19 در کشور شناخته شده است، باید همچنان در موج های بعدی نیز با انسجام و همدلی و اجرای سیاست بیماریابی، تست تشخیصی و قرنطینه مبتلایان، در این امر موفق عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعید پورعلی با اشاره به افزایش 10 برابری میزان سرایت ویروس کرونا افزود: با اقدام به موقع و توجه به عبارات هشدار دهنده مسئولان کشور در خصوص این بیماری، باید میزان خطر شیوع ویروس را بیش از پیش گوشزد کرده و مانند دوره قبل یک صدا و هماهنگ، با قوت و قدرت بیشتر با کمک مردم، صنوف و همه دستگاه های اجرایی، شرایط را کنترل کنیم تا سیستم بهداشت و درمان منطقه آزاد کیش با مشکل مواجه نشود و جزیره نیز شرایط سرزمین اصلی را تجربه نکند.
دکتر محمد رضا رضانیا سخنگوی شورای سلامت کیش نیز در سی امین جلسه ستاد اقدامات پیشگیرانه شورای سلامت کیش، پس از قرائت تصمیمات اتخاذ شده در چهل و چهارمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در کشور و تشریح تعداد مبتلایان از ابتدای اپیدمی کرونا تا کنون گفت: از زمان شیوع ویروس، با انجام 8 هزار و 764 تست ، تعداد 2 هزار و 911 مورد مثبت در جزیره به ثبت رسیده است که این امر نشان دهنده وضعیتی پر خطر برای کیش است.
وی تعداد فوتی ها در جزیره را از ابتدای شیوع بیماری تا کنون 20 نفر عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه معیار ارزیابی میزان خطر در شهرها تغییر کرده و بر اساس تعداد مبتلایان انجام می شود، جزیره کیش اکنون در وضعیت نارنجی به سر می برد که اقدامات مورد نیاز در کنترل شیوع ویروس با این روند، مشابه وضعیت قرمز است.
دکتر محمد رضا رضانیا سخنگوی شورای سلامت کیش در تشریح مصوبات سی امین جلسه ستاد اقدامات پیشگیرانه شورای سلامت کیش گفت: ورود و خروج خودروهای پلاک کیش به سرزمین اصلی و همچنین ورود خودروهای پلاک ملی به جزیره به مدت 2 هفته ممنوع است.
تمامی فعالیت های اماکن و مراکز گردشگری شامل جنگ های شبانه، شناورهای تفریحی، پارک آبی، پارک های بازی کودکان، مجموعه کاریز، بولینگ، پارک دلفین ها، سالن های ماساژ، موسیقی زنده در رستوران ها و کافی شاپ ها، کلوپ های تفریحات دریایی و باشگاه های ورزشی نیز به مدت 14 روز تعطیل خواهد بود.
به غیر از ادارات مرتبط با ارائه خدمات بهداشت عمومی و سلامت، همه ادارات و نهادهای مستقر در کیش موظفند با 50 درصد نیرو فعالیت کنند و مابقی نیروها به صورت دورکاری با ادارات همکاری نمایند؛ همچنین برگزاری هرگونه گردهمایی، همایش و حتی جلسات اداری با تعداد بالای 20 نفر ممنوع شد.
همه فعالیت های موسسات آموزشی هنری، فرهنگی، فرهنگسراها و کلاس های آموزشی نیز به مدت 2 هفته متوقف خواهد بود.
تا 14 روز آینده، تمامی بازارها بجز مراکز تهیه ارزاق عمومی، تا ساعت 21 و سی دقیقه مجاز به فعالیت هستند، ساعت پایان کار رستوران ها و کافی شاپ ها نیز تا ساعت 24 تعیین شد که این اماکن باید با رعایت تمامی قوانین و مقررات بهداشتی و حداکثر 50 درصد ظرفیت خود مراجعان را پذیرش کنند.
همچنین دسترسی گردشگران و ساکنان به سواحل و حضور در پارک ها از ساعت 24 ممنوع اعلام شد که با نصب بنردر سطح شهر و سواحل نیز اطلاع رسانی می شود.
رضانیا در پایان عنوان داشت: برای قطع زنجیره انتقال ویروس در طول 15 روز آینده توصیه می شود، کارمندان ادارات مختلف،از رفتن به مرخصی در شهرهای بزرگ اجتناب کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای سلامت کیش شیوع ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعمال محدودیت ترافیکی در تقاطع محور باغیک_تفرش
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • هراز و کندوان تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمالی کشور
  • وضعیت جاده‌ها / محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته اعلام شد/ این جاده ها تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • اعلام محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور