Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش پاراکانوی ایران گفت: درخواستم از ریاست و مسئولان گمرک این است که شرایطی فراهم شود تا زودتر به قایق دسترسی پیدا کنم و بتوانم تمریناتم را با آن انجام بدهم. - اخبار ورزشی -

شهلا بهروزی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین شرایط تمریناتش اظهار داشت: اردوهایم از 20 تیر ماه به صورت غیرمتمرکز با حمایت کمیته ملی پارالمپیک آغاز شد و تا یک هفته قبل نیز ادامه داشت، اما در یک هفته اخیر اردوی متمرکزی را در کنار سایر نفراتی که شانس کسب سهمیه دارند، در دریاچه آزادی زیر نظر مسعود مهدوی‌نیا آغاز کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آزاد نشدن قایق استاندار و مورد نیازش از گمرک و اینکه مجبور شده با قایق غیراستاندارد تمرین کند، گفت: من با همین قایقی که الان در گمرک مانده، در مسابقات قهرمانی جهان در مجارستان شرکت کردم و صاحب مدال برنز و سهمیه پارالمپیک شدم. شرکت سازنده این شرکت پس از این مدال‌آوری تصمیم گرفت که آن را به من هدیه بدهد. در واقع 50 درصد تخفیف داد و کمیته ملی پارالمپیک هم مابقی پول را پرداخت کرد تا این قایق در اختیار من باشد.

وی ادامه داد:  این قایق به ایران ارسال شد، اما متاسفانه در گمرک مانده و نزدیک به سه ماه است که هنوز ترخیص نشده است. به نظرم مسئولان گمرک باید یکسری شرایط خاص برای ورزشکاران در نظر بگیرند. من به عنوان سرباز ایران خدمت می‌کنم و این وظیفه‌ام است، اما اینکه یکسری مشکلاتی را به وجود می‌آوردند، واقعاً نمی‌دانم این کار چه معنایی می‌تواند داشته باشد.

بهروزی‌راد عنوان کرد: قایقی که قرار است در پارالمپیک 2020 پارو بزنم، الان گمرک مانده و به من تحویل داده نشده تا بتوانم با آن تمرین کنم، آن هم در حالی که کمتر از 10 ماه به آغاز پارالمپیک زمان باقی مانده است.

وی درباره تمرین با قایق غیراستاندارد و تاثیر آن در مسابقات اصلی گفت: منِ قایقران وقتی در 200 متر پارو می‌زنم، اختلاف ورزشکاران به هزارم ثانیه است، یعنی تصور کنید زمانی که چند قایق در نزدیکی هم از خط پایان عبور می‌کنند، اختلافشان به هزارم ثانیه است. این واقع همین اختلاف بسیار کم است که قهرمان را مشخص می‌کند. طبیعتاً اگر یک قایق استاندارد در اختیارم باشد و بتوانم با آن به تمرین بپردازم، شرایط ایده‌آل‌تری خواهم داشت تا به هدفم دست پیدا کنم.

نفر سوم مسابقات قهرمانی جهان در مجارستان تاکید کرد: خیلی به دنبال آزاد کردن قایق رفتیم، اما متاسفانه هیچ جوابی نگرفته‌ایم. البته مربی‌ام بیشتر در جریان است. من شخصاً به همراه او دو بار به گمرک رفته‌ام، ولی ما را در پله‌ها بالا و پایین فرستادند و من هم که واقعاً شرایط این کار را خیلی ندارم. به هر حال هنوز  جوابی داده نشده است.

بهروزی‌راد در پایان تصریح کرد: درخواستم از ریاست و مسئولان گمرک این است که شرایطی فراهم شود تا زودتر به قایق دسترسی پیدا کنم و بتوانم تمریناتم را با آن انجام بدهم.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارالمپیک 2020 توکیو قایقرانی پارالمپیک 2020 توکیو قایقرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار ماکو در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرز‌های دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.   نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.   فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستا‌های مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.   کاظمی خواستار رسیدگی به این مشکل هم از طرف مقامات ترکیه شد.   احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشور‌های ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.   او با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و ساز‌های جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و ساز‌ها و عملیات عمرانی تردد از مرز‌های گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.   وی افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و ساز‌ها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.   رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوار‌های مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • ببینید | وقتی ایران کشتی و بالگرد آمریکایی‌ها را زد؛ جنگ شهید نادر مهدی با قایق با ناوهای آمریکایی!
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • رژه قایق‌ها در خلیج فارس
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک