Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، شرکت پتروشیمی شهید تندگویان، در سال «جهش تولید» با هدف برنامه تولید پایدار، مطمئن و حداکثری ابلاغی هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس پتروشیمی شهید تندگویان آماده تولید حداکثری شده است.

بر این اساس، در هفت ماهه نخست امسال و با وجود اجرای یکی از بزرگترین پروژه‌های تعمیرات و رفع گلوگاه‌های تولید، ۷۰۰ هزار تن محصول در پتروشیمی شهید تندگویان تولید شده که پیش بینی می‌شود تا پایان امسال با توجه به انجام نشدن برنامه تعمیراتی و برطرف نمودن تنگنا‌های تولید در فاز دوم این مجتمع پتروشیمیایی با ثبت رکوردی جدید امکان تولید بالغ بر یک میلیون تن محصولات میانی و نهایی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آبان ماه امسال با توجه به اجرای موفق پروژه تعمیراتی؛ بیش از ۱۰۰ درصد برنامه‌های تولید محقق شده و در چهار ماهه پایانی سال هم پیش بینی بر تحقق بالغ بر ۱۰۰ درصدی برنامه‌های تولید از سوی پتروشیمی شهید تندگویان وجود دارد.

در کنار تولید پایدار و مستمر، پتروشیمی شهید تندگویان در راستای تکمیل زنجیره ارزش و متنوع سازی سبد تولید از ابتدای امسال تاکنون به همت واحد‌های پژوهش و فن آوری و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی اقدام به طراحی و تولید آزمایشی، نیمه صنعتی و تجاری چند گرید جدید کرده که عرضه این محصولات منجر به صرفه جویی ارزی و کاهش وابستگی کشور به محصولات وارداتی در شرایط جنگ اقتصادی شده است.

در پایان تاکید می‌شود، در شرایط فعلی نیاز فعالان صنایع تکمیلی پتروشیمی در داخل کشور به محصولات زنجیره «پلی‌اتیلن ترفتالات» به طور کامل تامین شده و نه تنها نیازی به واردات محصولات نبوده، بلکه پتروشیمی شهید تندگویان پس از تامین نیاز بازار داخلی، آمادگی صادرات مازاد محصولات به بازار جهانی را دارد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پتروشیمی ماهشهر صنایع پتروشیمی پتروشیمی شهید تندگویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۷۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد

احمدرضا جعفری با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد گفت: گیلاس، آلو قطره طلایی، زردآلو ، گوجه سبز و آلو سیاه را محصولات باغی سردرختی خمین عنوان کرد و افزود: بیشترین باغات این شهرستان به گیلاس و آلبالو اختصاص دارد.

وی توضیح داد: به دلیل بافت خاک منطقه، قدمت باغداری، تجربه باغداران و بکارگیری توصیه‌های ترویجی محصول باغات شهرستان خمین از کیفیت مطلوب با درجه ممتاز برخوردار است.

بیشتر بخوانید:

تولید محصولات سردرختی در خمین ۳۸ درصد افزایش یافت

رییس جهاد کشاورزی خمین با اشاره به تولید ۲۹ هزار و ۵۰۰ تن سبزی و صیفی جات شامل پیاز، هندوانه و سیب زمینی در سال گذشته گفت: ۹۰۰ تن سبزی و صیفی جات گلخانه ای شامل خیار، گوجه و فلفل نیز پارسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

جعفری با بیان اینکه هشت هزار و ۲۰۰ تن حبوبات نیز پارسال در خمین تولید شد، بیان کرد: کشت لوبیا به‌ عنوان یکی از مهمترین محصولات خمین محسوب می‌شود و این شهرستان قطب تولید لوبیای کشور است.

وی فزود: با توجه به کاهش دبی منابع آبی در سطح شهرستان، تغییرات سطوح زیرکشت طی سه سال اخیر روند کاهشی داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • ثبت رکورد تولید و برداشت دانه روغنی کلزا در ایلام
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد