Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: طرح محله محور با عنوان سردار شهید قاسم سلیمانی دارای پشتوانه علمی محکمی است و اگر به خوبی اجرا شود می‌تواند در زمینه کاهش انتقال ویروس کرونا کارساز و موثر باشد.

او خواستار مشارکت همگانی و استفاده از همه ظرفیت‌های استان در اجرای مطلوب این طرح شد و افزود: هلال احمر علاوه بر اجرای ۲ طرح ملی غربالگری و آمران سلامت، در ارائه خدمات دارویی، درمانی و تشخیصی از طریق داروخانه هلال احمر نیز پیشقدم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدادادی بیان کرد: راه اندازی مجدد بیمارستان طالقانی سابق و آزمایشگاه تشخیص کرونا با کمک دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و همچنین ارائه آموزش‌های پیشگیرانه همگانی، راه اندازی کارگاه‌های تولید اقلام حفاظت فردی و توزیع بسته‌های بهداشتی در بین بیماران صعب العلاج از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر خوزستان در شرایط کرونایی به شمار می‌روند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان اجرای طرح‌های حمایتی و محرومیت زدایی در مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار را از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر استان جهت کاهش آثار اجتماعی شیوع ویروس کرونا، مطرح و با ارائه پیشنهاد گسترش مراکز آزمایشگاهی، از آمادگی جمعیت هلال احمر جهت راه اندازی ۲ مرکز دیگر تشخیص کرونا در سطح استان عنوان کرد.

خدادادی در خصوص اجرای طرح شهید سلیمانی، اظهار داشت: این طرح به دلیل مزین شدن به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از قداست خاصی برخوردار بوده و به همین دلیل باید به نحو احسن اجرا شود و اجرای مطلوب آن نیازمند تامین ضمانت اجرایی این طرح است که در گروی مرتفع نمودن مسائل مالی و لجستیکی است.

او با بیان اینکه همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید به مسئولان اجرایی این طرح کمک کنند تا با همدلی و مشارکت همگانی اجرایی شود، ادامه داد: بعد دیگر ضمانت اجرایی را حمایت‌های قضایی دانست تا مامورین با آسودگی خیال و پشتوانه‌ای محکم به انجام وظیفه بپردازند.

علی خدادادی با اشاره به اینکه طرح شهید سلیمانیطراحی با پشتوانه محکم علمی است که در چندین کشور نظیر چین، سنگاپور و ویتنام قبل از این به اجرا درآمده و با موفقیت به اهداف خود رسیده، بیان داشت: این طرح برنامه مقابله با ویروس کرونا را از حالت غیرفعال به مقابله فعالانه، بیماریابی و ورود به محله‌ها تبدیل می‌کند و اگر به خوبی اجرا شود می‌تواند کارساز و موثر باشد، ولی اگر به خوبی پیاده سازی و حمایت نشود تاثیرگذاری خود را از دست می‌دهد به همین دلیل ضروری است همه نهاد‌ها، مجموعه‌ها و مردم علاوه بر اطلاع رسانی گسترده و آگاهی بخشی به آحاد جامعه، زمینه اجرای بهینه طرح را با همکاری و هماهنگی به نحو احسن فراهم آوریم تا نتایج مطلوبی را به دنبال داشته باشد.

او با اشاره به تفاهم نامه جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجرای طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت، تصریح‌کرد جمعیت هلال احمر خوزستان همه توان خود را جهت همکاری در این طرح به کار خواهد گرفت.

خدادادی یکی از رسالت‌های جمعیت هلال احمر را در این طرح بازدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نظارت بر اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی در ادارات، بانک‌ها، مدارس، محل‌های تجمعی از قبیل؛ بازار‌ها، میادین میوه و تره بار و سایر واحد‌های صنفی با همکاری کارشناسان بهداشت محیط و با مشارکت بسیج، اتحادیه اصناف، تعزیرات و داوطلبان مردمی توصیف کرد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح محله محور ویروس کرونا سردار سلیمانی جمعیت هلال احمر خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۴۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در یک سال گذشته رو به رشد بوده و در جهت توسعه حرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حمید قویدل در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل که با حضور نماینده محترم ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام شده اظهار کرد: استان اردبیل در ۱۰ شهرستان دارای جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

وی افزود: در سطح استان اردبیل ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری دو پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمدهای استانی اشاره کرد و گفت: در بحث‌های عمرانی اقدامات خوبی در سال‌های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد داروخانه‌های استان ۱۱/۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل جزو داروخانه‌های فعال کشور به شمار می‌روند.

قویدل همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و گفت: این افراد در سطح پایگاه‌های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

وی به تجهیز پایگاه‌ها و تیم‌های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

وی همچنین از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و اظهار داشت: در سال گذشته همچنین در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

کد خبر 748540

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • جان‌باختن یک نفر در حادثه سقوط به دره در دزپارت