Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از آغاز اعطای تسهیلات به چایکاران خبر داد و گفت: امسال به ازای هر هکتار احیای باغات ۱۸ میلیون تومان و هرس کف بر ۶ تا ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پیش بینی کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه عملیات به زراعی در افزایش تولید و کیفیت برگ سبز چای تاثیر بسزایی داشته است، افزود: امسال برآورد کرده ایم که ۵۰۰ هکتار باغات رها شده به چرخه تولید بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهان ساز ادامه داد: امسال سرمایه در گردش با اولویت تامین کود مورد نیاز پرداخت می‌شود، همچنین تسهیلات به زراعی همزمان با اجرای عملیات از آذرماه در اختیار چایکاران قرار می گیرد.

وی نرخ سود تسهیلات برای چایکاران را ۴ درصد با بازپرداخت ۴ ساله و برای کارخانجات ۷ درصد با بازپرداخت ۴ ساله اعلام کرد.

این مقام مسئول از پرداخت ۹۰ درصد مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: بنابر آمار تاکنون ۴۶۲ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده است و مابقی به مرور پس از دریافت قدرالسهم دولت و کارخانه‌ها پرداخت خواهد شد.

وی درباره آخرین جزییات فروش چای کارخانه‌ها گفت: هم اکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد چای تولیدی در کارخانه‌ها مانده و طی سال به فروش می‌رسد.

به گفته جهان ساز، شیوع ویروس کرونا و محدودیت سفر‌ها و صادرات در این امر فروش چای کارخانه‌ها تاثیر گذار بوده است.

رئیس سازمان چای متوسط قیمت فروش هر کیلو چای در کارخانه‌ها را ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون هر کیلو چای ممتاز در خرده فروشی‌ها ۶۰ هزار تومان است.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین ‌می شود، گفت: ۶۰ تا ۷۰ هزار تن مابقی از طریق واردات تامین می‌شود‌.

رئیس سازمان چای در پایان درباره آخرین وضعیت واردات چای تصریح کرد: بنابر آمار گمرک در ۷ ماهه امسال ۳۲ هزار تن چای وارد کشور شده که مابقی آن به مرور وارد می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برگ سبز چای چایکاران کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • مطالبات چایکاران تا فردا ۱۳ اردیبهشت تسویه می‌شود
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند