Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-26@04:47:57 GMT

اوضاع کتاب و نشر در روزگار کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۵۶۴۷

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در ۷ ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود ۴ هزار عنوان کتاب به دلیل برگزار نشدن نمایشگاه کتاب به دلیل کرونا، کمتر منتشر شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر "محسن جوادی" در گفتگو با شهرفرنگ گفت: در همین مدت هزار و ۵۰۰ عنوان افزایش چاپ اول داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برخلاف تصور خروج نشر کتاب از دور به علت شیوع کرونا، در طرح تابستانه حدود ۲۰ میلیارد تومان فروش کتاب را شاهد بودیم.
او از برپایی نمایشگاه مجازی کتاب در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: هر سال معاونت فرهنگی حدود ۱۴ میلیارد تومان برای اهدا به مراکز فرهنگی از ناشران کتاب می‌خرد.
جوادی ایجاد بازار مناسب فروش کتاب و ایجاد علاقه و انگیزه خرید و مطالعه را از دو کار بنیادی معاونت فرهنگی اعلام کرد.
او از تسهیلات ویژه کرونایی برای مجموعه صنعت نشر گفت و افزود: دولت برای تمام صنوف از جمله صنعت نشر تسهیلات پرداخت وام کرونایی اعلام کرد.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه در سامانه تحفه (https://tohfeh.farhang.gov.ir)خبر داد و افزود: تسهیلات ویژه ای هم سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی برای چاپخانه داران و ناشران اختصاص دارد. او اهل قلم را از قلم نینداخت و گفت: بسته های جدید تسهیلاتی به اهل قلم و نویسندگان تعلق می گیرد. دکتر برپایی نمایشگاه کتاب را مهمترین رویداد فرهنگی کشور اعلام کرد و گفت: برای پر کردنِ خلاء نمایشگاههای کتاب در این اوضاع کرونایی نمایشگاه ویژه کتاب در فضایی مجازی برگذار می شود. معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برای جمع بندی فعالیت های مرتبط با کتاب با فرض تعطیلات کرونایی نشست های مختلفی با صنوف مختلف برگزار شده است. او گفت: امیدواریم تاخیری در برپایی نمایشگاه مجازی در اواخر آذر بوجود نیاید.     برچسب ها: شهر فرنگ

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: شهر فرنگ معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۵۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد

آفتاب‌‌نیوز :

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: رهبر معظم انقلاب، علما و بزرگان نظام همه کسانی که دل در گرو اعتلای ایران عزیز دارند، همواره بر اهمیت پای بندی به اعتقادات و ارزش‌های اسلامی از جمله حجاب و عفاف به عنوان یک واجب شرعی و قانونی تأکید کرده اند و در شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف ایجابی دستگاه‌های مختلف به ویژه فرهنگی و آموزشی مشخص شده است و مجلس نیز قوانینی را به تصویب رسانده که اهتمام به اجرای آن‌ها نشان قانون‌گرایی دست اندرکاران است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور، تصریح کرد: جدا از مصوبات شورای انقلاب فرهنگی که لازم الاجرا است، در لایحه‌ی اخیر عفاف و حجاب هم بر این تکالیف دستگاه‌ها به عنوان وظایف قانونی تصریح شده است، البته در این لایحه که مراحل نهایی خود را پشت سر می‌گذارد وظایف سلبی فراجا و قوه قضائیه که هم جنبه پیشگیری و بازدارندگی و هم جنبه برخورد قانونی با حرمت شکنان را دارد، مشخص شده است و البته به هر میزان فعالیت‌های موثر ایجابی گسترش کمی و بویژه کیفی داشته باشد، کمتر نیاز به اقدامات سلبی می‌شود.

وی اضافه کرد: با تصویب و تایید نهایی این لایحه در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشت‌ها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهاد‌های نظارتی خواهد بود.

حسینی در ادامه گفت: در عین حال تا ابلاغ این لایحه که به هر دلیل بیش از حد انتظار به درازا کشیده شده است، دستگاه‌ها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود عمل کنند از جمله فراجا در چارچوب وظایف و موازین پس از مدتی وقفه اقداماتی را شروع کرده که با وظیفه شناسی همگان و همکاری دیگر نهاد‌ها امیدواریم سرمایه‌گذاری کلان و سازماندهی بدخواهان ملت ایران برای تضعیف فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی بی نتیجه بماند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: همان‌گونه که در نبرد سخت و مواجهه با قدرت‌های شیطانی به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش ایران اسلامی دست برتر را دارد، در حوزه رویارویی نرم نیز با تکیه بر اعتقادات و باور‌های عمیق و آداب و سلوک انسانی، این جلوه از تهاجم فرهنگی که بیش از سه دهه یعنی پس از دوران دفاع مقدس شروع شده و مع الأسف برخی از داخلی‌های به ظاهر دلسوز هم با لطایف الحیل به آن دامن می‌زنند و عملا مروج اباحی‌گری هستند، ره به جایی نبرد و ملت سربلند ایران در عرصه‌های مختلف با اقتدار نظامی، فرهنگی و اقتصادی بتواند الگویی الهام بخش برای موحدان و حق‌طلبان عالم گردد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت خبرنگار سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد