Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت های هنری در دوران کرونا، اظهار کرد: بشر یاد گرفته است که می‌تواند در شرایط سخت نیز ‏همزیستی‌های ویژه‌ای را ایجاد کند. در دوران هشت سال دوران دفاع مقدس نیز هنر ‏ما تعطیل نبود و یاد گرفتیم در آن هشت سال بجنگیم و از میهن دفاع کنیم و هنر نیز در این سال ها همراه ما بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید عباس صالحی ‏ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  با همراهی سید مجتبی ‏حسینی (معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) و هادی مظفری (‏مدیرکل هنرهای تجسمی)، عبادرضا اسلامی (رییس فرهنگسرای نیاوران) و ‏هیربد همت آزاد (دبیر  دوسالانه) از آثار این دوره دوسالانه بازدید ‏کرد.‏

صالحی در حاشیه این بازدید، در سخنانی درباره فعالیت های هنری در دوران کرونا اظهار کرد: ما در ‏میانه یک بیماری عالم‌گیر هستیم که در کشور ما در حدود ۹ ماه و در جهان ‏یک سال است که ادامه دارد و امکان دارد این تجربه تلخ  ماه‌ها و سالی ‏دیگر ادامه پیدا کند. یک رویکرد مطرح و سرآمد در این روزها این است که ‏سلامت رکن مهم بعد اجتماعی و فردی است و امنیت و سلامت با هیچ چیز ‏برابری نمی کند. اما بشر یاد گرفته است که می‌تواند در شرایط سخت نیز ‏همزیستی‌های ویژه‌ای را ایجاد کند. در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز هنر ‏ما تعطیل نبود و یاد گرفتیم در آن هشت سال بجنگیم و از میهن دفاع کنیم و هنر نیز در این سال ها همراه ما بود. ‏

او خاطرنشان کرد: شرایط کرونا شرایط سختی است، اما همزیستی هنر ‏و این دوران با یکدیگر غیرممکن نیست. اینکه بتوانیم از طریق دستورالعمل‌‏ها و حفاظت از آنها خلاقیت‌ها را حفظ کنیم و امکان عرضه را فراهم کنیم ‏امری محال نیست. خصوصا هنرمندان تجسمی فرصت‌های بیشتری دارند؛ ‏چراکه نوع خلاقیت آنها عموما فردی یا در گروه‌های کوچک است و عرضه ‏این هنر هم با هنرهایی چون تاتر و سینما متفاوت است و شرایط بهتری ‏برای عرضه با رعایت پروتکل های بهداشتی دارد.‏

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: به نظر می‌رسد در این نمایشگاه ‏دغدغه‌هایی را می‌توان مشاهده کرد که دغدغه های امروزی است. هنر ‏سرامیک از هنر تزئینی و کاربردی فاصله گرفته و هنرمندان به این سمت ‏حرکت کرده‌اند که چطور می‌توانیم مفاهیم انسانی عام مانند محیط ‏زیست و ده‌ها دغدغه مشابه را با هنر سرامیک بیان کرد و از طریق ‏خلاقیت‌ها ارائه داد. همچنین این نمایشگاه این را مطرح می‌کند که چطور ‏می‌توان بین تکنیک‌های گذشته سرامیک در کشورمان و دیگر تکنیک‌های ‏سنتی ملل دیگر و تکنیک‌های مدرن اتصال بین سنت و مدرن و تجربه ‏های شخصی و وجودی را در قالب هنرهای تجسمی و سرامیک عرضه کنیم ‏و از طریق بست تجربه‌های فردی ارتباطی با مخاطب ایجاد کرد تا با بسط ‏دریافت‌های مخاطب این گستره وسیع شود.‏

صالحی با بیان اینکه این دوسالانه فرصتی برای پیشکسوتان و جوانان ‏فراهم می‌کند، درباره نقش انجمن‌های هنری در چنین ‏فعالیت‌هایی گفت: این نوع کارها و کارهای مشابه، پایگاه اصلی شان در ‏انجمن‌ها است. توصیه و نگاهی که در این دوره به طور خاص در وزارتخانه ‏و معاونت هنری وجود داشت این بوده که بتوانند در تعامل پیوسته‌تر با این جایگاه، مسیر را جلو ببرند و با حمایت و مساعدت بتوانند فرصتی فراهم کنند که ‏هنرمندانی که در انجمن‌ها هستند خود را قدم به قدم نشان و ‏مسیر تکامل را ادامه دهند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی برای تحقق رشد تولید در آموزش، تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی در کشور با حمایت از هنرمندان خبر داد و گفت: امسال نهضت پلاتوسازی در دستور کار قرار دارد تا در تمام شهر‌ها و استان‌ها بتوانیم پلاتو‌های قدیمی را احیا و پلاتو‌های جدیدی دایر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عدالت فرهنگی و نگاه به استان‌ها در اقدام‌های عملیاتی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: در انتهای سال قبل، وزارت فرهنگ مبالغی را برای انجمن‌های هنری در استان‌ها تخصیص داد که ارسال شده و امید است به تولید آثار در استان‌ها منتهی شود.

وی افزود: استان‌ها و انجمن‌های مختلف اعداد و ارقام متفاوتی از این بودجه دارند؛ نسبت به این که در استانی تولیدات تئاتری که داشته بیشتر یا کمتر بوده مبالغ تا حدودی کم یا زیاد شده است.

محدودیت‌های منابع برطرف می‌شود

سالاری گفت: امسال امیدواریم منابعی که سال گذشته محدود بود مقداری افزایش پیدا کند و اتفاق بهتری بیفتد، اما همه منابع به استان‌ها تخصیص می‌یابد و انجمن‌های استانی از آن بهره‌مند می‌شوند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امسال، از آنجایی که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف نام‌گذاری شده، تلاش کردیم در تمام بخش‌های ادارات‌کل زیر مجموعه معاونت هنری از جمله آموزش که عمدتا آموزشگاه‌ها در ذیل مردم تعریف می‌شوند و مردم و هنرمندان هستند که آن‌ها را اداره می‌کنند، صدور مجوز‌ها و دریافت امکانات مالی از بانک‌ها را تسهیل کنیم، البته باید کمک کنیم فرآیند‌های جذب و تولید آثار هنری بهتر شود.

المپیاد آموزش هنر به صورت المپیکی و تیمی برگزار می‌شود

سالاری گفت: المپیاد آموزش هنر مهمترین اتفاق حوزه آموزش است، که به صورت المپیکی و تیمی امسال برگزار می‌شود، این رویداد در سراسر کشور برگزار می‌شود؛ تیم‌ها در سه بخش با هم رقابت می‌کنند و نهایتا تیم یا همان آموزشگاه قهرمان معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این رویداد کمک می‌کند این آموزشگاه‌ها فعال‌تر شوند و تولیدات بهتر و تیم‌ها و گروه‌های هنری خوبی شکل بگیرد و تصورمان این است که المپیاد این کار را خواهد کرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طرح المپیاد آموزش هنر آماده و کار‌های آن انجام شده و امسال عملیاتی می‌شود.

سالاری گفت: در حوزه تئاتر تلاش کردیم با جذب بودجه‌های تولیدی با حمایت وزیر و بخش‌های بودجه‌ای مجموعه، بتوانیم آثار خوبی را از هنرمندان برجسته تئاتر به تولید برسانیم، زیرا برخی از این هنرمندان اکنون به دلیل این‌که منابع مالی ندارند از میدان کنار رفته‌اند. اگر این منابع تامین شود به عرصه برگشته و کار‌های خوبی تولید می‌کنند.

وی افزود: حوزه موسیقی هم مانند تئاتر است، با هماهنگی خوبی که با بنیاد رودکی انجام شده، قرار است یک سری آثار فاخر را با هزینه و کمک بنیاد رودکی عملیاتی کنیم که بتوانیم تولید این آثار را بالا ببریم.

سفارش آثار تجسمی با تامین اعتبارات لازم

سالاری اظهار داشت: در حوزه تجسمی هم به دلیل این‌که تشکل‌ها و انجمن‌های تجسمی تکثر دارند، تلاش می‌کنیم هم تولید آثار و هم سفارش خرید برای آثار را با تامین اعتبارات انجام دهیم.

معاون وزیر فرهنگ: نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

خرید آثار هنرمندان برای موزه

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر اتفاق خوبی در حوزه بودجه و تامین اعتبارات بیفتد، امسال می‌توانیم شاهد باشیم که یک سری آثار هنرمندان برای موزه‌ها خریداری و یک سری از این آثار نیز برای موضوعات خاص تولید شود و از جمله، حضور در جشنواره‌های خارج از کشور را بیشتر کنیم که هنرمندان دیده شوند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که هنرمندان دارند این است که هزینه سفر بالاست و از این طرف، هنرمندان اگر کمک مجموعه‌های دولتی و نهاد‌های مختلف حکومتی نباشد، نمی‌توانند آثار خود را در خارج از کشور عرضه کنند، باید این اتفاق را تسهیل کنیم.

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • وزیر ارشاد: اگر ساخت و ساز حریم تئاتر شهر خوابید به من خبر دهید!
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا