Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دختر ۱۱ ماهه پس از ابتلا به سندرم مرتبط با کووید ۱۹ به یک بیماری قلبی مادام العمر مبتلا شد.

به گزارش برنا؛ «لیا گودوین» برای نخستین بار در ماه آوریل گذشته هنگامی که در پنج ماهگی با درجه حرارت بالا و لکه های پوستی به بیمارستان منتقل شد، مبتلا به سندرم التهابی چند سیستمی در کودکان (PMIS)، مشابه بیماری کاوازاکی تشخیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«هانا»، مادر این کودک در ابتدا فکر می‌کرد که این یک واکنش آلرژیک است، اما اورژانس از این مادر از جنوب ولز خواست دخترش را به بیمارستان «رویال جوینت» در نیوپورت منتقل کند. لیا مشکوک به سپسیس یا مننژیت تشخیص داده شد و به طور مستقیم تحت درمان آنتی بیوتیک قرار گرفت.

وضعیت لیا به سرعت رو به وخامت گذاشت و پیش از انتقال به بیمارستان کاردیف به یک واحد پیگیری بالاتر منتقل شد.

سرانجام مشخص شد که این کودک به سندرم التهابی مرتبط با کووید ۱۹ مبتلا شده که یک عارضه جانبی ویروس در کودکان است.

این بیماری به عنوان سندرم التهابی چند سیستمی کودکان شناخته شده است که به طور موقت مرتبط با کووید ۱۹ است. لیا دچار تورم غیرطبیعی دیواره شریان قلب شده که می‌تواند در آینده باعث حمله قلبی یا بیماری قلبی شود.

کودک با یک بیماری آنوریسم چندگانه در قلب خود مواجه شده که ناشی از سندرم التهابی سیستمیک مختلف در کودکان به طور موقت و متبط با کووید ۱۹ است که لیا پس از آلوده شدن به ویروس کرونا دچار آن شد.

لیا چهار هفته در بیمارستان بستری بود، اما اکنون پس از شش ماه حال او خوب شده است. هانا اظهار داشت که لیا قل دیگری به نام تیا داشته و این دوقلوها از بدو تولد سالم بودند. با این حال، در طول مدت حضور لیا در بیمارستان در ماه‌های آوریل و مه، مشخص شد که لیا آنوریسم‌های متعددی در قلب خود دارد.

آنوریسم برآمدگی غیرطبیعی دیواره شریان قلب است که می‌تواند باعث حمله قلبی یا بیماری قلبی شود. به دلیل بیماری‌های قلبی موجود در خانواده، تیا و لیا هر دو مورد معاینه قرار گرفتند و متوجه شدند که تیا در قلبش سوراخ دارد، اما لیا سالم به نظر می‌رسد؛ بنابراین، پزشکان می‌توانند آنوریسم در قلب را به عنوان یکی از نتایج سندرم التهابی چند سیستمه در کودکان که به طور موقت با کووید ۱۹ مرتبط است، معرفی کنند.

هانا گفت: لیا به دلیل آنوریسم قلب تا آخر عمر به رقیق کننده‌های خون نیاز خواهد داشت تا اطمینان حاصل شود که خون او لخته نمی‌شود.

او افزود: به نظر می‌رسد که وضعیت لیا اکنون پایدار است. تنها عامل خطر هر استرسی است که ممکن است قلب او را تحت فشار قرار دهد.

هانا گفت که لیا ممکن است در آینده نیاز به مداخله جراحی داشته باشد که می‌تواند شامل پیوند قلب باشد، اما امیدوار است که نیازی به این کار نباشد.

لیا اکنون از کلاه ایمنی استفاده می‌کند تا از او در برابر هرگونه سقوط و افتادگی که می‌تواند منجر به واکنش استرس زا در قلب او شود، محافظت کند. یکی از معماهای مطرح در خانواده لیا این است که او اصلا چگونه کرونا مبتلا شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا بیماری دائمی نوزاد ۶ ماهه سندرم التهابی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • سلبریتی ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن