Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حمیدرضا جمشیدی دبیر ستاد ملی مقابله با کرونا در یک برنامه گفتگوی تلویزیونی به اجرای طرح محله‌ور در تهران برای ردیابی بیماران کرونا اشاره کرد و گفت: در اجرای این طرح برای مقابله با بیماری کرونا ۳۰ وظیفه اجرایی برای محلات مشخص شده است. در این طرح اگر در محله کسی دچار مشکلاتی شد، به کارشناس مراقبت بهداشت در محله مراجعه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر آزمایش کرونای او مثبت بود، بلافاصله اقدامات مورد نیاز برای قرنطینه آغاز می شود تا از سرایت این بیماری به دیگران جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: اگر قرنطینه خارج از منزل عملی شود، فرد بلافاصله در خارج از منزل قرنطینه می شود. در غیر این صورت قرنطینه در منزل فرد آغاز می شود و کارشناس مراقبت بهداشت نیز در محله به صورت مستمر در منزل فرد را ویزیت می کند تا از سرایت بیشتر بیماری جلوگیری شود.

دبیر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بیان کرد: در اجرای طرح محله‌محور برای مقابله با بیماری کرونا، نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی، اجرای محدودیت ها و نظارت بر رفتارهای فردی در محله  در دستور کار قرار گرفته تا از جمعیت محله حفاظت شود.

جمشیدی تاکید کرد: اثرات این بیماری تنها به خود فرد مبتلا برنمی‌گردد. بلکه بی توجهی به آن باعث سرایت آن به دیگران می‌شود، لذا ضروری است برای مقابله با زنجیره این بیماری از محله‌ها اقدام شود.

وی گفت: در این طرح اگر فردی در محله علائمی در خود مشاهده کرد، دیگران در محله باید کمک کنند تا با ارائه خدمات مناسب بتوانیم این بیماری را به کنترل خود درآوریم. به خصوص اگر فرد، سالمند باشد.

تعطیلی همه مراکز استان‌ها و ۱۶۰ شهر از شنبه | واکسن خارجی ۲۰ درصد جمعیت کشور را پوشش می‌دهد | واکسن کرونا را پیش‌خرید کرده‌ایم

دبیر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که حدود ۴۰ درصد بیمارانی که کرونای آنها مثبت بوده، بیش از ۱۰ کیلومتر از منزل خود دور شده‌اند که تردد در این مسیر می تواند دیگران را هم به این بیماری آلوده کند. مهم‌ترین بحث ما در اجرای طرح محله محوری مقابله با ویروس کرونا این است که تا مانع انتقال این بیماری به دیگران نشود.

جمشیدی اظهار داشت: مراقبت، نظارت و حمایت از مهمترین ویژگی‌های اجرای طرح محل محوری برای مقابله با کرونا و برای اجرای این طرح تنها وزارت بهداشت و درمان مسئولیت ندارد، بلکه همه دستگاه‌های اجرایی باید  در این عرصه به وزارت بهداشت کمک کنند.

دبیر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تاکید شد: هدف اصلی ما در اجرای محله محوری برای مقابله با کرونا این است که خانواده ها و اهالی محله از خود محافظت کنند.

وی با بیان اینکه هر اقدامی در محله مبتنی بر ویژگی های محله است که با فرهنگ محله نیز همخوانی دارد، گفت: در طرح محله که جمعیت و مرز مشخصی دارد، همه زیر پوشش خدمات بهداشتی قرار می گیرند و همه دستگاه‌های اجرایی با مشارکت مردم باید برای مقابله با کرونا همکاری کنند.

جمشیدی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح اولویت نخست ما افرادی هستند که بیماری کرونای آنها مثبت است و تمام تلاش ما در این زمینه این خواهد بود که فرد مبتلا به کرونا در قرنطینه قرار گیرد تا بیماری به دیگران سرایت پیدا نکند.

وی در ادامه درباره وضعیت تولید واکسن کرونا در ایران هم اظهارداشت: ایران توانایی‌های خوبی در تولید واکسن دارد و انتظار داریم تا پایان آذرماه سال جاری بتوانیم اولین تزریق انسانی واکسن کرونا را در کشور انجام دهیم.

کد خبر 566268 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران مقابله با کرونا برای مقابله دبیر ستاد ملی بیماری کرونا واکسن کرونا اجرای طرح طرح محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور