Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، به دنبال ارسال گزارش یکی از شهروند خبرنگاران قزوینی، مبنی بر "زباله گردی با کاور شهرداری در شرایط کرونایی در سطح شهر قزوین" خبرنگار خبرگزاری فارس در قزوین صحت و سقم این موضوع را از  سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین پیگیر شد.

 

 

غلامعباس مهرعلیان، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: از ابتدای شروع همه گیری ویروس  کرونا در کشور سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین ، زباله گردی و تفکیک پسماند از مخازن شهری را ممنوع و غیر قانونی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این موضوع به صورت مکتوب به تمامی بنگاه‌های خرید و فروش ضایعات ابلاغ و اعلام شد هر گونه فعالیت با بنر و لباس فرم پیمانکاران فعلی و سابق  این سازمان تخلف محسوب می شود. 

مهرعلیان با ذکر این نکته که در تصاویر ارسالی، لباس های فرم متخلفان زباله گرد فاقد هرگونه نام و علائم مربوط به سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین است عنوان کرد: ضمن تشکر از مسئولیت پذیری شهروندان گرامی، تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه تخلف مربوط به زباله گردی و سواستفاده از لباس های فرم این سازمان، با ستاد تفکیک از مبدا سازمان مدیریت پسماند با شماره تلفن ٣٣۶٧۶٩٨۶ تماس حاصل نمایند.

وی خاطرنشان کرد : با توجه به اینکه در حال حاضر بسیاری از مبتلایان به کرونا در قرنطینه خانگی هستند، زباله گردی و تفکیک از مخازن می تواند زنجیره ی انتقال بیماری در جامعه را گسترش دهد. 

وی افزود: به همین دلیل از شهروندان درخواست می شود جهت حفاظت از امنیت بهداشتی جامعه و ساماندهی زباله گرد ها، پسماندهای خانگی  خود را در منزل تفکیک نمایند.

وی ادامه داد: همشهریان می‌توانند به منظور مشارکت در طرح تفکیک پسماند های خانگی از منزل با شماره تلفن ٣٣۶٧۶٩٨۶ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين شهروند خبرنگار سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین زباله گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است