Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@20:45:08 GMT

نماینده مجلس: ساختار اداری نیازمند اصلاح است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۳۵۱۰

نماینده مجلس: ساختار اداری نیازمند اصلاح است

خبرگزاری مهر: سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی بعدازظهر پنج شنبه در جلسه بررسی مشکلات این شهرستان تصریح کرد: ساختار اداری کشور نیاز به اصلاح دارد و در وضعیت موجود اختیارات مدیران کم است.

وی تاکید کرد: باید مدیران محلی بتوانند با توجه به ظرفیت‌های منطقه خود تصمیم‌گیری و اقدام کنند.

وی از سنگ انداری‌ها پیش پای سرمایه گذاران انتقاد کرد و افزود: یک سرمایه گذار برای گرفتن مجوز باید از صد جا اجازه بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص تفکیک حوزه انتخابیه فردوس، طبس، بشرویه و سرایان نیز گفت: افرایش نمایندگان در مجلس تا کنون سه بار مطرح ولی رأی نیاورده است که امیدواریم در آینده به نتیجه برسد.

فرماندار فردوس نیز به بیان مشکلات و کمبودهای شهرستان پرداخت و گفت: راه اندازی دانشکده علوم پزشکی، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی، توجه ویژه به دو بانده کردن راه‌ها در بودجه سال آینده، تکمیل باند امداد و نجات و توزیع اعتبارات بر اساس وسعت و سایر آیتم‌ها بجز جمعیت از خواسته‌های شهرستان است.

حمید حلاج مقدم تاکید کرد: شهرستان فردوس دارای ظرفیت‌های زیادی در بخش گردشگری، معادن و اقتصادی است که باید با همت و توجه مسئولان کشوری ظهور و بروز کند.

حجت الاسلام محمد رضا بابایی امام جمعه فردوس نیز خواستار اختصاص دستگاه آم. ار. آی، تکمیل زائر سرای امامزادگان، تفکیک حوزه انتخابیه فردوس و توجه به مسائل فرهنگی و راه اندازی شبکه ملی اطلاعات شد.

رئیس شورای اسلامی شهر فردوس نیز گفت: برای مناطق کمتر توسعه یافته‌ای مانند فردوس دولت باید از مشوق‌های ویژه و خاص برای سرمایه گذاری استفاده کند.

حسین اکبری ادامه داد: آمایش سرزمینی که اغلب بر اساس جمعیت است باید تغییر کند زیرا بسیاری از خواسته‌های بحق ما مانند دانشکده علوم پزشکی با این قانون انجام شدنی نیست.

وی توجه ویژه به اعتبار ریلی فردوس و حمایت از زعفران کاران را از دیگر خواسته‌های مردمی شهرستان برشمرد.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: استان خراسان جنوبی و بخصوص حوزه انتخابیه فردوس، دارای ظرفیت‌های و استعدادهای زیادی است که تا کنون مغفول مانده است.

حجت الاسلام مجید نصیرایی خاطرنشان کرد: در حوزه راه‌ها بسیار مشکل داریم که باید دو بانده شود و راه آهن سراسری که زمانی به هر دلیلی از این شهرستان عبور نکرده و غفلت شده، مورد توجه مسئولان کشوری قرار گیرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین از بیمارستان حضرت رسول (ص) شهرستان فردوس بازدید و از نزدیک با مشکلات حوزه و بهداشت و درمان آشنا شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده مجلس ساختار اداری شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم