Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح‌الله اشرافیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به عملکرد گروه مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در مبارزه با بیماری کرونا اظهار کرد: در شیوع این بیماری ارسال دستورالعمل کشوری بیماری کرونا برای مراکز بهداشتی _درمانی دولتی و خصوصی و درمانگاه تامین اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تدوین برنامه عملیاتی معاونت بهداشتی و درخواست خرید وسایل حفاظت فردی اشاره کرد و گفت: انتخاب پزشک فوکالپوینت از دیگر اقدامات بود.

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی اسدآباد با اشاره به بازدید مکرر از بخش تریاژ و بخش‌های بیمارستان خاطرنشان کرد: در حوزه آگاهی و اطلاع‌رسانی به عموم مردم چادرهایی راه‌اندازی شد.

وی به کنترل بیماری از درب منزل اطرافیان بیماران مشکوک به کرونا اشاره کرد و افزود: غربالگری افراد در وروری و میادین شهر مورد توجه بود.

اشرافیان با اشاره به نمونه‌گیری از بیماران بستری در بیمارستان و با تشخیص نمونه مثبت پیگیری بیماری از اطرافیان بیمار گفت: ارائه خدمات در مرکز ۱۶ ساعته برای بیماران سرپایی مشکوک به کرونا از ساعت ۸ صبح تا ۲۱ حائز اهمیت بود.

وی با بیان اینکه تب‌سنجی در مراکز خاص مثل محل نماز جمعه و در شب قدر، رحلت امام(ره) و امتحانات دانش‌آموزان مدارس و دانشگاه‌ها و نیز برای پرسنل نیروی انتظامی و سپاه پاسداران انجام شده است افزود: غربالگری جمعیت ۱۰۰ هزار نفری زیر پوشش در سه مرحله در کلینیک امید توسط نیروهای بهداشتی و جهادی و ثبت در سامانه سیب از دیگر اقدامات بوده است.

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی اسدآباد با بیان اینکه نمونه‌گیری سواپ از ۵۰ نقطه بیمارستان حضرت قائم(عج) در خصوص کنترل عفونت بیمارستانی افزود: تهیه نقشه اپیدمیولوژیک بیماری کرونا و تحلیل وضعیت موجود مورد توجه بوده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه بیماری کرونا با حضور فرماندار و امام جمعه خاطرنشان کرد: نمونه‌‌گیری از موارد مشکوک به بیماری کرونا در مدت کمتر از ۲۴ ساعت از زمان تهیه ارسال می‌شد.

اشرافیان با اشاره به تجهیز مرکز ۱۶ ساعته از نظر مراقبت کرونا طبق چک لیست وزارت بهداشت عنوان کرد: رسم دیاگرام برای تمام موارد مثبت و پیگیری اطرافیان بیمار از نظر رصد زنجیره انتقال بیماری در دستور کار بود.

وی به بیماریابی و ثبت نتایج بیماری اشخاص نمونه‌گیری شده در سامانه سیب اشاره کرد و گفت: بیماریابی و تب‌سنجی از اطرافیان فوتی‌های کرونا انجام می‌شد.

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی اسدآباد با بیان اینکه تب‌سنجی در آزمون کنکور سراسری سال ۹۹ و هفته دفاع مقدس انجام شد خاطرنشان کرد: تلاش ما کنترل بیماری کروناست که امیدواریم این بیماری نیز مهار شود.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان معاونت بهداشتی اسدآباد مرکز ۱۶ ساعته گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی استان در بازدید از مزارع گندم مرگور با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری های برگی غلات هشدار داد.

  وی ضمن دستور به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری ادامه داد: با توجه به وزش باد و بارندگی روزهای آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماریها را با جدیت پیگیر شوند.   در ادامه دیانتی افزود: کنترل علف های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف های هرز آموزش و ترویج داده شود.   این بازدید به منظور پایش، بررسی و نظارت بر روند مبارزه با عوامل خسارتزا گیاهی با حضور مدیر زراعت سازمان و کمیته فنی جهاد کشاورزی ارومیه در منطقه مرگور انجام و توصیه های فنی لازم به کارشناسان پهنه و کشاورزان ارائه شد.   تاکنون  بیش از ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶۸۰۰ هکتار علیه علف های هرز سمپاشی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • سمپاشی مزارع گندم ارومیه علیه سن غلات و علفهای هرز
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • پیدا شدن فرد گمشده در ارتفاعات شهر بار نیشابور پس از ۳۶ ساعته
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران