Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@09:11:54 GMT

جهاد دانشگاهی پای کار ترویج کتاب

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۰۲۰۶

جهاد دانشگاهی پای کار ترویج کتاب

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، این مسابقات که برای نخستین‌بار از تابستان امسال برگزار شد و برگزیدگان آن طی مراسمی در «هفته کتاب» انتخاب و معرفی شدند، از آذرماه امسال در سطح ملی در هشت استان و ۱۰ واحد جهاددانشگاهی در سراسر کشور توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی اجرا خواهد شد.

هدف از اجرای این مسابقات ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، به اشتراک گذاشتن تجربه‌های کتابخوانی دانشجویان و معرفی کتاب‌های مفید به جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله مقدماتی این مسابقات در هشت استان و ۱۰ واحد جهاددانشگاهی در سراسر کشور اجرا خواهد شد که در تهران معاونت فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی و علم و صنعت عهده‌دار این طرح فرهنگی هستند.

براساس این گزارش، معاونت فرهنگی واحدهای استانی جهاددانشگاهی در خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، زنجان، اصفهان (دانشگاه صنعتی اصفهان)، قزوین، قم و کردستان نیز از دیگر مجریان مرحله مقدماتی این مسابقات خواهند بود.

بر اساس اعلام دبیرخانه، این مسابقات در دو بخش اجرا می‌شود؛ در بخش اصلی هریک از واحدهای مجری موضوعی خاص را محور برنامه خود قرار می‌دهند و شرکت‌کنندگان صرفاً می‌توانند به ارائه کتاب‌هایی در همان موضوع بپردازند. اما در بخش آزاد شرکت‌کنندگان می‌توانند هر کتابی را که مورد علاقه‌شان است معرفی و ارائه کنند.

برگزیدگان مرحله مقدماتی مسابقات در مرحله نیمه‌نهایی و فینال که توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود، با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند علاوه بر مراجعه به دفاتر جهاددانشگاهی در واحدهای یادشده و پایگاه اینترنتی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی به آدرس www.isba.ir، با شماره تلفن‌های ۶۶۹۵۲۷۲۷ ، ۶۶۹۷۱۱۸۴ و ۶۶۴۹۱۳۳۸ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

مجید فاضلی کد خبر: 1081599 برچسب‌ها جهاد دانشگاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

آقای محمدرضا هراتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما درباره دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: شاخص‌های کتابخانه‌ای در دو سال گذشته در بخش‌های کتابخانه‌های عمومی، منابع، سیار و عضو فعال افزایش یافته است.

وی گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی با بیش از سه هزار هشتصد کتابخانه، ۱۲۰ سالن مطالعه و بیش از ۱۲ میلیون نفر عضو و منابع متنوع تخصصی و عمومی، به عنوان بزرگترین شبکه مویرگی فرهنگی کشور، متولی اصلی کتاب و کتابخوانی در سطح کشور است.

وی افزایش ۶۴ باب کتابخانه عمومی، افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار، افزایش منابع کتاب کتابخانه‌ها و رشد ۲۴۵ درصدی تعداد عضو فعال کتابخانه‌ها را از دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی در ۲ سال گذشته بیان کرد و گفت: کتابخانه‌ها از عضویت و امانت فراتر رفته و خدمات فرهنگی از جمله ۶۰ خدمت در جهت توانمندسازی و بهینه‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان ارایه می‌کنند.

هراتی با بیان اینکه همه کتابخانه‌های عمومی کشور بخش جداگانه کودک و نوجوان دارند و برای گروه‌های خاص نیز برنامه ریزی شده است افزود: در حال تجهیز بخش‌های سالمندان، نابینایان و مادران در کتابخانه‌های عمومی کشور هستیم.

وی اظهار داشت: از این ۱۲ میلیون عضو فعال نزدیک به ۶۰ درصد کودکان و نوجوانان هستند که در همین راستا برنامه‌های گسترده‌ای مانند جشنواره‌ها و جایزه‌های داستان نویسی و قصه گویی، محافل ادبی، پویش‌های کتابخوانی و مسابقات تلویزیونی را برای مخاطب کودک و نوجوان برگزار می‌کنیم.

معاون توسعه نهاد کتابخانه‌های عمومی افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار به ویژه در روستا‌ها و نقاط کم برخوردار از دیگر دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ۲ سال گذشته دانست و گفت: در کنار بهره برداری از کتابخانه‌های مرکزی، ۱۳۲ کتابخانه غیر مرکزی شامل ۵۸ کتابخانه شهری و ۷۴ کتابخانه روستایی است.

وی گفت: علاوه بر افتتاح کتابخانه در روستا‌ها جشنواره‌هایی هم برای روستائیان و عشایر مانند جشنواره عشایر با طعم کتاب یا طرح حایی مانند مجموعه کوله کتاب ویژه مناطق صعب العبور را برگزار کردیم که با استقبال خوب مردم آن مناطق مواجه شد.

هراتی با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران از لحاظ توسعه شبکه کتابخانه‌ای در بین کشور‌های برتر منطقه قرار دارد افزود: ایران از لحاظ توسعه شبکه‌های کتابخانه‌ای دارای رتبه اول در میان کشور‌های منطقه و در جمع ۲۰ کشور برتر دنیا است.

دیگر خبرها

  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»
  • تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ در استان اردبیل
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است