Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@00:27:31 GMT

شاغلان مشکوک به کرونا چطور باید قرنطینه شوند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۸۶۱۰

ساعت24-یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: دادن مرخصی به شاغلان مبتلا، تنها به معنای عدم حضور در محل کار نیست بلکه باید در تمامی تماس‌ها قطع ارتباط کامل بیمار با اطرافیان وجود داشته باشد.

سیاوش وزیری امروز اظهار داشت: در این روزهای کرونایی باید روند ایزوله کردن بیمار و قرنطینه کردن افراد سالم را جدی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص مفهوم ایزوله کردن، گفت: ایزوله به معنای ممنوعیت و محدودیت کامل اعمال کردن در مورد بیماران مبتلا به کرونا در شرایطی که هیچگونه تماسی با اطرافیان خود نداشته باشند.

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: برای رسیدن به این هدف، این بیماران را در یک اتاق با تهویه مناسب نگهداری کنیم و برای جلوگیری از آلودگی دیگران تمامی تماس‌های آن‌ها را به طور کامل قطع کنیم.

وی در توضیح واژه قرنطینه، گفت: مفهوم قرنطینه را برای محدود کردن و ممنوعیت اعمال کردن در خصوص افراد سالم به‌کار می‌بریم.

وزیری اضافه کرد: افراد سالم کسانی هستند که با یک بیمار مشکوک یا قطعی کووید ۱۹ در تماس بوده و شانس آلودگی طی ۲ تا ۱۴ روز آینده  را دارند، این افراد در شرایط قرنطینه باید تمامی تماس خود با محیط اطراف را قطع کنند.

رئیس بیمارستان گلستان کرمانشاه( مخصوص بیماران کرونایی) متذکر شد: از خارج کردن بیماران از منزل و همچنین از خارج کردن افراد تحت قرنطینه از منزل باید به شدت خودداری کرد، امروزه در جامعه شرایطی فراهم آمده که انتشار بیماری به صورت خانه به خانه و در درون خانواده‌ها رخ می‌دهد، افراد چهره به چهره شانه به شانه در کنار هم قرار می‌گیرند و بیماری را منتشر می‌کنند.

وی تصریح کرد: بیماری کرونا ویروس در درون مجتمع‌های مسکونی، مراسم‌های عزا و عروسی، میهمانی‌ها به شدت توسعه پیدا کرده و همین روند کنترل را به شکل جدی با چالش  مواجه کرده است.د

وزیری خطاب به شاغلان مبتلا، گفت: وقتی برای شاغلان مبتلا از سوی دستگاه و سازمان مربوطه مرخصی استحقاقی و یا استعلاجی در نظر گرفته می‌شود، تنها به معنای عدم حضور در محل کار نیست بلکه باید در تمامی تماس‌ها قطع ارتباط کامل بیمار با اطرافیان وجود داشته باشد و از خروج از منزل هم به شدت اجتناب کنند.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تمامی تماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۸۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد

سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آن‌ها امکان پذیر نیست، افزود: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین داروها، گفت: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود؛ اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی با بیان اینکه در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • 5 تصمیم مهم برای بیماران خاص
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد