Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، یک مار شاه‌کبرا در شمال‌غرب هند این مرد را که «ایان جونز» نام دارد، نیش زده است. او اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری است؛ مار شاه‌کبرا، درازترین مار سمی جهان محسوب می‌شود.

 

ایان جونز که پیش از این در بخش بهداشت و درمان فعالیت می‌کرده، طی ماه‌های گذشته مسئول یک شرکت فعال در بخش امور اجتماعی در هند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پسر این مرد بریتانیایی به رسانه‌ها گفته است که خانواده ایان جونز به دلیل ابتلای پدرش به ویروس کرونا نگران حال او بودند. او افزود که برای خانواده ایان جونز با توجه به ابتلای قبلی پدرش به بیماری‌های مالاریا و تب دنگی و اخیرا کووید-۱۹، خبر بستری‌شدن او به دلیل نیش مار شاه‌کبرا «باور نکردنی» است.

 

 

سم مار شاه‌کبرا اغلب بر سیستم عصبی بدن انسان تأثیر می‌گذارد و به همین دلیل منجر به درد شدید، اختلال در بینایی، سرگیجه، خواب‌آلودگی و در برخی موارد فلج کامل می‌شود. تخمین زده می‌شود که بین ۵۰ تا ۶۰ درصد از افرادی که مار شاه‌کبرا آن‌ها را می‌گزد، جان خود را از دست بدهند.

 

پسر ایان جونز اظهار امیدواری کرده که نابینایی و فلج بدن پدرش «موقتی» باشد. گروهی از همکاران این مرد بریتانیایی کارزاری اینترنتی را برای کمک به هزینه درمان او راه‌اندازی کرده‌اند.

تب دنگی یک بیماری ویروسی و استوایی است که بر اثر نیش پشه منتقل می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بدشانس مرد مالاریا کرونا مار مار شاه کبرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است

دکتر سیدمجید غضنفری گفت: البته در سال های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

اخیرا رییس اداره کنترل بیماری‌های منتقله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود که برای اولین بار مواردی از مالاریا در استان‌های همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در غرب خراسان رضوی و برخی دیگر از مناطق پاک کشور، ثبت شده است که همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده‌اند و همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق جنوب شرقی داشته‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می شود.

وی افزود: این بیماری می تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۶ بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • مجازات اعدام چقدر بازدارندگی دارد؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • مهارت بی‌نظیر یک مرد در صید مار کبرا با بطری پر بازدید شد (فیلم)
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد