Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده پارلمان اروپا اینستکس را یک تراژدی دانسته و تاکید کرد که اروپا برای نشان دادن علاقه‌اش به توسعه مناسبات اقتصادی با تهران باید اقدامات بیشتری انجام دهد و در روابط با ایران منتظر نماند ببیند رئیس جمهور جدید آمریکا چه می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "راینهارد بوتیکوفر"، رئیس سابق سبزها در آلمان و اروپا و عضو فعلی کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اروپا در گفتگو با "تاگس سایتونگ"، آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا "جو بایدن"، دوباره به توافق هسته ای با ایران که ترامپ از آن خارج شده است باز می گردد گفت: بایدن در مبارزات انتخاباتی خود گفته است در صورتی که ایران نشان دهد دوباره کاملا به برجام پایبند است می خواهد به این توافق بازگردد؛ با این همه وی این بازگشت را تنها نقطه آغازی برای مذاکرات بعدی دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایدن با بازگشت ساده به برجام موافقت نمی کند.

وی افزود: به نظر من اصلا هنوز مشخص نیست که آیا بایدن می تواند در این راستا در مسیری حرکت کند. وی درباره این موضوع در سنا و نه تنها از طرف جمهوریخواهان با مقاومت قابل توجهی روبرو است. بنابراین بسیار محتاط عمل خواهد کرد.

این نماینده پارلمان اروپا در این باره که این اتحادیه در این شرایط چه کاری می تواند انجام دهد نیز گفت: اتحادیه اروپا، آلمان، انگلیس و فرانسه تمام مدت نقش فعالی را در برجام داشتند. بدون اروپا این توافق هسته ای هرگز شکل نمی گرفت. اخیرا هم اروپا در شورای امنیت سازمان ملل موضع بسیار روشنی در برابر استراتژی تقابل آقای ترامپ با برجام اتخاذ کرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با این همه اظهار داشت که در دو سال اخیر اروپا نشان داد که بدون همکاری آمریکا نمی تواند برجام را نجات دهد.

بوتیکوفر درباره سیستم مالی اینستکس هم گفت: این پروژه متاسفانه یک تراژدی است. تا به حال از طریق این مکانیسم تنها یک معامله انجام شده است. اگر ما اروپاییان می خواهیم به ایران این پیام را ارسال کنیم که به صورت جدی به توسعه روابط اقتصادی با ایران علاقمند هستیم باید کارهای بیشتری در این راستا انجام دهیم.

تروئیکای اروپایی خواستار بازگشت ایران به تعهدات برجامی شدندلاوروف و ظریف درباره برجام و قره‌باغ در مسکو رایزنی می‌کنندعربستان| ابراز نگرانی «ترکی فیصل» از بازگشت احتمالی آمریکا به برجام

وی در عین حال مذاکرات درباره همه مسائل مورد مناقشه با ایران در قالب برجام را رد کرد و گفت: ما اروپایی ها باید ابتکار عمل را در دست گیریم و تنها منتظر نمانیم ببینیم که بایدن چه می کند. وی در این راستا همچنین بر لزوم برگزاری یک کنفرانس منطقه ای برای صلح و پایداری با حضور ایران تاکید کرده و مدعی شد که در چنین چارچوبی یک برجام جدید هم می تواند شکل گیرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

توافق هسته‌ای موسوم به برجام که در سال 2015 بین ایران و کشورهای موسوم به 1+5 (شامل 5 عضو دائم شورای امنیت + آلمان) منعقد شد، از اواسط سال 2018 به‌دلیل اقدامات یکجانبه آمریکا و بدعهدی طرف‌های اروپایی در وضعیت بدی قرار گرفته است.

پس از آن‌که دولت آمریکا با اعلام خروج از برجام در اردیبهشت‌ماه 97 تحریم‌های یکجانبه خود علیه ایران را بازگرداند و حتی اقدام به وضع تحریم‌های سنگین‌تر از گذشته کرد، طرف‌های اروپایی برجام وعده دادند که با اتخاذ اقداماتی، پیامدهای منفی خروج آمریکا از برجام را جبران خواهند کرد. اما تا به حال در این راستا هیچ اقدامی نکرده اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برجام برجام پارلمان اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • دنیا باید منتظر کسی که پول دارد بماند!/ کشتن انسان‌ها بدون ترس
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • تمجید آنروا از شجاعت خبرنگاران فلسطینی در پوشش تراژدی غزه
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟