Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

یک منبع آگاه اظهارات طبری درباره نحوه بازداشتش را تکذیب کرد


شرق نوشت: به گفته یک منبع آگاه، بازداشت اکبر طبری طبق روال معمول انجام شده است و داستان دستگیری در خانه یکی از مسئولان کذب است. یک منبع آگاه درباره صحت ادعای اکبر طبری در موضوع کیفیت بازداشتش گفت: بازداشت طبری طبق روال معمول انجام شده و مطالب مطرح‌شده از جانب این محکوم، تقریبا شبیه یک داستان پلیسی است. این منبع افزود: بازداشت طبری در مرداد سال ۹۸ با حکم قضائی و با حضور معدودی از مأموران انجام شد؛ چراکه برای بازداشت چنین شخصی اساسا به نفرات و امکانات ویژه‌ای نیاز نبود؛ بنابراین ادعا‌هایی مبنی‌بر دستگیری او در منزل یکی از مسئولان به دست ۵۰ مأمور و درگیرشدن آن‌ها با تیم حفاظت ایشان کاملا کذب و داستان‌سرایی است. اکبر طبری در جوابیه‌ای که از زندان اوین برای «شرق» فرستاده بود، مدعی شده بود زمان بازداشتش در آمل و در منزل صادق آملی‌لاریجانی بوده است. مأموران بدون داشتن نیابت قضائی و با درگیری با محافظان آملی‌لاریجانی در نهایت او را بازداشت کرده‌اند.

شرط یک نماینده اصولگرا برای مذاکره با آمریکا


علیرضا نظری، نماینده اصولگرای مردم خمین با تاکید بر اینکه اجرای برجام و لغو تمامی تحریم‌های ایران شرط اصلی ما برای مذاکره با آمریکا خواهد بود، اظهارکرد: آمریکا و غرب با حقوق هسته‌ای ایران را به رسمیت بشناسد و تمام تعهدات خودشان را که عقب افتاده را عملیاتی کنند. ما متاسفانه شاهد یک بی‌تعهدی از آمریکا و غرب بودیم که این اقدامات باید به شکل درست و صحیح جبران شود.نظری همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا اجرای برجام و لغو تحریم‌ها می‌تواند زمینه ساز اجرای لوایح FATF و پالرمو شود، تصریح کرد: این موضوعات متفاوت از هم هستند ولی چیزی که پیش از همه ایران را تحت فشار قرار داده، بحث تحریم‌هاست که اگر برداشته شوند به نظر نمی‌رسد، پیوستن به این لوایح گره‌گشا باشند و ما با لغو تحریم‌ها نیازی به این لوایح نداریم.

کتاب جدید عطاءالله مهاجرانی مجوز گرفت

وزیر ارشاد دولت اصلاحات از صدور مجوز انتشار کتاب جدید خود با عنوان «جرعه‌ای از جام عاشورا» خبر داد.سید عطالله مهاجرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت اصلاحات در صفحه توییتر خود از صدور مجوز انتشار کتاب تازه خود توسط وزارت ارشاد خبر داد.مهاجرانی در توییتی، نوشت: «با سپاس از همکاران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى، مجوز نشر کتاب جرعه اى از جام عاشورا ، صادر شده است. انتشارات امید ایرانیان در تدارک چاپ و نشر کتاب است.جرعه اى از جام عاشورا،حلقه سوم از سه گانه عاشورایى: پیام آور عاشورا و انقلاب عاشوراست.و نیز سه گانه حاج آخوند، شیخ بى خانقاه»

نظر صریح سردار قاآنی درباره مذاکره ایران با آمریکا

سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس گفت: دیگر از زمانی که با جمهوری اسلامی مانند اول انقلاب برخورد کنند گذشته است.فیلمی از سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس، منتشر شده است که در آن می گوید: همه عقلای دشمن فهمیدند، بعضی به زبان می آورند و بعضی خیر. دیگر از زمانی که با جمهوری اسلامی مانند اول انقلاب برخورد کنند گذشته است. امروز تمام سرو صدای دشمن برای جلوگیری از شتاب ما است.سردار قاآنی ادامه داده است:  همه بحث های دشمن و لشکر کشی هایش به دنبال جلوگیری از توسعه موشکی و منطقه ای ما هستند. با 2 سلاح تهاجمی ما مقابله می کنند، گذشت زمانی که آنان بزنند و ما دفاع کنیم. سعی می کنند خودشان را در این میدان نگه دارند. آنان توطئه می کنند. نمی توان از دشمن توقع توطئه نکردن داشت چرا که این خصلت آنان است. بی معرفتی جز ذات آنان و نامردی جزئی از وجودشان است. شما هر روز مشاهده می کنید که تمام روسا می نشیند کاغذی را امضا می کنند و در کمال بی ادبی و بی شرمی در مقابل چشم تمام مردم دنیا زیر امضای خود می زنند. اینها قابلیت مذاکره ندارند.

استفتاء از رهبر انقلاب درباره عمل زیبایی زنان

رهبر معظم انقلاب به استفتایی درباره جراحی زیبایی زنان پاسخ دادند.متن این استفتا و پاسخ آن را که در روزنامه «کیهان» منتشر شده است، در ادامه می‌خوانید:
سوال: آیا انجام عمل زیبایی برای زنان مجاز است؟
جواب: اگر موجب ضرر قابل توجه نباشد، فی‌نفسه‌ اشکال ندارد‎؛ ولی توجه داشته باشید عمل جراحی زیبایی، درمان بیماری محسوب نمی‏‌شود و در ضمن آن، نگاه و لمسِ پزشک نامحرم جایز نیست، مگر در مواردی - مانند سوختگی و حوادث دیگر - که برای معالجه باشد و استفاده از پزشک نامحرم ضرورت داشته باشد.

امیرعبداللهیان: بایدن شاه کلید نیست

دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین‌الملل با بیان اینکه ایران مرد عمل و مذاکره منطقی و عزتمند است، گفت که رییس جمهور منتخب آمریکا‬⁩ دوست جمهوری اسلامی ایران و شاه کلید نیست.حسین امیرعبداللهیان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: ‏⁧‫«‏لغو تحریم‌های ظالمانه کشورمان اولویت اصلی نظام است و راه آن تولید و بازتولید قدرت سخت و نرم است. قطعا روش ترامپ و بایدن متفاوت است اما ⁧‫بایدن‬⁩ دوست جمهوری اسلامی ایران و شاه کلید نیست. تغییر رفتار عملی کاخ سفید ملاک هر اقدامی است. ایران مرد عمل و مذاکره منطقی و عزتمند است.»

ستادهای انتخاباتی «علی لاریجانی» آغاز بکار کرد؟

برخی خبرهای رسیده حاکی از این است که طی روزهای گذشته برخی از نزدیکان علی لاریجانی با برگزاری دیدار با فعلان سیاسی اصلاح طلب و میانه رو و اعضای دولت حسن روحانی ستاد تبلیغاتی خود برای انتخابات 1400 را به راه انداخته اند.یک منبع آگاه در همین رابطه به دیده بان ایران گفت با توجه منع ورود افرادی که از رهبری حکم گرفته اند به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده به نظر می رسد رقابت اصلی برای 1400 بین محمدباقر قالیباف و علی لاریجانی برگزار شود.

ترامپ به فکر توافق با جمهوری اسلامی ایران است


بولتون سپس در ادامه احتمال داد که ترامپ به دنبال گفت‌وگو با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران باشد و در این خصوص گفت: «فکر می‌کنم، شاید ظرف سی روز آینده، به فکر ملاقات با آیت‌الله‌ها و توافق با آنها برای بازگشت به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ باشد. فکر می‌کنم این چیزی باشد که از او انتظار انجام آن می‌رود».بولتون سپس در پاسخ به سؤالی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و موافقت ترامپ با گذار قدرت به «جو بایدن» گفت: «او قطعاً به شکست در انتخابات راضی نخواهد شد. فکر می‌کنم که او با توصیه‌های حقوقی و سیاسی بدی احاطه شده است که به او می‌گویند شانس پیروزی دارد، فکر می‌کنم او به هیچ عنوان شکست در انتخابات را نخواهد پذیرفت و می‌گوید که انتخابات از او به سرقت رفته است و نگرانم که در نُه هفته باقیمانده (از ریاست‌جمهوری)، ترامپ اقداماتی را انجام دهد که خسارات قابل توجهی به کشور و دولت و حزب جمهوری‌خواه وارد کند».مشاور سابق امنیت ملی ترامپ درباره تلاش‌های تیم ترامپ برای به چالش‌ کشیدن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت: «من فکر می‌کنم کل عملیات حقوقی که ستاد انتخاباتی (ترامپ) به راه‌ انداخته‌اند، دچار عیب و نقص است....اگر همانطور که رئیس‌جمهور دائماً در کارزار انتخاباتی تصریح می‌کرد، آنها (دموکرات‌ها) به دنبال تلاش برای به سرقت بردن انتخابات بودند......وکلا باید ماهها قبل از سوم نوامبر (روز برگزاری انتخابات) حضور پیدا می‌کردند و به دنبال شواهد و مدارک و موارد نگران‌کننده می‌بودند و اقداماتی را در دادگاهها برای جلوگیری از تقلب انجام می‌دادند».بولتون سپس با اشاره به این موارد و آسیب‌هایی که اظهارات تیم ترامپ درباره تقلب انتخاباتی به حزب جمهوری‌خواه وارد می‌کند، گفت: «در دو هفته گذشته، تئوری‌هایی پشت تئوری دیگر (درباره تقلب در انتخابات) می‌شنویم، تنها چیزی که در این میان وجود ندارد، شواهد حقیقی و واقعی است....این مسئله می‌تواند حزب جمهوری‌خواه را بی‌اعتبار کند».

محمدرضا عارف: در این اوج شیوع پاندمی کرونا، زمان مناسبی برای گله‌گزاری و نقدهای سیاسی نیست

نماینده مجلس دهم:امروز، بیش از گذشته مسائل اقتصادی و سیاسی به سلامت و بهداشت جامعه گره خورده است. بحران سرمایه اجتماعی، نباید مانع همراهی مردم با مصوبات ستاد کرونا شود، چرا که کاستن اثرات مهلک پاندمی کرونا جز با مدیریت یکپارچه و واحد و همراهی مردم میسر نمی‌شود.بر همه ما ضروری‌ست به مصوبات ستاد کرونا و بیانیه آقای رییس‌جمهور عمل و دیگران را به رعایت بیشتر ترغیب کنیم و به خاطر جان عزیزانمان، به خاطر ایران بی‌تفاوت نباشیم.متاسفانه شرایط اقتصادی، سلامت و آرامش مردم را مختل کرده و بر شیوع این ویروس دامن می‌زند. نقدهای به‌جایی دارید از عملکرد دولت و همه مدیران در سال‌های گذشته. ما هم در جریان اصلاح‌طلبی با پذیرش ضعف‌های خود، نقدهای بسیار جدی داریم به رویکرد دولت و آقای رییس‌جمهور!در این اوج شیوع پاندمی کرونا، زمان مناسبی برای گله‌گزاری و نقدهای سیاسی نیست. به عنوان یک معلم کوچک، از همه شما درخواست می‌کنم دولت را در طرح ممنوعیت رفت‌وآمد و مدیریت این بلای خانمان‌سوز یاری کنیم. کرونا جز با همکاری و تعهد بالای ملت و دولت، قابل کنترل نیست.   نامه قالیباف به رهبری درباره نقش مجلس در ستاد ملی مبارزه با کرونا

امیرآبادی فراهانی، عضو هیات رئیسه مجلس:رئیس مجلس برای پیگیری این موضوع که حتی یک نفر از نمایندگان مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا حضور ندارند، نامه‌ای به مقام معظم رهبری نوشته‌ است تا رئیس‌‌های دو کمیسیون «بهداشت‌و‌درمان» و «اجتماعی» عضو این ستاد شوند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 هفته بسیج طرح معیشتی مجلس محدودیت های کرونایی بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 هفته بسیج طرح معیشتی مجلس محدودیت های کرونایی جمهوری اسلامی ایران ریاست جمهوری یک منبع آگاه سردار قاآنی فکر می کنم خبر هایی تحریم ها خبر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • تبلیغات نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه کرمانشاه از فردا آغاز می‌شود
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی از فردا در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مازندران از فردا
  • آغاز پخش مناظره نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس از فردا
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف