Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی اکبر صفوی، رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران و مدیر کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت علوم گفت:یکی از ضعف هایی که هم در کارگروه و هم در انجمن یادگیری احساس می شود این است که خیلی از دانشگاه‌ها از توانمندی شرکت‌های خصوصی و خدماتی که ارائه می‌کنند اطلاع ندارند.

وی ادامه داد: دانشگاه ها اطلاع دقیقی ندارند که چه شرکت‌هایی چه نوع خدماتی را ارائه می دهند و از سوی دیگر نیز شرکت‌های توانمندی وجود دارند که راه دسترسی و معرفی شدن به دانشگاه‌ها را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر مقایسه عملکرد شرکت‌ها برای دانشگاه وجود ندارد. بر اساس این نیازها بود که با مشورت کارگروه و مدیریت انجمن یادگیری مقدمات برگزاری رویداد میز تکنولوژی را آماده کنیم.  

 مدیر کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت علوم  افزود: هفته های گذشته شرکت های خوبی ثبت نام کرده اند و در اوایل آذرماه رویدادی به این منظور برگزار خواهد شد. این رویداد زمینه ای است که شرکت‌ها توانمندی خود را ارائه داده و دانشگاه‌ها می توانند به بررسی آنها بپردازند.

صفوی افزود: دومین اقدامی که با همکاری کارگروه انجمن برگزار می‌شود، کنفرانس سالانه آموزش یادگیری الکترونیکی است که برای تبادل تجربه و ارزیابی دستاوردها در اسفند ماه برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص ارزیابی وضعیت موجود در دانشگاه‌ها نیز باید گفت که ما با حجم زیادی از کاربران فعلی و اضافه شدن دانشجویان جدید الورود مواجه هستیم. این حجم از کاربران نیازمند مدیریت صحیح از سوی دانشگاه‌هاست.  

وی ادامه داد: نکته ای که در این خصوص وجود دارد این است که ۵۰ درصد نقص‌هایی که در خدمات داخلی موسسات و دانشگاه‌ها دیده می‌شود نقص‌های داخلی دانشگاه‌ها است. یعنی اینکه شبکه‌های داخلی خود دانشگاه‌ها در برخی از موارد بهسازی نشده اند و باید دولت و سازمان برنامه و بودجه کمک کنند تا شبکه های داخلی دانشگاه‌ها هرچه سریع‌تر بهسازی شوند.  

مدیر کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت علوم افزود: نکته دیگر اینکه مدیران دانشگاه‌ها باید برای تصمیم گرفتن در این بخش حتماً با مدیران فناوری اطلاعات مشورت بیشتری بگیرند. این مدیران باید نقش بیشتری در تصمیم‌گیری‌های آموزش الکترونیکی داشته باشند.

وی اظهار داشت: آخرین نکته مربوط به همزمانی بسیاری از کلاس‌ها است. اگرچه می توان کلاس‌هایی را به صورت همزمان و به میزان کافی برگزار کرد اما لازم نیست مشابه روش سنتی همه کلاس‌ها با هم مثلاً ساعت ۷ و نیم صبح شروع شوند. می توان با انعطاف پذیری بیشتر، آنها را توزیع کنند.

صفوی گفت: به نظر من آموزش دیدن اساتید، کارشناسان و حتی مدیران دانشگاه‌ها، بزرگترین مشکل موجود در آموزش الکترونیکی است. باید در صورت لزوم توان تخصصی آنها را بیشتر کنیم تا بتوانند بهتر از ابزارها استفاده کنند

کد خبر 5077491 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اکبر صفوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه ها ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی آموزش مجازی پایان نامه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه علم و صنعت مرکز سنجش آموزش پزشکی حکم انتصاب آموزش پزشکی آموزش الکترونیکی دانشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد

معاون امور کاربران و تنظیم گری ساترا از ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در پلتفرم های شبکه خانگی داخلی خبرداد.   به گزارش برنا محمدصادق افراسیابی معاون امور کاربران و تنظیم گری ساترا ضمن تائید خبر ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در سکو‌های شبکه خانگی، اظهارداشت: پخش سریال های خارجی در پلتفرهای داخلی پس از انتشار مورد بررسی قرار می‌گیرند و اصطلاحا سریالهای خارجی مشمول ممیزی پسینی هستند، به همین دلیل انتشار سریال مصری «حشاشین» از امروز توسط معاونت پایش و نظارت ساترا بر اساس رای و نظر شورای صدور مجوز ساترا ممنوع اعلام شد.   وی در خصوص دلایل ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در شبکه های خانگی داخلی، گفت: پخش این سریال به دلیل تحریف وقایع تاریخی و نشان دادن چهره‌ای نادرست از ایرانی ها از سوی ساترا ممنوع اعلام شد.   گفتنی است کانال اطلاع رسانی ساترا در پیام رسان داخلی به نقل از مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا نوشت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • تجمع دانشجویان زنجانی برگزار می شود
  • تجمع دانشگاهیان استان سمنان برگزار شد
  • تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه ایلام در محکومیت آمریکا برگزار شد
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • تجمع دانشگاه‌های ایران در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی