Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@20:09:44 GMT

معجزه زیتون در درمان بیماری‌ها

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۲۸۵۳

زیتون به عنوان یک میوه بسیار مفید شناخته شده است و در درمان بسیاری از بیماری‌ها معجزه می‌کند. ناطقان: به نقل از خبرگزاری اوقات الشام، درخت زیتون سخاوتمندانه فواید زیادی را برای ما فراهم می‌کند؛ از جمله این فواید، روغن و میوه‌هایی است که برای سلامت بدن ما مهم هستند، اما ما هنوز اسرار آن را به طور کامل نمی‌دانیم؛ بنابراین دانستن فواید زیتون برای درمان بیماری‌های مختلف، پوست، رژیم غذایی و تسکین درد استخوان بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ارزش غذایی زیتون

یکی از مزایای زیتون این است که سرشار از مواد معدنی لازم برای بدن مانند سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن و فسفر و همچنین حاوی گوگرد، مس و ید است که بدن را در برابر بسیاری از بیماری‌ها مانند پوکی استخوان و کمبود آهن محافظت می‌کند؛ علاوه بر این حاوی اسید‌های آمینه مهم در روند بهبود متابولیسم است.

این میوه همچنین حاوی ویتامین‌های لازم برای بدنسازی، ویتامین B، ویتامین E و ویتامین A است که این ویتامین‌ها حاوی آنتی اکسیدان هستند و از رسوب سموم در خون جلوگیری می‌کنند و به بهبود عملکرد کبد در دفع سموم کمک خواهند کرد. زیتون حاوی اسید اولئیک که یک اسید چرب است بوده و این اسید به محافظت از قلب در برابر بیماری کمک می‌کند،  زیرا سطح کلسترول را در خون بهبود می‌بخشد.

فواید زیتون برای حفظ سلامت قلب

زیتون سطح کلسترول خوب HDL بدن را بهبود می‌بخشد و سطح کلسترول مضر بدن، LDL را کاهش می‌دهد که این عمل باعث بهبود سلامت قلب شده و از ایجاد لخته جلوگیری می‌کند؛ زیرا باعث انعطاف پذیری عروق و رگ‌های خونی می‌شود.

فواید زیتون برای تقویت ایمنی

زیتون حاوی ویتامین A و E است که آنتی اکسیدان تولید می‌کند و سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با باکتری ها، میکروب‌ها و مواد سرطان زا تقویت می‌کند.

زیتون و هزار و یک فایده/ چگونه می‌توان روغن زیتون مرغوب را از روغن نامرغوب تشخیص داد؟

فواید زیتون برای درمان سرطان

زیتون به مبارزه با تشکیل سلول‌های سرطانی در بدن و مبارزه با بیماری‌های سرطانی مانند سرطان پستان کمک می‌کند؛ همچنین می‌توانید برای جلوگیری از بیماری‌های مختلف روغن زیتون را بر هر نقطه از بدن بمالید.

فواید زیتون در بهبود حافظه

زیتون حاوی ترکیبات آلی به نام پلی فنول که آنتی اکسیدان است، بوده و باعث تحریک مواد موجود در مغز برای بهبود حافظه و مبارزه با آلزایمر می‌شود.

فواید زیتون برای نقابله با پرخوری

اسید‌های چرب غیر اشباع اساساً ترکیباتی هستند که دیرهضم می‌شوند و هورمون سیری را در افراد تحریک می‌کنند که این ترکیبات شامل کوله سیتوکینین و کوله سیستوکینین می شوند. همچنین با تحریک ماده‌ای به نام آدیپونکتین که به سوزاندن چربی‌های جمع شده در بدن کمک می‌کند در واقع خوردن یک قاشق چای خوری روغن زیتون برابر با  سوزاندن ۴۵ واحد کالری است که از احساس گرسنگی می‌کاهد و افراد را به کاهش حجم وعده‌های غذایی خود ترغیب می‌کند.

فواید زیتون برای درمان کم خونی

زیتون منبع مهمی از آهن است و موجب درمان کم خونی می‌شود. خوردن یک چهارم قاشق زیتون برای افرادی که از کمبود آهن یا از کم خونی رنج می‌برند مفید است.

فواید زیتون برای پوست

زیتون، چه به صورت روغن و چه به صورت مصرف دانه‌های آن، برای بهبود وضعیت پوست و پوشاندن عیوب آن بسیار مفید است؛ زیرا با تأمین ویتامین A و ویتامین E که ویتامین‌های حاوی آنتی اکسیدان هستند، به لطافت و مرطوب سازی پوست کمک می‌کند و قابلیت ارتجاعی مورد نیاز را به پوست می‌دهد. همچنین ظهور چین و چروک و افتادگی پوست را به تأخیر می‌اندازد.


فواید زیتون برای مو

یک مزیت مهم روغن زیتون برای مو این است که پوست سر را نرم و مرطوب می‌کند. این ماده همچنین با تغذیه مو به جلوگیری از شکسته شدن آن کمک می‌کند؛ زیرا مو را تغذیه می‌کند و موجب زیبایی، طراوت و درخشندگی آن می‌شود؛ بنابراین ماساژ روغن زیتون روی پوست باعث شادابی پوست و تحریک گردش خون در سر می‌شود.

فواید زیتون برای دستگاه گوارش

خوردن زیتون یا اضافه کردن روغن آن به غذا حرکت آن در داخل روده را تسهیل کرده، هضم غذا را بهبود می‌بخشد، به درمان یبوست و سندرم روده تحریک پذیر کمک می‌کند و از نفخ شکم محافظت خواهد کرد.

فواید زیتون برای رژیم غذایی

زیتون حاوی چربی‌های اشباع نشده است که به کاهش کلسترول در خون و سوختن چربی‌ها کمک می‌کند که از دیگر مزایای زیتون برای کاهش وزن و درمان چاقی هستند.

فواید زیتون برای سنگ کلیه

از آنجا که زیتون حاوی آنتی اکسیدان است برای دفع سموم از بدن و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه موثر است.

فواید زیتون در بهبود بینایی

زیتون با بهبود شبکیه و جلوگیری از بیماری در بهبود بینایی کمک می‌کند. همچنین از بیماری‌هایی مانند گلوکوم، تیرگی لنز و تخریب ماکولا که چشم را تحت تأثیر قرار می‌دهند جلوگیری خواهد کرد.

فواید زیتون برای درمان آلرژی

زیتون به بدن کمک می‌کند تا واکنش به هیستامین کاهش یابد و باعث واکنش‌های آلرژیک در بدن شود. زیتون حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که به عنوان ضد هیستامین و ضد التهاب عمل می‌کنند.

زیتون و هزار و یک فایده/ چگونه می‌توان روغن زیتون مرغوب را از روغن نامرغوب تشخیص داد؟

فواید زیتون در تسکین درد مفاصل

روغن زیتون به تسکین درد پوکی استخوان و مفاصل کمک می‌کند؛ بنابراین می‌توانید روغن زیتون گرم را روی بخشی که درد می‌کند ماساژ دهید و با استعمال منظم آن نتیجه بسیار خوبی را شاهد خواهید بود.

فواید زیتون برای بدن و قدرت باوری مردان

زیتون همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده، قدرت باروری مردان را افزایش می‌دهد و قابلیت‌های جنسی را بهبود می‌بخشد.

چگونه روغن زیتون اصل را از روغن زیتون تقلبی تشخیص دهیم؟

برای اینکه بفهمید روغن زیتون اصل وعالی است و از خرید روغن زیتون تقلبی پرهیز کنید، به روش زیر عمل کنید:

یک کاسه بیاورید و دو قاشق غذاخوری یا بیشتر روغن زیتون را در آن بریزید؛ سپس در آن را ببندید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید؛ اگر روغن یخ زد و جامد شد، روغن اصلی است اما اگر همانطور که مایع است باقی بماند، به احتمال زیاد تقلبی است.

موارد منع مصرف زیتون

مطالعات پزشکی فواید زیتون را برای زنان باردار ثابت نکرده است؛ بنابراین توصیه می شود از آن در موارد بارداری و شیردهی زیاد استفاده نشود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: زیتون ، بیماری ها ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زیتون بیماری ها درمان فواید زیتون برای درمان حاوی آنتی اکسیدان بهبود می بخشد بیماری ها زیتون حاوی روغن زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۲۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سرور عدوانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به باورهای غلط بیماری MS گفت: اینکه مبتلایان به ام اس نمی‌توانند ازدواج کنند و یافرآیند بچه‌دار شدنشان دچار مشکل است، باوری کاملا اشتباه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: با توجه به اینکه بیشتر مبتلایان به ام اس معمولا در سن پایین درگیر این بیماری می‌شوند و یا هنوز به سن باروری نرسیده باشند ممکن است این موضوع برای این افراد نگران کننده باشد، این باور از اساس اشتباه و بیماران مبتلا به ام اس هیچ مشکلی برای ازدواج ندارند و تحت نظر پزشک به راحتی می‌توانند مادر یا پدر شوند.

متخصص بیماری‌های اعصاب و روان درباره احتمال ابتلای فرزندان مبتلا به ام اس نیز توضیح داد: مبتلایان به این بیماری باید این نکته را مد نظر داشته باشند که شاید نوزادانی که از پدر و مادر مبتلا به ام اس متولد می‌شوند ریسک بیشتری ازنظر ابتلا به این بیماری در مقایسه با سایر افراد جامعه داشته باشند ولی اصلا به این شکل نیست که این احتمال درصد بالایی را به خود اختصاص دهد.

عدوانی تاکید کرد: این تفکر که اگر مبتلا به ام اس هستید حتما نوزاد شما هم با این بیماری متولد می‌شود از اساس اشتباه و غلط است.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان اینکه برخی طیف‌های بیماری ام اس می‌تواند از طریق وراثت منتقل شود توضیح داد: تا زمانیکه آزمایش‌های ژنتیک انجام نشده، هیچ فردی نمی‌تواند درباره ریسک ابتلای بالای سایر افراد خانواده به این بیماری نظر قطعی دهد.

وی گفت: تعداد پدران و مادرانی که هر دو مبتلا به ام اس بوده‌اند و نوزادی کاملا طبیعی به دنیا آورده‌اند کم نیستند.

عدوانی با تاکید بر اینکه مسئله‌ای که درباره ام اس مد نظر است فارغ از مسایل ژنتیکی موضوعات محیطی است، اضافه کرد: در نهایت علت اصلی این بیماری و خیلی از فاکتورهای ابتلا به آن هنوز شناخته نشده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به باور اشتباه دیگری مبنی بر اینکه ام اس بیماری مختص به جوانان است توضیح داد: اصلا به این صورت نیست و این بیماری در کودکان و یا افراد بالای 60 یا 70 سال هم دیده می‌شود.

کاهش طول عمر باور اشتباه دیگری درباره مبتلایان به ام اس است که این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب به آن اشاره کرد و افزود: این بیماری طول عمر افراد را کاهش نمی‌دهد، خیلی از افراد زمانی که متوجه می‌شوند به ام اس مبتلا شده است، مبنا را بر این قرار می‌دهند که با اختلال عملکرد عمده مواجه‌اند.

وی  با بیان این مسئله که الزاما همه‌ افراد مبتلا به ام اس دچار مشکل شدید در راه رفتن می‌شوند و یا  در نهایت بینایی خود را از دست می‌دهند را تصور اشتباهی عنوان کرد و توضیح داد: بیماری ام اس با توجه به درمان‌های نوینی که وجود دارد به میزان قابل توجهی قابل کنترل است، شاید در سالهای دور مثلا 20 یا 30 سال پیش درمان قابل توجهی برای این بیماری وجود نداشت ولی در حال حاضر بخش عمده‌ای بیماران به صورت موفقیت آمیز درمان شده و به زندگی عادی برمی‌گردند.

عدوانی گفت: ام اس احتمال حملاتی به سیستم عصبی را در پی دارد یا حتی بیماران به صورت موقتی دچار تاری دید، ضعف اندام‌ها، اختلال تعادل و دوبینی می‌شوند ولی با درمان به موقع علامت‌ها به میزان بسیار بالایی و در بیشتر موارد به صورت کامل برطرف می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: ام اس قابل کنترل است و هنوز دارویی نداریم که بیمار استفاده کند و به طور کلی درمان شود به طور مثال بیماران دیابتی تا آخر عمر باید داروهای خود را استفاده کنند و اگر دارو را قطع کنند قطعا مشکلات جدی خواهند داشت.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب بیمارستان شهدای تجریش تاکید کرد: MS و درمان‌های آن وابسته به درمان موثر در سالهای اول شیوع بیماری است، به این شکل که در صورت تشخیص به موقع اگر درمان‌ها به موقع انجام شود حتی امکان خاموش شدن این بیماری نیز وجود دارد یا در آینده فرد مبتلاکمتر دچار عوارض خواهد شد.

عدوانی هشدار داد: مبتلایان به ام اس بعد از درمان و کاهش نشانه‌های بیماری، روند درمان را قطع نکنند به این دلیل که ام اس ماهیت بهبوده یابنده و حمله کننده دارد شاید مدتها خاموش شود و بعد از مدتی بیمار با حمله‌های بیشتر که کنترل آن مشکل است مواجه شود.

وی درباره باور اشتباه دیگری با این عنوان که بیماران مبتلا به ام اس نباید اصطلاحا مواد غذایی که طبع سرد دارد را استفاده کنند ادامه داد: از نظر علمی و تحقیقاتی هیچ موضوعی مبنی بر اینکه ماده غذایی در کنترل و یا عود بیماری اثر دارد تایید نشده است، در نتیجه رژیم‌های سخت غذایی می‌تواند بدن بیمار را ضعیف کرده و مانع رسیدن مواد مغذی به بدن شود بنابراین تنها توصیه این است که مبتلایان به ام اس رژیم غذایی سالم داشته باشند.

عدوانی در خاتمه توصیه کرد: عاداتی مثل سیگار کشیدن، استفاده از قلیان می تواند سیر بیماری را شدیدتر کند و تشدید حملات را در پی خواهد داشت بنابراین توصیه اکید ترک مواد دخانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل