Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمد شریعتمداری در مراسم رونمایی از سامانه ملی دیده بان (۱۴۸۲)، راه اندازی این سامانه را اقدامی بسیار ارزشمند خواند و از نظارت مردم به عنوان عالی‌ترین سطح نظارت بر فعالیت‌های دولت یاد کرد.

وی راه اندازی این سامانه را تحقق عملی وعده‌های دولت دانست و تصریح کرد: بعد از شستا، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و معاونت امور تعاون، امروز، یکی از مهمترین اقدامات وزارتخانه در عرصه مبارزه با فساد، جلوگیری از ایجاد تاریکخانه در فعالیت‌های دولتی، مخفی کردن ضعف ها، برملا کردن مشکلات و گرفتاری‌ها در نظام اجرایی کشور، شفاف سازی و ایجاد نظارت مردم بر مجموعه فعالیت‌های اجرایی محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این سامانه نه فقط ارزیابی فعالیت‌های سازمان بلکه شفاف‌سازی و نظارت موثر مردم بر فعالیت‌های اجرایی را محقق می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تشریح ویژگی‌های این سامانه گفت: میزان تماس‌های روزانه، روند افزایشی یا کاهشی بودن تماس‌ها و نوع نگرش مردم را تحلیل و ارزیابی و در برنامه ریزی‌های آینده این سازمان استفاده کرد.

شریعتمداری با اشاره به اینکه نباید از فراوانی نقد‌ها در عرصه‌های گوناگون ترسید تصریح کرد: با ارزیابی نقد‌ها در عرصه‌های گوناگون می‌توان راه حل مناسب ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی کشور یکی از مقدس‌ترین نهادهاست؛ افزود: همگان برای حضور و ارائه خدمات در این سازمان غبطه می‌خورند چراکه به اقشاری خدمت رسانی می‌کند که جزو بهترین بندگان خداوند هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تلاش برای خدمت رسانی به جامعه هدف سازمان بهزیستی علاوه بر اینکه یک وظیفه حاکمیتی و اقدام اداری تلقی می‌شود اجر اخروی نیز دارد؛ افزود: این خدمات دارای ارزش بسیار زیادی است که در هیچ شغل و منصب دیگری وجود ندارد.

وی تصریح کرد: افراد شاغل در این سازمان با وجود داشتن مشکلات بسیار، با داشتن اهداف متعالی در خدمت به این افراد و جامعه هدف از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند. ۱۳۰ هزار واحد مسکونی برای مجموعه معلولان کشور ساخته شده است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه حدود ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در کشور برای افراد دارای معلولیت کشور ساخته شده است تصریح کرد: از این تعداد بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در دولت تدبیر و امید احداث شده و نزدیک به ۳۰ هزار واحد مسکونی نیز در دوره تصدی اینجانب تحقق پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه ساخت حدود ۲۷ هزار واحد مسکونی نیز برای جامعه معلولان پایه گذاری شده است افزود: برای حل مسئله تامین مسکن کارکنان سازمان بهزیستی نیز باید تدابیری اندیشده شود.

شریعتمداری با بیان اینکه سازمان بهزیستی دارای ۵ میلیون مخاطب، یک میلیون و ۵۰۰ هزار فرد دارای معلولیت و حدود یک میلیون و ۸۰ هزار مستمری بگیر است افزود: مسئولیت سلامت اجتماعی، رسیدگی به معتادان متجاهر، ارتباط با بیش از ۴۰ هزار دستگاه همکار در سطح کشور و نظارت بر ۱۵ هزار واحد مهدکودک و مراکز نگهداری از سالمندان از جمله مهمترین وظایف این سازمان شمرده می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با توجه به مسئولیت‌های گسترده این سازمان و امکاناتی که در اختیار دارد وظایف خود را به خوبی انجام داده است؛ تصریح کرد: این سازمان در اداره خدمات به جامعه مخاطب کارنامه قابل قبولی دارد.بیشتر بخوانید: ۶۰تا ۷۰ درصد عدم رعایت قرنطینه را در تست مثبت‌ها شاهدیم/ عدم رعایت قرنطینه جریمه خواهد داشتشریعتمداری با اشاره به واگذاری امور با نظارت این سازمان افزود: واگذاری شیرخوارگاه‌ها به بخش غیر دولتی و با نظارت سازمان بهزیستی از اقدامات ارزشمند این سازمان به شمار می‌رود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه باید بخشی از امور به انجمن خیریه واگذار شود افزود: این سازمان با واگذاری بخشی از امور به بخش‌های غیردولتی، باید از جایگاه واقعی خود در راستای نظارت، تشویق و هدایت استفاده کند.

شریعتمداری با اشاره به اینکه تاسیس مراکز مثبت زندگی، تحولی اساسی در سازمان بهزیستی به شمار می‌رود؛ افزود: با همت رئیس سازمان بهزیستی کشور و همکاران این سازمان، بیش از ۲۴۰۰ مرکز از بین متقاضیان انتخاب و بخشی از آن‌ها راه اندازی شده و آماده ارائه خدمت هستند.

وی اقداماتی را که در سازمان بهزیستی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود ارزشمند دانست و افزود: توسعه دولت الکترونیک در شرایط فعلی کشور و در ایام کرونا، امری حیاتی است. کاهش ۴۰ میلیون مراجعه به مجموعه وزارت کار و رفاه اجتماعی در طول سال شریعتمداری با بیان اینکه با اقدامات انجام گرفته در این زمینه نزدیک به ۴۰ میلیون مراجعه به مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در یک سال کاهش داده است افزود: جلوگیری از تمدید حضوری دفترچه‌های سازمان تامین اجتماعی، حرکت به سمت الکترونیکی کردن دفترچه‌های خدمات درمانی، ارائه خدمات درمانی الکترونیک و کار پزشکی اینترنتی از جمله اقدامات مثبت در این وزارتخانه است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به افتتاح سامانه‌های روابط کار اشاره کرد و افزود: الکترونیکی کردن امور در مجموعه سازمان بهزیستی، باید در راستای جلوگیری از گسترش بیماری کرونا در کشور صورت گیرد.

وی با اشاره به لزوم ارائه خدمات الکترونیک در کشور با توجه به شرایط استمرار کرونا گفت: ارائه این خدمات به هیچ عنوان نباید کمرنگ شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ضرورت توجه جدی به افراد بی پناه در مراکز نگهداری از سالمندان افزود: ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مراکز نگهداری مددجویان، سالمندان و معلولان دارای اهمیت زیادی است.

وی با بیان اینکه تعداد مرگ و میر افراد در مجموعه سازمان بهزیستی، کمتر از نیم درصد است افزود: با رعایت کامل‌های شیوه نامه‌های بهداشتی در این مجموعه ها، باید از این دستاورد بزرگ صیانت شود.

شریعتمداری با تاکید بر اینکه هرگونه خدمات ارائه شده در این سازمان باید با کرامت همراه باشد تصریح کرد: ارائه خدمات به مردم همواره باید با رعایت حفظ کرامت همراه باشد و باید تلاش کرد علاوه بر توانمندسازی افراد افراد، انجام این کار با احترام انجام شود.

وی به راه اندازی سامانه دانشجویی در سازمان بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: اختصاص منابع مالی به فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستی بدون هیچ گونه تفاوت و فرق گذاشتن به این افراد، از جمله اقدامات ارزشمند این سازمان است.

شریعتمداری با اشاره به اینکه عزت و کرامت انسان، بزرگترین دارایی‌های است که خداوند متعال به عنوان یک موهبت الهی به او تفویض کرده است تصریح کرد: به هیچ عنوان حق نداریم عزت افراد را پایمال کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به واگذاری ۸ هزار تبلت به فرزندان بهزیستی در این سازمان اشاره کرد و افزود: با اقدامات انجام گرفته از طریق یک سامانه، بدون هیچ گونه تبعیض دانش‌آموزان تحت پوشش سازمان بهزیستی از این امکانات استفاده کردند و این کار بسیار ارزشمندی است.

شریعتمداری تصریح کرد: این تبلت‌ها به بهترین شیوه و با رعایت کامل کرامت انسانی در اختیار این دانش‌آموزان قرار گرفته است.

وی توضیح داد: علاوه بر بودجه عمومی که از سوی دولت برای این سازمان در نظر گرفته شده می‌توان با همکاری سایر نهاد‌های دولتی منابع دیگری نیز جذب کرد.

شریعتمداری با اشاره به اینکه در ایام کرونا نیز برای خانواده‌های نیازمند این سازمان کمک‌هایی در نظر گرفته شده در خصوص به رصد آسیب‌های اجتماعی نیز گفت: از این رصد‌ها می‌توان به عنوان چراغ راهی یاد کرد که ما را برای آینده مجهز می‌کند تا به دانش پیرامونی خود دست یابیم. ضرورت راه‌اندازی صندوق فرصت‌های شغلی شریعتمداری ضرورت راه‌اندازی صندوق فرصت‌های شغلی سازمان بهزیستی کشور را یادآور شد و تصریح کرد: مصوبه راه‌اندازی صندوق فرصت‌های شغلی در دولت تایید شد هرچند شورای نگهبان با برخی از مفاد آن مخالفت کرده است، ولی می‌توان با رفع این اشکالات، صندوق فرصت‌های شغلی این سازمان را راه اندازی کرد.

وی استفاده از منابع ایجاد مشاغل خانگی را از دیگر راهکار‌ها برشمرد و گفت: با استفاده از منابع داخلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌توان بخشی را به ایجاد مشاغل خانگی برای دختران بالای ۱۸ سال تحت پوشش این سازمان اختصاص داد.

شریعتمداری به مسئله تشخیص هویت افراد تحت پوشش این سازمان اشاره کرد و افزود: این اقدام نتایج بسیار خوبی در پی داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با توجه به عضویت مدیران استان‌ها و مجموعه شورای هماهنگی وزارت کار و رفاه اجتماعی در شورای برنامه‌ریزی استان، مدیران سازمان بهزیستی در استان‌ها موظفند در زمان تصویب بودجه، منابع استانی سازمان بهزیستی در استان را افزایش دهند.

وی افزود: مدیران استانی به عنوان یک عضو شورای هماهنگی مدیریت در استان باید با نمایندگان مجلس جلساتی را برگزار و مسائل و مشکلات سازمان را مطرح کنند.

شریعتمداری با بیان اینکه برای حل مشکلات جامعه هدف این سازمان با توجه به شرایط ارز در کشور به تخصیص منابع بیشتری نیاز است اظهار داشت: تهیه سمعک، عمل‌های مربوط به گوش میانی و کاشت حلزون نیازمند تامین منابع بیشتری نسبت به گذشته است.

وی با اشاره به درخواست‌های مطرح شده در مرکز ۱۴۸۲ که امروز راه‌اندازی شد گفت: بر اساس گزارش‌ها حدود ۱۵ درصد شکایت‌ها و درخواست‌ها مربوط به مستمری‌بگیران است.

وزیر کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سهم ملی سالمندان افزود: در این خصوص مکاتباتی با شهرداری ها، استانداری ها، وزارت مسکن و وزارت کشور وزارت آموزش و پرورش انجام گرفته است و وزیر کشور و شهرداری‌ها نیز در حوزه متناسب سازی معابر برای معلولان قول همکاری و مساعدت لازم دادند.

وزیر کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تعطیلی برخی از مهدکودک‌های ناشی از شرایط کرونا گفت: با رایزنی در کمیسیون اقتصادی ستاد کرونا و در خواست اعطای تسهیلات به آنان، می‌توان بخشی از مسائل مشکلات را حل کرد. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بهزیستی مهدکودک ها ویروس کرونا در ایران کار و رفاه اجتماعی با اشاره شریعتمداری با اشاره صندوق فرصت های شغلی هزار واحد مسکونی سازمان بهزیستی ارائه خدمات راه اندازی وزیر تعاون تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان

گاهی به نظر می‌رسد که فرزند شما به طور ذاتی می‌داند چگونه دکمه‌های صبر شما را فشار دهد و شما را به نقطه انفجار برساند.

در این لحظات حساس، واکنش‌های نامناسب شما می‌تواند پیامدهای منفی طولانی‌مدتی بر سلامت عاطفی و رفتاری فرزندتان داشته باشد. تربیت فرزند کار آسانی نیست و همه والدین در طول مسیر اشتباهاتی را مرتکب می‌شوند. اما برخی از اشتباهات رایج می‌توانند پیامدهای جدی و ماندگاری بر روی کودکان، به خصوص در دوران حساس پیش دبستانی داشته باشند. در این مقاله، به بررسی چند مورد از رفتار های اشتباه والدین در تربیت فرزندان ارائه راه‌حل‌های جایگزین برای مدیریت این چالش‌ها می‌پردازیم. همچنین پیش دبستانی اصفهان با درک عمیق از نیازها و چالش‌های دوران پیش دبستانی، در کنار شماست تا به شما در تربیت فرزندانتان یاری برساند.

فاصله گرفتن از روال؛ عاملی برای تشدید رفتارهای نامناسب در کودکان

یکی از رایج ترین اشتباه والدین در تربیت فرزندان که می‌تواند منجر به مشکلات رفتاری در کودکان شود، فاصله گرفتن از روال و برنامه روزانه است. کودکان موجوداتی عادت‌پذیر هستند و ثبات و نظم در زندگی برای آنها احساس امنیت و آرامش را به ارمغان می‌آورد.

وقتی روال زندگی کودک به طور مداوم تغییر می‌کند، او گیج و سردرگم می‌شود و ممکن است برای جلب توجه یا ابراز نارضایتی خود، به رفتارهای نامناسب مانند بداخلاقی، پرخاشگری یا بی‌نظمی متوسل شود.

برای مثال، کودکی که دیروز بعد از مدرسه 10 دقیقه در پارک بازی کرده، امروز ممکن است با شنیدن مخالفت مادر برای بازی، عصبانی شود و بهانه‌گیری کند. یا کودکی که شب گذشته با مادرش در تخت خوابیده، صبح ممکن است با تقاضای او برای خوابیدن در تخت خود، مقاومت کند.

راه حل:

برای جلوگیری از این مشکلات، داشتن یک برنامه ثابت و منظم برای نظم، عادات خواب و برنامه‌های غذایی کودک بسیار مهم است. ثبات و نظم در زندگی به کودک کمک می‌کند تا احساس امنیت و آرامش کند، قواعد و انتظارات را به درستی درک کند و در نهایت، به کودک شاد و مطمئن تبدیل شود.

بی‌توجهی به علائم هشداردهنده

یکی دیگر از اشتباه والدین در تربیت فرزندان که می‌تواند منجر به کج‌خلقی و بی‌قراری در کودکان شود، بی‌توجهی به علائم هشداردهنده است.کودکان، به ویژه در سنین پایین، هنوز توانایی کافی برای تنظیم احساسات خود را ندارند و ممکن است در مواقعی که احساس گرسنگی، خستگی یا بی‌حوصلگی می‌کنند، به طور ناگهانی عصبانی، بداخلاق یا بی‌قرار شوند. متاسفانه، بسیاری از والدین در مواجهه با این رفتارها، به جای توجه به نیازهای کودک، سعی می‌کنند با سرزنش و نصیحت او را آرام کنند.

راه حل:

بهترین راهکار برای حل این مشکل، پیش‌بینی و توجه به علائم هشداردهنده طبیعی کودک است. این علائم می‌توانند شامل گرسنگی، خستگی، بی‌حوصلگی، نیاز به خواب و ... باشند. به عنوان مثال، اگر می‌دانید که فرزندتان در ساعات خاصی از روز احساس گرسنگی می‌کند، قبل از رفتن به بیرون از خانه، به او میان وعده‌ای سالم بدهید.

یا اگر می‌دانید که بعد از ظهرها خسته می‌شود، برنامه خود را طوری تنظیم کنید که در آن زمان بتوانید او را به چرت بعد از ظهر بفرستید. با کمی دقت و توجه به نیازهای کودک، می‌توانید از بسیاری از مشکلات رفتاری او پیشگیری کنید و به او کمک کنید تا احساسات خود را به طور سالم مدیریت کند.

تمرکز بیش از حد بر نقاط منفی و نادیده گرفتن رفتارهای مثبت

یکی از اشتباهات رایج والدین در تربیت فرزندان، تمرکز بیش از حد بر نقاط منفی و نادیده گرفتن رفتارهای مثبت است. این رفتار می‌تواند تأثیر مخربی بر عزت نفس و اعتماد به نفس کودک داشته باشد. این تمرکز صرف بر نکات منفی، نه تنها به اصلاح رفتار کودک کمک نمی‌کند، بلکه می‌تواند باعث ایجاد حس شرم، یأس و بی‌ارزشی در او شود.

راه حل:

به جای سرزنش دائمی، بر رفتارهای مثبت کودک تمرکز کنید و آنها را تشویق و تقویت نمایید. تحسین و تمجید از کارهای خوب، آغوش گرم و یا بوسیدن کودک، می‌تواند به عنوان پاداشی برای رفتارهای مثبت او باشد.

برای مثال، می‌توانید به فرزندتان بگویید: "من از آرام حرف زدنت و حرف گوش دادنت خوشم می‌آید" یا "اینکه بادیگران قشنگ رفتار کردی دوست داشتم." با تمرکز بر نقاط قوت و تشویق رفتارهای مثبت، به کودکتان کمک می‌کنید تا عزت نفس قوی و سالمی را در خود پرورش دهد و به فرد شاد و موفق در آینده تبدیل شود.

تشویق به غر زدن: اشتباهی که به عادت تبدیل می‌شود

یکی دیگر از اشتباه والدین در تربیت فرزندان ، نادیده گرفتن یا حتی تشویق غر زدن و نق زدن کودک است. این رفتار می‌تواند به مرور زمان به یک عادت در کودک تبدیل شود و در آینده مشکلات بسیاری را برای او به وجود آورد. کودکان در سنین پایین هنوز توانایی کافی برای تنظیم احساسات خود را ندارند و ممکن است در مواقعی که احساس نارضایتی، خستگی یا کلافگی می‌کنند، به غر زدن و نق زدن متوسل شوند.

اگر در این شرایط، والدین به جای توجه به نیاز کودک و حل مشکل او، غر زدن او را نادیده بگیرند یا به آن با لحنی عاطفی پاسخ ‌دهند، به طور ناخواسته به او پیام می‌دهند که این رفتار قابل قبول است و می‌تواند راهی برای جلب توجه یا رسیدن به خواسته‌ها باشد.

راه حل:

به جای تشویق غر زدن، به احساسات کودک توجه کنید و سعی کنید نیاز او را برطرف نمایید. اگر کودک از چیزی ناراضی است، با او صحبت کنید و به حرف‌هایش با دقت گوش دهید. اگر احساس خستگی یا گرسنگی می‌کند، به او غذا یا میان وعده‌ای سالم بدهید. و اگر نیاز به خواب دارد، او را به تخت خوابش راهنمایی کنید.

همچنین می‌توانید با ایجاد یک محیط آرام و بدون تنش به کودک کمک کنید تا احساسات خود را به طور سالم مدیریت کند. برای مثال، می‌توانید برای او کتاب بخوانید، با او بازی کنید یا او را به پیاده‌روی در طبیعت ببرید. با صبر و حوصله و با استفاده از روش‌های صحیح، می‌توانید به کودکتان کمک کنید تا غر زدن و نق زدن را کنار بگذارد و به جای آن، روش‌های سالم‌تری برای ابراز احساسات خود یاد بگیرد.

برنامه‌ریزی بیش از حد برای فعالیت‌های روزانه کودک

از دیگر اشتباه والدین در تربیت فرزندان می توان به ، برنامه‌ریزی بیش از حد برای فعالیت‌های روزانه آنها است. در حالی که داشتن برنامه و نظم در زندگی تا حدودی ضروری است، پر کردن هر لحظه از روز کودک با کلاس‌های آموزشی، فعالیت‌های فوق برنامه و برنامه‌های تفریحی، می‌تواند زمان آزاد او را برای بازی، تخیل و اکتشاف از بین ببرد.

کودکان، به خصوص در دوران پیش دبستانی، نیاز به زمان آزاد برای کاوش در دنیای اطراف خود، برقراری ارتباط با طبیعت و دنبال کردن علایق خود دارند. برنامه‌ریزی بیش از حد، نه تنها این فرصت‌ها را از آنها می‌گیرد، بلکه می‌تواند باعث ایجاد استرس، اضطراب و حتی افسردگی در آنها شود.

راه حل:

به جای پر کردن هر لحظه از روز کودک با برنامه‌های مختلف، زمان آزاد کافی برای او در نظر بگیرید تا به بازی، تخیل و خلاقیت خود بپردازد. اجازه دهید که کودک علایق و سرگرمی‌های خود را دنبال کند، با دوستانش بازی کند و در طبیعت وقت بگذراند. همچنین می‌توانید با برنامه‌ریزی‌های انعطاف‌پذیر و با در نظر گرفتن نظر و سلیقه کودک، به او کمک کنید تا ضمن داشتن نظم و انضباط، از اوقات فراغت خود نیز لذت ببرد.

عدم توجه کافی به فرزندشان به دلیل مشغله‌های روزانه

یکی از اشتباهات رایج والدین در تربیت فرزندان ، عدم توجه کافی به فرزندشان به دلیل مشغله‌های روزانه است. در دنیای پرمشغله امروز، بسیاری از والدین به طور مداوم درگیر کار، امور منزل، پرداخت قبض‌ها و سایر مسئولیت‌ها هستند و ممکن است ناخواسته، توجه کافی به نیازهای عاطفی و روانی فرزندشان نداشته باشند. این بی‌توجهی می‌تواند پیامدهای منفی بسیاری برای کودک داشته باشد.

کودکان در سنین رشد، نیاز به محبت، توجه و ارتباط عاطفی با والدین خود دارند. کمبود این توجه می‌تواند باعث ایجاد احساس ناامیدی، تنهایی و بی‌ارزشی در آنها شود و در آینده به مشکلات عاطفی، رفتاری و حتی تحصیلی منجر شود.

راه حل:

برای حل این مشکل، سعی کنید هر روز زمانی را به طور اختصاصی به فرزندتان اختصاص دهید. این زمان می‌تواند برای بازی، صحبت، مطالعه یا هر فعالیت دیگری که از آن لذت می‌برید، صرف شود. در این زمان، تمام توجه خود را به فرزندتان معطوف کنید و از فکر کار، تلفن همراه و سایر مشغله‌ها دوری کنید.

همچنین می‌توانید با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت زمان، از اتلاف وقت و بی‌برنامگی جلوگیری کنید و زمان بیشتری را برای بودن با فرزندتان در اختیار داشته باشید. به یاد داشته باشید که هیچ چیز مهم‌تر از عشق، توجه و محبت شما به فرزندتان نیست. با کمی برنامه‌ریزی و تلاش، می‌توانید به کودکتان نشان دهید که چقدر برای شما ارزشمند است و به او کمک کنید تا به فردی سالم، شاد و موفق در آینده تبدیل شود.

واکنش بیش از حد به دروغ: تله‌ای که اعتماد را از بین می‌برد

یکی از اشتباه والدین در تربیت فرزندان نحوه برخورد آنها با دروغگویی کودکان است که، واکنش بیش از حد احساسی و تندی نشان می دهند. در حالی که دروغگویی رفتار قابل قبولی نیست و باید به آن رسیدگی شود، سرزنش، فریاد زدن و تنبیه شدید کودک می‌تواند پیامدهای منفی به مراتب بدتری داشته باشد.

کودکان به دلایل مختلفی ممکن است دروغ بگویند. گاهی اوقات برای جلب توجه، فرار از تنبیه یا محافظت از خود دروغ می‌گویند. واکنش بیش از حد به دروغ، نه تنها به حل مشکل کمک نمی‌کند، بلکه می‌تواند باعث ایجاد اضطراب، ترس و احساس شرم در کودک شود و در آینده به مشکلات رفتاری و عاطفی او منجر شود.

راه حل:

به جای واکنش تند، سعی کنید با آرامش و صبر با کودک صحبت کنید. به او توضیح دهید که چرا دروغ گفتن رفتار اشتباهی است و چه پیامدهایی می‌تواند داشته باشد. همچنین به او کمک کنید تا راه‌های درست برای بیان احساسات و نیازهای خود را یاد بگیرد. به یاد داشته باشید که هدف شما باید اصلاح رفتار کودک و آموزش او باشد، نه تخریب عزت نفس و اعتماد به نفس او.

جمع بندی

تربیت فرزند کار آسانی نیست و همه والدین در طول مسیر اشتباهاتی را مرتکب می‌شوند. با این حال، برخی از اشتباهات رایج می‌توانند پیامدهای جدی و ماندگاری بر روی کودکان داشته باشند. در این مقاله به چند نمونه از رفتارهای اشتباه والدین در تربیت فرزندان ، مانند تمرکز بر نکات منفی، تشویق به غر زدن، برنامه‌ریزی بیش از حد، بی‌توجهی به دلیل مشغله‌های روزانه و واکنش بیش از حد به دروغ، اشاره کردیم. به یاد داشته باشید که هیچ پدر و مادری کامل نیست و همه ما در حال یادگیری و پیشرفت هستیم. با شناخت این اشتباهات رایج و تلاش برای اصلاح آنها، می‌توانیم به فرزندانمان کمک کنیم تا به انسان‌هایی شاد، سالم و موفق تبدیل شوند.

سوالات متداول چه نوع رفتاری در کودکان پیش دبستانی طبیعی است؟

کودکان در این سنین در حال یادگیری و رشد هستند و ممکن است رفتارهای مختلفی از خود نشان دهند. برخی از رفتارهای رایج در این سنین عبارتند از:

لجبازی بی‌نظمی پرخاشگری دروغ گفتن غر زدن و نق زدن چگونه می‌توان با رفتارهای نامناسب فرزند مقابله کرد؟

در این مقاله، راه‌حل‌های مختلفی برای مدیریت رفتارهای نامناسب کودکان پیش دبستانی ارائه شده است. مهم‌ترین نکته این است که با صبر و حوصله با فرزندتان صحبت کنید و به او کمک کنید تا نیاز خود را به طور سالم بیان کند و راه حل‌های مناسبی برای مشکلات پیدا کند.

چه کاری می‌توان انجام داد تا به فرزندان کمک کنیم تا به یک فرد سالم و شاد تبدیل شوند؟

بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که به فرزندتان عشق، حمایت و تشویق ارائه دهید. همچنین می‌توانید با فراهم کردن فرصت‌های مناسب برای یادگیری، رشد و کاوش، به او کمک کنید تا به یک فرد سالم و شاد تبدیل شود.

کد خبر 747494

دیگر خبرها

  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست