Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@20:39:24 GMT

۷۰هزار تن گوجه‌فرنگی وارد بازار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۸۷۶۳

۷۰هزار تن گوجه‌فرنگی وارد بازار می‌شود

کشت و تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل یکی از محصولات مهم کشاورزی استان بوشهر است چراکه در فصول پاییز و زمستان که بیشتر نقاط کشور سرما فرا گرفته است محصول گوجه‌فرنگی در استان بوشهر به ثمر می‌رسد.

استان بوشهر با داشتن ظرفیت بالا در عرصه تولید گوجه فرنگی به عنوان قطب تولید این محصول معرفی شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه امسال ۱۱ هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی این استان به کشت گوجه فرنگی اختصاص دارد اظهار داشت: همه اراضی کشت گوجه‌فرنگی تحت پوشش آبیاری تحت فشار و قطره‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خسرو عمرانی با بیان اینکه کشت گوجه فرنگی در استان بوشهر از خرداد ماه آغاز می‌شود تصریح کرد: ۱۵۰۰ هکتار اراضی گوجه‌فرنگی کشت پاییزه و ۹۷۰۰ هکتار کشت زمستانه است.

وی، از برداشت نخستین محصول گوجه فرنگی در استان خبر داد و بیان کرد: برداشت پاییزه محصول گوجه فرنگی خارج از فصل در مناطق بوشکان، تنگ‌ارم و جم آغاز شده و تاکنون ۱۵ هزار تن وارد بازار شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به برداشت در ماه آذر تا ۱۰ روز آینده تصریح کرد:در آذر ماه ۷۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل استان بوشهر وارد بازار می‌شود.

عمرانی از پیش بینی تولید ۵۸۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر خبر داد و افزود: برداشت گوجه فرنگی تا اردیبهشت سال بعد ادامه دارد.

وی، قیمت این محصول را مورد اشاره قرار داد و گفت: اکنون قیمت گوجه‌فرنگی در مزارع استان بوشهر بین ۶ هزار تا ۱۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است که با برداشت در آذر ماه و فصل زمستان قیمت این محصول کاهش می‌یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر پیک برداشت گوجه فرنگی از مزارع استان را دی‌ماه دانست و تصریح کرد: برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل استان بوشهر در دی، بهمن و اسفند افزایش می‌یابد.

عمرانی با بیان اینکه گوجه فرنگی استان بوشهر به همه بازار‌های داخلی عرضه می‌شود خاطر نشان کرد: بخشی از گوجه فرنگی استان بوشهر به کشور‌های روسیه، افغانستان، پاکستان و کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

زمان کشت و برداشت گوجه فرنگی در دیگر مناطق کشور در فصل‌های بهار و تابستان و این درحالی است که در استان بوشهر در اواسط تابستان کشت و در پاییز و زمستان برداشت می‌شود و به همین سبب گوجه فرنگی خارج از فصل مشهور است.

با ورود محصول گوجه فرنگی خارج فصل این استان به بازار‌های نقاط مختلف کشور، شاهد کاهش قیمت آن خواهیم بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گوجه فرنگی گوجه فرنگی سازمان جهاد کشاورزی پارسی خبر گوجه فرنگی خارج از فصل کشاورزی استان بوشهر برداشت گوجه فرنگی محصول گوجه فرنگی استان بوشهر گوجه فرنگی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر