Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@10:25:17 GMT

سخت‌تر شدن شرایط کرونا مراقبت بیشتری را می‌طلبد

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۴۶۳۰

سخت‌تر شدن شرایط کرونا مراقبت بیشتری را می‌طلبد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه 9 ماه، تجربه کمی برای مقابله با کرونا نیست، گفت: شرایط مردم با شدت یافتن کرونا سخت‌تر شده و این شرایط، دقت و مراعات بیشتری را می‌طلبد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; آیت‌اله علی خاتمی عصر امروز در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس استان زنجان اظهار داشت: توصیه‌ها و تذکرات لازم از سوی مسئولان امر داده شده و کرونا شوخی‌بردار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: افرادی که بعد از گذشت 9 ماه و با علم به این مساله که پروتکل‌های بهداشتی باید رعایت شود، باز هم رعایت نمی‌کنند باید بدانند که اگر باعث شوند که افرادی با ابتلا به این ویروس، آسیب ببینند، این افراد هم از لحاظ شرعی و قانونی و هم اخلاقی، ضامن هستند.

آیت‌اله خاتمی خاطرنشان کرد: با اعمال محدودیت‌ها و تعطیلی‌ها مشکلات اقتصادی ایجاد می‌شود اما هیچ کس نباید راضی شود که سلامتی دیگران به خاطر عدم رعایت مسائل بهداشتی به خطر بیفتد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان ضمن قدردانی از راه‌اندازی مجدد استودیو سلامت، گفت: این استودیو باید مانند روزهای اول، بیشتر تغذیه شود همچنین از رسانه ملی نیز بابت تهیه و انتشار گزارش‌هایی که توام با سلامت است قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر به صحنه آمدن جوانان مومن و مخلص اظهار داشت: در خصوص پای کار آمدن نیروهای بسیجی، بسیاری که دفعه قبل پای کار آمده بودند انتظار دارند این کار، سرعت بیشتری بگیرد که در این خصوص هر اقدامی برای آموزش و سازماندهای نیاز است، سریع‌تر انجام شود.

سمانه شاددل، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار زنجان با اشاره به طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها که شامل ادارات نیز می‌شود، گفت: محدودیت‌ها در مورد دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، متفاوت از دستگاه‌های دیگر خواهد بود و در خصوص سایر دستگاه‌ها نیز در این طرح برای برخی دستگاه‌ها وظایفی از سوی کمیته امنیتی- انتظامی ستاد ملی کرونا تعریف شده است.

وی افزود: در ایجاد محدودیت برای پرسنل باید در نظر داشت که نباید خدشه‌ای در اجرای وظایف وارد شود و حضور پرسنل در ادارات باید منتج به ایجاد فاصله اجتماعی و کاهش رفت و آمد باشد ضمن اینکه اولویت با عدم حضور پرسنل دارای بیماری‌های زمینه‌ای است.

ناصر فغفوری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز با اشاره به محدودیت در تعطیلی اصناف از ساعت 18 عصر گفت: مراکز پرترافیک استان طی هفته جاری، همکاری خوبی در این زمینه داشتند و بیشتر مشکلات در خارج از مراکز پرترافیک بود.

وی اظهار داشت: برنامه‌ریزی می‌کنیم تا از روز شنبه (اول آذرماه) مجتمع‌های تجاری، پاساژها و بازارهای سرپوشیده و اصناف موجود در خیابان‌های سعدی وسط و اسلام‌آباد، جزء اولویت‌های اصلی برای شروع نظارت‌ها باشد.

فغفوری با تاکید بر اینکه واحدهای صنعتی و معدنی در این مدت، فعال خواهند بود، گفت: تولید، تعطیل نخواهد شد و واحدهای عرضه ملزومات صنعتی نیز جزء گروه‌هایی قرار گرفته که در ایام محدودیت‌ها تعطیل نشده و همراه با واحدهای عرضه ارزاق عمومی، فعال خواهند بود.

سیدمحمود موسوی، رئیس اتاق اصناف مرکز استان زنجان نیز گفت: در خصوص تعطیلی واحدهای صنفی با برخی مشکلات پیش‌بینی‌نشده مواجه شدیم. برای مثال؛ بعضی مشاغل موجود در داخل پاساژها و مجتمع‌های تجاری مانند بانک‌ها و واحدهای توزیع مواد غذایی، استثنا هستند که در صورت تعطیلی بازار باید به این واحدها تدبیری اندیشیده شود.

وی افزود: مورد بعدی این بود که برخی واحدها ادعای عدم اطلاع‌رسانی را داشتند که آسان‌ترین راه برای فرار این افراد از عدم رعایت قانون بود اما پرینت مربوط به اطلاع‌رسانی لازم از طریق پیامک و سایر روش‌ها را استخراج کرده و نشان دادیم.

موسوی با اشاره به تعطیلی اصناف از ساعت 18 عصر، گفت: مصلحت نیست که بخش فروش مواد بهداشتی و آرایشی داروخانه‌ها از ساعت 18 به بعد، فعال باشند لذا جهت رعایت عدالت بین اصناف و داروخانه‌ها پیشنهاد می‌شود در زمان محدودیت‌ها داروخانه‌ها نیز فقط به نسخه‌پیچی پرداخته و مانند اصناف، قسمت فروش لوازم آرایشی و بهداشتی خود را تعطیل کنند تا فاصله اجتماعی نیز رعایت شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: محدودیت ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۴۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان