Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: آذربایجان شرقی استان پیشران در پروژه‌های مرمتی کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، محمدحسن طالبیان در بازدید از پروژه‌های مرمتی تبریز  اظهار داشت: آذربایجان شرقی یکی از استان‌های پیشران در عرصه حفاظت و مرمت مواریث تاریخی است که در سال‌های اخیر با انجام اقدامات مؤثر در این راستا موجب شده تا حوزه میراث فرهنگی این استان با شکوه‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به روند رو به رشد مرمت و احیا مجموعه تاریخی حسن پادشاه تبریز گفت: مجموعه تاریخی حسن پادشاه سندی با شکوه از قدمت تاریخی تبریز است که در سال‌های اخیر زیرنظر کمیته فنی و تخصصی این استان مسیر طلایی احیا را پیش گرفته است، به طوری که در آینده‌ای نزدیک شاهد احیا کامل این مجموعه تاریخی خواهیم بود.

معاون میراث فرهنگی کشور با تاکید به اینکه مرمت و فعالیت مجدد سرای ایکی قاپیلی بازار جهانی تبریز در مدت زمان کوتاه پس از آتش‌سوزی، نشانگر همت بلند مرمتگران و متخصصان میراث فرهنگی آذربایجان شرقی است بیان کرد: بازار با شکوه تبریز مجموعه‌ای فاخر و ارزشمندی است که حراست از آن وظیفه ملی است، سرای ایکی قاپیلی این مجموعه پس از حریق با مشارکت اصناف و تلاش مستمر مرمتگران حوزه میراث فرهنگی استان به طور کامل مرمت و اکنون شاهد فعالیت دوباره اصناف هستیم.

شهرداری و سازمان همیاری شهرداری زیر بار مسئولیت منطقه گردشگری گاوازنگ زنجان نمی‌روند500 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در مجتمع گردشگری شهرکرد انجام می‌شودنماینده مردم اصفهان در مجلس: پروژه‌های راه‌سازی محور توسعه گردشگری است

وی در ادامه با اشاره به روند ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران گفت: ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران لازم است تا با بررسی بیشتر نقشه‌ها و مدارک اراضی مورد نظر با مدیریت و نظارت استانداری پیش‌رود، ما در تلاشیم تا در گام نخست در پرونده ثبت جنگل‌های هیرکانی بخشی از جنگل‌های ارسباران را نیز به ثبت برسانیم.

طالبیان با بیان اینکه بناها و خانه‌های تاریخی تبریز ظرفیتی بی‌نظیر برای بهره‌برداری در حوزه فرهنگی و گردشگری است عنوان کرد: پیرو بازدیدهای امروز از خانه‌های شهید ثقه الاسلام، شاعر بزرگ پروین اعتصامی و دانشسرای پسران تبریز، تصمیمات مهمی اتخاذ شد که به دنبال آن خانه تاریخی پروین اعتصامی که توسط بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان مدیریت می‌شود به عنوان موزه بانوان شاعر ایران به بهره‌برداری خواهد رسید، همچنین مرمت دانشسرای پسران تبریز نیز که از جمله بناهای باشکوه و تاریخی تبریز است در دستور کار میراث فرهنگی استان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/115/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سازمان میراث فرهنگی آذربایجان شرقی سازمان میراث فرهنگی آذربایجان شرقی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی در مراسم گرامیداشت روز معلم در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، اظهار کرد: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنان مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، ادامه داد: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، بیان کرد: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

رحمتی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

به گزارش آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • ۳۴ باند حفاری اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی منهدم شد