Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@07:37:28 GMT

کرونا در کمین آسانژ در زندان

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۱۵۸۸

به گزارش ایرنا، آژانس روابط عمومی آسانژ روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه تن از زندانیان این ندامتگاه به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند.

در این بیانیه آمده است که رییس ندامتگاه در یادداشتی، زندانیان را از این حادثه مطلع کرده و از آنها خواسته تا در آزمایش ابتلا به کرونا شرکت کنند.

بر این اساس ،‌تمام فعالیت‌های جمعی زندانیان متوقف و مقرر شده که غذای آنها مستقیما مقابل سلول‌شان تحویل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسانژ ۴۸ ساله از آوریل (فروردین) سال گذشته میلادی تاکنون در زندان انگلیس تحت تدابیر امنیتی شدید بسر می‌برد. او در سال ۲۰۱۰ میلادی با استفاده از تارنمای ویکی‌لیکس، اسناد دیپلماتیک و نظامی طبقه‌بندی شده را درباره اقدامات آمریکا در بمباران عراق و افغانستان افشا کرد که برای دولت ایالات متحده شرم‌آور بود.

از آن زمان به بعد، آسانژ گرفتار پیگردهای قضایی بوده و اکنون با تلاش واشنگتن برای استرداد او از انگلیس به آمریکا روبه رو  است.

اتهام او در آمریکا نقض قانون جاسوسی است که می‌تواند برایش ۱۷۵ سال زندان حکم صادر شود.

اواخر بهمن‌ماه سال گذشته گروهی از پزشکان و روانشناسان در نامه‌ای سرگشاده به دولت‌های انگلیس و استرالیا نسبت به وضع سلامتی بنیان‌گذار سایت افشاگر ویکی‌لیکس ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند که ممکن است او در زندان تلف شود.

هم زمان با افزایش آمار جانباختگان مبتلا به کرونا در زندان‌های انگلیس، پویش‌های حقوق بشری و موسسه‌های خیریه درباره فاجعه بهداشتی در زندان‌ها هشدار دادند. 

وکیل آسانژ فروردین گذشته طی دادخواستی با اشاره به اوضاع کرونا و وضع جسمانی موکل خود، خواستار آزادی او به شرط وثیقه شده بود. "ادوارد فیتزگرالد" هشدار داد که ابتلای آسانژ به کرونا در زندان، یک خطر بسیار جدی است که ممکن است به مرگ او منجر شود.

با این حال دادگاه ضمن رد این درخواست عنوان کرد که همه گیری ویروس کرونا به تنهایی ادله کافی برای رهایی آسانژ محسوب نمی‌شود.

«استلا موریس» نامزد آسانژ هم نسبت به وضع جسمانی وی ابراز نگرانی کرده و می‌گوید:‌ جولیان، به گفته پزشکان نسبت به پیامدهای ویروس کرونا آسیب پذیر است و هر روز که می‌گذرد خطر از کنار او عبور می‌کند.

وی در گفت‌وگو با نشریه گاردین افزود: ندامتگاه بلمارش محیط بسیار خطرناکی است چراکه خودکشی و جنایت در آنجا رایج است. دولت انگلیس پیش از آنکه جولیان زندگی خود را از دست بدهد باید در این پرونده تجدید نظر کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • تونل‌های بمب‌گذاری شده و کمین‌های پیشرفته؛ دردسر جدید نظامیان اسرائیلی+ فیلم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت