Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- ناظر گمرکات گیلان گفت: در طول هفت ماهه نخست امسال بیش از ۶۸۰ هزار تُن کالای اساسی به ارزش ۲۹۳ میلیون دلار از گمرکات گیلان ترخیص و روانه‌‌ بازار شد. - اخبار استانها -

ابوالقاسم یوسفی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: آمار کالاهای ترخیص شده از گمرکات استان در طول هفت ماهه نخست امسال بیش از 680 هزار تُن کالای اساسی به ارزش 293 میلیون دلار بوده و کل کالاهای اساسی‌ متروکه شده در این مدت نیز حدود 22 هزار و 100 تُن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظر گمرکات گیلان با اشاره به کالاهای اساسی شامل روغن خام، جو، ذرت، گندم کنجاله و دانه روغنی بیان داشت: نداشتن امکانات تخلیه و بارگیری مجهز، مخازن روغن، سیلوی غلات، بخشنامه‌ها و دستوالعمل‌های مختلف و گاهاً متناقض از جمله مهم‌ترین مشکلات گمرکات استان است.

یوسفی‌نژاد با بیان اینکه از سایر دستگاه‌های ذی‌مدخل انتظار می‌رود که وظایف قانونی‌شان را در اسرع وقت انجام دهند تصریح کرد: مرجع تحویل‌گیرنده مانند بنادر منطقه آزاد انبارهای عمومی نسبت به اعلام کالاهای مهلت منقضی در اسرع وقت به گمرک اقدام کنند.

«منطقه آزاد انزلی» در گیلان دروازه ورود به حوزه اوراسیا؛ آماده حمایت از سرمایه‌گذاران هستیموزیر نیرو در گیلان: اتحادیه اوراسیا فرصتی مغتنم برای توسعه اقتصاد کشور استبالا بودن تعرفه‌های گمرکی مانع توسعه صادرات؛ گیلان ظرفیت لازم برای نقش‌آفرینی در ارتقاء تراز تجاری ایران را دارد

مدیرکل گمرک بندرانزلی افزود: سازمان مجوزدهنده مانند استاندارد دامپزشکی، غذا-دارو، قرنطینه جهاد کشاورزی حداکثر ظرف یک هفته نسبت به موضوع موردنظر اقدام کنند و این اقدام ضمن کاهش هزینه‌ها از فساد کالاهای اساسی جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود که این کالاها در حداقل زمان به‌دست مصرف‌کننده برسد.

به گزارش تسنیم، میزان صادرات غیرنفتی از گمرکات استان گیلان در هفت ماه نخست امسال معادل 537 هزار و 211 تُن کالا به ارزش 327 میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی 35 درصد و ارزش دلاری 50 درصد افزایش داشته است.

عمده کالاها و محصولات صادراتی این استان شامل محصولات نباتی، معدنی، صنایع غذایی، محصولات نساجی و پلاستیکی و سایر کالاها بوده که از گمرکات گیلان به کشورهای روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، افغانستان و عراق صادر شده است.

عمده واردات از گمرکات گیلان نیز به واردات کالاهای اساسی همچون غلات، نهاده‌های دامی، گوشت، روغن، کنجاله سویا، خمیر کاغذ و سایر کالاها اختصاص دارد.

اقلام وارداتی از کشورهای روسیه، قزاقستان، چین، آذربایجان، امارات متحده عربی، اوکراین، ترکیه و اکوادور از طریق گمرکات استان گیلان به کشور وارد و ترخیص شده که  نسبت به سال گذشته ازحیث ارزش دلاری یک درصد افزایش و از نظر وزنی 47 درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/612/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گمرکات گیلان کالاهای اساسی گمرکات استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۹۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • کمبودی در عرضه چای نداریم