Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پل‌های کوچک و بزرگ در مسیر جاده پلدختر - خرم آباد که تنها راه امکان تردد و ارتباط اهالی روستاها با اطراف بود، همگی در سیلاب فروردین ۱۳۹۸ دست‌خوش طغیان رودخانه کشکان و تخریب شد به گونه‌ای که با فرو نشست رودخانه اسکلت و لاشه برخی از این پل‌ها بر اثر حجم سنگین آب حتی تا چند کیلومتر پایین‌تر از رودخانه مشاهده می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پران پرویز» به وقت سیلاب ۲ سال پیش

پل تخریب شده از سیل روستای «پران پرویز» یکی از این پل‌ها است که با گذشت حدود دو سال هنوز روند لاک پشتی داشته و تکمیل نشده، اهالی همچنان برای تردد مشکل اساسی دارند و در انتظار تحقق وعده‌های تو خالی مسئولان مانده‌اند، اهالی «پران پرویز» همچنان نگران سیلاب و قطعی ارتباط در فصل بارندگی هستند.

یک کشاورز روستای «پران پرویز» پلدختر در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: با توجه به شروع فصل بارندگی اهالی این روستای پر جمعیت با گذشت حدود دو سال از وقوع سیل فروردین ماه ۱۳۹۸ نگران تردد خود هستند و به طور قطع مشکلات آنها به خاطر نداشتن پل در زمینه ارتباط بیشتر می‌شود.

حسین تیموری، اظهار داشت: شغل قالب اهالی این روستا کشاورزی و صیفی کاری است و نبود پل موجب شده تولیدات آنها به بازار عرضه نرسند، یعنی امکان آن وجود ندارد و این خسارتی سنگین و جبران ناپذیر برای اهالی و کشاورزان منطقه است.

وی، افزود: این گونه عوامل و مشکلات اعمال شده بر اثر نبود پل ارتباطی موجب ناامیدی از ادامه زندگی در منطقه شده، چنانچه به طول بیانجامد مردم چاره‌ای جز مهاجرت برای گذران زندگی ندارند.

۶۰۰ روز وعده!

یکی دیگر از اهالی روستای «پران پرویز» در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: مردم روستای «پران پرویز» علی‌رغم مشکلات عدیده ای که به خاطر نبود راه ارتباطی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، حدود ۶۰۰ روز است که از مسئولان تنها وعده می‌شنوند و این امر آنها را کلافه کرده است.

زهرا بازوند، افزود: اهالی روستای «پران پرویز» برای انجام بسیاری از فعالیت‌های روزانه خود به شدت به احداث پل نیاز دارند و با وجود این مشکل زندگی آنها به سختی می‌گذرد.

وی، اضافه کرد: بدتر از همه اینکه با بارش نخستین بارندگی راه موقت اهالی تخریب می‌شود و از هم اکنون نگرانی آنها از این است که چگونه محصولات کشاورزی خود را برای عرضه به بازار انتقال دهند.

مهاجرت اهالی «پران پرویز»

یک راننده ماشین سنگین روستای «پران پرویز» پلدختر در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: احداث و راه‌اندازی پل ارتباطی برای تمام اهالی این سمت پل به ویژه برای ما رانندگان بسیار حیاتی است اما متأسفانه به یک رؤیا تبدیل شده است.

آصف بازوند، افزود: سال‌ها است ما در این منطقه زندگی می‌کنیم و شب و روز می‌گذراندیم اما با وقوع سیل ویرانگر ۱۳۹۸ که پل ارتباطی به طور کامل تخریب شد زندگی به ما بسیار سخت گذشت.

وی، اضافه کرد: برای نجات از مشکل تردد که نبود راه ارتباطی برایم ایجاد کرده بود مجبور شدم خانه‌ای که تازه در روستا ساخته بودم را بفروشم و به شهر مهاجرت کنم.

پل روستای ۱۵۰۰ نفره ساخته نشد

یکی دیگر از اهالی روستای «پران پرویز» در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: چشمانمان به وعده‌های مسئولان است وقتی فعالیت اجرایی پل آغاز شد، مردم بسیار خوشحال شدند، اما اکنون متأسفانه با گذشت ۲۰ ماه همچنان مسئولان بازدید می‌کنند و وعده افتتاح می‌دهند اما تاکنون هیچکدام از این وعده‌ها محقق نشده است.

وی، افزود: از مسئولان مربوطه درخواست می‌شود برای بازگشت آسایش به منطقه ما و رفع مشکل تردد، برای راه اندازی پل ارتباطی روستای «پران پرویز» همت بیشتری به خرج دهند.

رئیس شورای اسلامی روستای «پران پرویز» در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: پل ارتباطی این روستا با جمعیت هزار و ۵۰۰ نفر در سیل ۱۳۹۸ تخریب شد و همچنان علی رغم وعده‌های مسئولان در تکمیل و بهره‌برداری از پل ارتباطی مشکل تردد دارند.

از وعده وزیر تا مدیرکل برای احداث یک پل

محرم بازوند رومیانی، افزود: وزیر راه و شهرسازی در شهریور ماه ۱۳۹۸ قول افتتاح پل ارتباطی «پران پرویز» که در حال احداث بوده را در بهمن ماه همین سال داد، این پروژه تا آن زمان حتی تجهیز کارگاه نشده بود، که اقدامی صورت نگرفت تا چه برسد به اینکه افتتاح شود.

وی، اضافه کرد: معاون وزیر راه در ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۹۸ به اتفاق مدیرکل راهداری استان لرستان و مسئولان شهرستان پلدختر با حضور در منطقه در حضور اهالی روستا و اصحاب رسانه وعده شش ماهه برای بهره برداری از پل «پران پرویز» را داد اما متأسفانه این وعده که مردادماه سال ۱۳۹۸ بود نیز عملی نشد و تا این تاریخ این پروژه تنها ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.

رئیس شورای اسلامی روستای «پران پرویز»، گفت: مسئولان راهداری استان و شهرستان در بازدیدی که اوایل تابستان امسال از پروژه پل «پران پرویز» داشتند در حضور اصحاب رسانه برای بار سوم تکمیل پروژه را در چهار ماه بعد یعنی در آبان ماه ۱۳۹۹ وعده دادند که این نیز محقق نشد.

بازوند رومیانی، افزود: اکنون با پیشرفت لاک پشتی این پروژه از سه پایه اصلی پل تنها پایه شمالی آن در حال اتمام است و این طرح تا کنون تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اهالی در سایه وعده‌های توخالی مسئولان ناامید تر از گذشته شده‌اند.

وی، اضافه کرد: مدیر کل راهداری استان لرستان نیز در مصاحبه‌ای به تازگی نیز بهره‌برداری از پل ارتباطی روستای «پران پرویز» را برای بار چهارم به اواخر سال ۱۳۹۹ موکول کرد که چشم مردم به تحقق این وعده نیز آب نمی‌خورد.

مردم نگران قطع راه ارتباطی موقت هستند

دهیار روستا «پران پرویز» در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: پروژه احداث پل تخریب شده روستا چند ماه پس از سیل ۱۳۹۸ فعالیت آن آغاز شده، متأسفانه به دلیل روند کندی که دارد تا کنون تکمیل نشده است.

سجاد بازوند، افزود: این در حالی است که اهالی چند روستا از این پل برای تردد استفاده می‌کنند و نبود ارتباط مشکل عدیده‌ای برای این جمعیت روستایی ایجاد کرده است.

وی، اضافه کرد: هر کدام از مسئولان که از این پل بازدیدی دارند در زمان‌های مختلف وعده افتتاح و بهره‌برداری می‌دهند، اما متأسفانه عدم تحقق این وعده‌ها موجب اعتراض مردم شده است.

دهیار روستای «پران پرویز»، گفت: از این رو انتظار می‌رود، مسئولان راهداری و استانداری لرستان و سایر نهادهای نظارتی با توجه به آغاز فصل بارش حداقل برای جلوگیری از خسارات مجدد و هدر رفت هزینه‌هایی که تاکنون صرف این پروژه شده و برای دلگرمی مردم در احداث این پروژه تسریع به عمل آورند.

بازوند، گفت: از طرفی با توجه به اینکه پایه جنوبی پل در حاشیه رودخانه است با شروع بارندگی‌ها و بالا آمدن سطح آب دیگر امکان انجام فعالیت‌های اجرایی آن نیست و مردم نیز همچنان نگران وقوع سیلاب و طغیان رودخانه و قطع ارتباط موقت هستند.

تسریع در احداث پل خواسته مردم است

معاون فرماندار پلدختر در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: پروژه اجرای پل روستای «پران پرویز» با اعتباری بیش از ۱۲ میلیارد تومان از اعتبارات ماده ۱۰ مدیریت بحران، با دهانه ۱۵۱ متر، عرض حدود ۶ متر، با کوله‌های بتنی و عرشه خرپایی توسط پیمانکار اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در حال اجرا است.

نادیا امرایی، اظهار داشت: این پل دارای دو کوله و پایه میانی بوده که کوله غربی آن اجرا شده و ۷۷ درصد از پروژه، ساخت و نصب عرشه فلزی است که با توجه به گزارش پیمانکار در کارگاه شرکت ماشین سازی اراک در حال انجام و دارای پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی است.

وی، افزود: با توجه به فرا رسیدن فصل بارش و محتمل بودن بالا آمدن سطح آب کشکان و در پی آن بسته شدن جبهه‌های کاری، پیشرفت فیزیکی این پروژه رضایت بخش نیست.

معاون فرماندار پلدختر، گفت: موضوع روند لاک پشتی و بسیار کند پروژه پل روستای «پران پرویز» به اطلاع مدیرکل راهداری استان لرستان رسیده و تسریع در اجرای کوله‌ها و پایه میانی درخواست شده است.

کد خبر 5075835

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب پلدختر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا هفته بسیج محدودیت های کرونایی کرمانشاه آمار کرونا گرگان شهرکرد شهرستان کرج ستاد ملی مقابله با کرونا بوشهر کتاب و کتابخوانی اهدای خون گفت و گو با خبرنگار مهر پیشرفت فیزیکی راهداری استان بهره برداری اهالی روستا پران پرویز پل ارتباطی تخریب شد وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی

مدیرکل توسعه امور مسکن شرکت عمران شهرهای جدید ایران، گفت: مکان‌یابی ۲۷ نقطه ساحلی برای احداث شهرهای جدید در کشور در حال انجام است، اولین مکان ساحلی در بندرعباس کلنگ‌زنی شده و به‌زودی شاهد نتایج آن خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید مهدی میرجوادی ظهر امروز در جریان بازدید از شهر جدید امیرکبیر، اظهار داشت: عملکرد شهرهای جدید با گذشته قابل قیاس نیست و عملکرد رو به رشد و پیشرفتی بوده است. در سطح کشور بالغ بر 170 هزار واحد پروژه فعال در طرح نهضت ملی وجود دارد که بیش از 12 هزار قطعه زمین در قالب انفرادی و جمعی و سه هزار قطعه زمین در قالب جوانی جمعیت در شهرهای جدید کشور در این طرح واگذار شده است.

وی با بیان اینکه رسالت ما شهرسازی است، افزود: بر اساس سیاست کلان کشور برای ساماندهی جمعیت کلان‌شهرها سیاست شهرهای جدید از دهه 60 در کشور اجرا شد و امروز بعد از گذشته سه دهه برخی از شهرها به اهداف خود نزدیک و برخی دیگر به هدف خود نرسیدند. طرح‌های حمایتی مسکن مهر و نهضت ملی سبب شد واگذاری مسکن در شهر جدید به شدت افزایش پیدا کند و جمعیت در این سکونتگاه‌ها بیشتر شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید تصریح کرد: ساختار شهرهای جدید کشور بسیار منظم است و بر اساس طرح جامع و اصول مهندسی شکل گرفته است اما قطعا نواقصی هم دارد، براساس آمایش سرزمینی اگر شهرهای جدید به عنوان توسعه شهر مد نظر باشند باید در برخی از طرح‌ها تجدید نظر داشته باشیم و در حوزه‌های اقتصادی فعال‌تر باشیم، توسعه کالبدی داشته باشیم و فضای شهری را فراهم کنیم همچنین کارکردهای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی شهر را فعال کنیم که در این راستا نیازمند همکاری سرمایه گذاران برای کمک به شبکه دولت هستیم  همچنین برای رسیدن به توسعه اقتصادی نیازمند مشارکت مردم در حوزه ساخت هستم.

میرجوادی بیان کرد: دستور کاری که امروز در وزارتخانه به شدت دنبال می‌شود مکان‌یابی 27 نقطه شهرهای ساحلی در کشور است که در ماه‌های اخیر نخستین شهر ساحلی در بندر عباس کلنگ زنی شد و یک صفحه جدید بر اساس مطالعات علمی در کشور باز شد و به زودی نتایج آن را خواهیم دید، شهر جدید مهاجران امروز یک شهر شکل گرفته است بنابراین نگاه ما به این شهر باید به عنوان منبع خوب و اقتصاد محور باشد که تولید و درآمد به همراه داشته باشد نگاه کرد، اما شهر امیرکبیر با نقطه مطلوب فاصله دارد و برای شکل گیری شهر باید زیرساخت‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: 100 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور باقی مانده بود که دارای نواقصی بودند و رفع نواقص در دستور کار قرار گرفت تاکنون نواقص 70 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور رفع شده است و تنها 30 هزار واحد باقی مانده که باید سریع‌تر رفع شود چراکه انتظار نداریم پرونده مسکن مهر باز بماند، در دولت سیزدهم تاکید داریم پرونده مسکن مهر به طور کامل جمع شود، به متقاضیان مسکن مهر اطلاع‌رسانی شود تا قراردادهای خود را دریافت کنند و مابقی باقیمانده کارهای جزئی مساکن مهر امسال نهایی شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید افزود: یک هزار و 600 واحد مسکن مهر در شهر مهاجران توسط شرکت عمران ساخته شد اما در طرح نهضت ملی مسکن انتظار بیشتری از شهرهای جدید وجود دارد، به ویژه در شهر جدید امیر کبیر سیاست دولت بر ویلایی سازی و واگذاری قطعات زمین است و انتظار داریم طرح حمایتی نهضت ملی در شهر امیرکبیر به خوبی دنبال شود. همچنین انتظار داریم بانک‌ها بر مبنای قانون جهش مسکن 20 درصدی که مکلف هستند و سهیمه ای که بانک مرکزی تعیین کرده را پرداخت کنند.

میرجوادی عنوان کرد: بر اساس دستور وزیر راه و شهرسازی در سال جدید هر ماه افتتاح خواهیم داشت و ماه گذشته در سهند هزار واحد تحویل شد و در  پردیس، هشتگرد و غیره به زودی افتتاح پروژه‌های نهضت ملی را خواهیم داشت و هم مسکن مهر تحویل خواهند شد. در شهر جدید امیرکبیر مقرر شد اقدامات 200 واحد نهایی شود همچنین در پروژه ستاد اجرایی فرمان امام  قدم‌های نهایی برداشته شود و به‌زودی شاهد افتتاح باشیم.

وی ادامه داد: در سایر پروژه‌ها نیازمند همکاری بانک‌ها در تامین مالی هستیم همچنین مردم باید در بحث آورده کمک کنند تا روند ساخت پروژه‌‌ها شتاب گیرد. میانگین پیشرفت در شهر مهاجران و امیر کبیر طی سال گذشته 35 درصد بوده که نشان از رشد فعالیت‌های عمرانی در این شهر دارد. انتظار داریم هفته‌ای یک درصد پروژه‌ها پیشرفت داشته باشند تا پروژه‌ها به زودی تحویل شوند اما در تامین مالی مشکلاتی وجود دارد.

مدیرکل دفترتوسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: 4500 واحد در شهر  مهاجران و حدود 2 یا 3 هزار واحد در امیرکبیر قرار داد مشارکت مدنی ندارد و همکاران در استان باید کمک داشته باشند و برای افزایش سطح رضایتمندی مردم استان هر یک از بانک‌ها باید عهده‌دار یک پروژه باشند. سال گذشته از سوی ریاست جمهور به شبکه بانکی ابلاغ شد که تسهیلات و تامین مالی 400 هزار واحد نهضت ملی انجام شود و در شهر امیرکبیر باید این مهم اجرا شود.

میرجوادی تصریح کرد: طبق آخرین وضعیت در طرح نهضت ملی مسکن بیش از 2 میلیون و 500 هزار واحد در کل کشور در حال ساخت است. دولت شیوه‌های مختلفی از جمله انبوه سازی، واگذاری انفرادی و گروهی و غیره را برای اجرایی شدن طرح نهضت ملی به کار گرفته است. وزارت راه و شهرسازی میدان‌دار کار است ولی ساخت مسکن صرفا با تلاش‌های شبکه وزارت راه و شهرسازی به نتیجه نمی‌رسد که یکی از مشکلات تامین مالی و خدمات‌رسانی است و انتظار داریم دستگاه‌های خدمات‌رسان برای تکمیل زیرساخت‌ها در شهرهای جدید همکاری داشته باشند تا با افتتاح پروژه‌ها با مشکلات زیرساخت مواجه نشویم و نارضایتی مردم را به همراه نداشته باشد. در کشور ظرفیت ساخت 4 میلیون مسکن وجود داشته که این طرح در دستور کار قرار گرفت بنابراین باید این امر با همکاری و مشارکت دستگاه‌ها محقق گردد.

وی اضافه کرد: امسال سال خوبی در حوزه مسکن خواهد بود‌، خوشبختانه در چند سال اخیر تا حدودی در کنترل قیمت‌ها موفق بودیم و سیاست‌های مختلفی در این دولت دنبال می‌شود تا مهم‌ترین بخش سبد خانوار که مسکن است و در هزینه‌های 50 تا 70 درصدی سبد خانوار ایفا نقش دارد را تامین کنیم. بالغ بر 400 هزار واحد شبکه بانکی کشور تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت کرده‌اند، سیاست رشد مسکن در دولت سیزدهم دنبال شده است و در تمام شهرهایی که امکان تامین زمین وجود داشته باشد هم واگذاری زمین انجام می‌شود، شهرهای پردیس، بهارستان و پرند با مشکل زمین مواجه‌اند اما در باقی شهرهای جدید کشور نیز که زمین وجود دارد هدف ما ویلایی سازی است.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: در عصر هوش مصنوعی دولت باید به سمت الکترونیکی شدن پیش برود، خوشبختانه شرکت‌های عمران امروز می‌توانند خدمات خود را در بستر خدمات الکترونیک در قالب عرصه، فروش اقساطی، تحویل واحدها حتی شکایات و دیدار مردم با مدیرعامل و هیئت مدیره انجام دهند حتی این سامانه پشتیبانی دارد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • پروژه احداث کمربندی شهرک فجر به شهرک کارمندان مهاباد آغاز شد
  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد