Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@15:37:57 GMT

کدام مشاغل از اول آذر فعال هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۸۲۶۴

کدام مشاغل از اول آذر فعال هستند؟

تین نیوز

با اجرای طرح محدودیت‌های جامع از روز شنبه اول آذر همه گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود. اما مشاغل تامین کننده مایحتاج مردم فعال هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا وسیما، مشاغل و صنوف گروه یک که در طرح تشدید محدودیت‌های کرونایی از تاریخ ۹۹/۰۹/۰۱ تعطیل نیست و مجاز به فعالیت هستند:   - کارخانه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  - مراکز زیر ساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصویه و تهویه هوا، پالایشگاه‌ها و جایگاه‌های عرضه سوخت.   - حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برونشهری شامل ریلی، هوایی، جاده‌ای و دریایی.   - حمل و نقل عمومی درونشهری.   - ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی.   - فروشگاه‌های زنجیره ای، سوپر مارکت ها، میوه فروشی‌ها و سبزی فروشی ها، میادین میوه و تره بار.   - مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات وابسته.   - مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی و نانوایی (تولید فراورده‌های نانوایی).   - مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی.   - داروخانه ها، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و دارو‌های سنتی.   - مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی آماده و بیرون بر.   - خدمات اپراتور‌های ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی.   - شرکت‌های خدمات اینترنتی اعم از تامین کنندگان اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌های خدمات مبتنی بر اینترنت.   - رسانه‌های مکتوب و بر خط و مشاغل مشابه.   - مراکز نگهداری خدماتی سالمندان، معلولین، مراکز توانبخشی و مراقبتی و آسایشگاه ها.   - تعمیرگاه‌های انواع خودرو و لوازم خانگی، الکتریکی و الکترونیکی.   - فروشگاه‌های انواع قطعات و لوازم یدکی.   - فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن آلات.   - کارگاه‌های صنعتی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن).   - چاپخانه ها.   - خشکشویی ها.   - آرامستان ها.   سایر مشاغل و صنوف در تهران از تاریخ ۹۹/۰۹/۰۱ تعطیل و مجاز به فعالیت نیستند.

با اجرای طرح محدودیت‌های جامع از روز شنبه اول آذر همه گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود. اما مشاغل تامین کننده مایحتاج مردم فعال هستند.

  به گزارش خبرنگار فضای مجازی گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما ، مشاغل و صنوف گروه یک که در طرح تشدید محدودیت‌های کرونایی از تاریخ ۹۹/۰۹/۰۱ تعطیل نیست و مجاز به فعالیت هستند:   - کارخانه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته.   - مراکز زیر ساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصویه و تهویه هوا، پالایشگاه‌ها و جایگاه‌های عرضه سوخت.   - حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برونشهری شامل ریلی، هوایی، جاده‌ای و دریایی.   - حمل و نقل عمومی درونشهری.   - ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی.   - فروشگاه‌های زنجیره ای، سوپر مارکت ها، میوه فروشی‌ها و سبزی فروشی ها، میادین میوه و تره بار.   - مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات وابسته.   - مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی و نانوایی (تولید فراورده‌های نانوایی).   - مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی.   - داروخانه ها، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و دارو‌های سنتی.   - مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی آماده و بیرون بر.   - خدمات اپراتور‌های ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی.   - شرکت‌های خدمات اینترنتی اعم از تامین کنندگان اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌های خدمات مبتنی بر اینترنت.   - رسانه‌های مکتوب و بر خط و مشاغل مشابه.   - مراکز نگهداری خدماتی سالمندان، معلولین، مراکز توانبخشی و مراقبتی و آسایشگاه ها.   - تعمیرگاه‌های انواع خودرو و لوازم خانگی، الکتریکی و الکترونیکی.   - فروشگاه‌های انواع قطعات و لوازم یدکی.   - فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن آلات.   - کارگاه‌های صنعتی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن).   - چاپخانه ها.   - خشکشویی ها.   - آرامستان ها.   سایر مشاغل و صنوف در تهران از تاریخ ۹۹/۰۹/۰۱ تعطیل و مجاز به فعالیت نیستند. آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی فروشگاه های انواع مجاز به فعالیت حمل و نقل عمومی شرکت های خدمات خدمات وابسته مشاغل و صنوف مراکز تولید فروشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • محصولات دانش بنیان دانشجویان فنی و حرفه‌ای به فروش می‌رسد
  • برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان