Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندی فر با بیان اینکه استان مرکزی از نظر روشنایی محورهای مواصلاتی در رتبه سوم کشور قرار دارد، تصریح کرد: ۳۲۰کیلومتر از جاده های استان به روشنایی تجهیز شده اند که گردنه قاقان، گردنه زالیان، قسمتی از محور فراهان و دو نقطه از محورهای ساوه نیز در طول یکسال گذشته به مجموع روشنایی ها اضافه شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی زندی فر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی به مناسبت هفته ایمنی و حمل و نقل در گفتگو با دیارآفتاب؛ به اقدامات انجام شده این سازمان پرداخت و گفت: از سال ۱۳۸۶ تا به امسال، هر سه سال یکبار نقاط حادثه خیز را شناسایی و نسبت به آشکارسازی و رفع مشکلات آن اقداماتی انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا در بازه سه ساله اول ۱۱۷ نقطه پر حادثه داشتیم که این میزان در سه ساله دوم به ۶۴ نقطه، سه ساله سوم به ۳۲ نقطه، و سه ساله چهارم به ۷ یا ۸ نقطه کاهش پیدا کرده است. در حال حاضر نیز آشکارسازی کامل این نقاط صورت گرفته و به دنبال گرفتن بودجه برای اصلاح آنها هستیم.

زندی فر با اشاره به افزایش میزان واژگونی خودروها در محورهای مواصلاتی استان، ادامه داد: برای کاهش این حادثه، امسال حدود دویست کیلومتر از شیب شیروانی را اصلاح کردیم و این باعث شد تا میزان واژگونی در استان نسبت به سال قبل با کاهشی حدودا ۷درصدی همراه باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی تصریح کرد: با تلاش های صورت گرفته توسط همکاران بنده خصوصا در محورهای شهرستان ساوه، میزان تلفات در جاده های استان نسبت به سال قبل کاهشی ۵درصدی را داشت.

وی با بیان اینکه در حد توان خط کشی، نصب علائم و تابلو و ... را انجام دادیم، گفت: یازده دوربین ثبت تخلف جدید در جاده های استان نصب شده که تعداد آن ها با ۲۶ دوربین قبلی به ۳۷ دوربین ثبت تخلف می رسد. همچنین ۳۵ دستگاه دیگر را به صورت جدی پیگیر هستیم که تا پایان سال در جاده های استان نصب کنیم که این کار باعث کاهش ۶ تا ۷ کیلومتر بر ساعت سرعت متوسط می شود و نهایتا شدت تصادفات و حوادث ناشی از آن کاهش خواهد یافت.

زندی فر با اشاره به اصلاح ۴۰تقاطع فرعی به اصلی و دوربرگردان غیراستاندارد در محورهای مواصلاتی استان، گفت: این موارد در طول یکسال گذشته اصلاح شد که باعث کاهش حوادث می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی از نظر روشنایی محورهای مواصلاتی در رتبه سوم کشور قرار دارد، تصریح کرد: ۳۲۰کیلومتر از جاده های استان به روشنایی تجهیز شده اند که گردنه قاقان، گردنه زالیان، قسمتی از محور فراهان و دو نقطه از محورهای ساوه نیز در طول یکسال گذشته به مجموع روشنایی ها اضافه شده اند.

وی با اشاره به آمادگی کامل راهداری جهت برفروبی جاده های استان، گفت: تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد شن و ماسه مورد نیاز جهت جلوگیری از یخ زدگی محورهای مواصلاتی آماده شده است و هیچ مشکلی از این نظر نداریم و می توانیم این قول را بدهیم که در صورت بارش برف در جاده های استان، هیچ مسیری بسته نخواهد شد.

زندی فر در خصوص وضعیت جاده فراهان، گفت: اداره راه و شهرسازی تعریض این جاده را در دستور کار دارد و مقرر شده تا پایان سال این جاده ۴ بانده شود و گاردریل و بقیه اصلاحات آن صورت بگیرد. همچنین تعریض جاده آهنگران به ساروق نیز در دستور کار قرار دارد، چرا که این جاده بسیار پر تردد است. در همین راستا ۷کیلومتر از این جاده سال گذشته تعریض شد و قرار شده با ۱۸میلیارد تومان اعتبار دیگر، ادامه این جاده نیز مناسب سازی و تعریض شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: جاده های استان محورهای مواصلاتی استان مرکزی جاده ای حمل و نقل سال گذشته زندی فر سه ساله شده اند سه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران

رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت:خط‌کشی جاده‌ها نقش موثری در انتقال پیام ترافیکی به رانندگان دارد و در ماه گذشته ۱۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی مازندران خط کشی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محسن یمینی، اظهار داشت:  خط‌کشی 100 کیلومتر مسیر‌ مواصلاتی استان در یک ماه گذشته انجام شد.

وی گفت:  خطوط ترافیکی در ارتقا ضریب ایمنی راه‌ها نقش دارد و کاهش تصادفات جاده‌ای در مسیر‌های مواصلاتی از تبعات ایجاد خطوط ترافیکی به شمار می‌آید.

رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران، بیان کرد: خط‌کشی راه‌ها به صرفه‌ترین نوع علائم ایمنی محسوب می‌شود و در دید راننده قرار می‌گیرد.

یمینی گفت: یکی از اقدامات موثر ایمنی جاده‌ای که در کاهش حوادث و در سفر‌های برون شهری نقش دارد اجرای خط کشی ترافیکی بوده که پیام‌های اطلاعاتی- هشداری به  رانندگان می‌دهد.

وی افزود: اداره کل  راهداری  به منظور افزایش ایمنی راه‌ها و هدایت وسایل نقلیه و تفکیک باند‌های رفت و برگشت در نقاط بدون جدا کننده وسط و کاهش میزان تصادفات و سوانح رانندگی عملیات خط کشی راه‌های ارتباطی را انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • وضعیت جاده‌ها، امروز ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ترافیک سنگین در محور چالوس
  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی در محورهای بزرگراهی آذربایجان غربی ​
  • نصب ۳ کیلومتر نیوجرسی در محورهای مواصلاتی شهرستان خوی
  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده های مازندران
  • شناسایی ۸۳۲ خودرو با تخلف حمل اضافه تناژ بار در استان قزوین
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی البرز
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران