Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان، از انتخاب این استان به عنوان پایلوت طرح ملی سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای خبر داد.

محمدرضا انصاری ظهر امروز (۲ آذرماه) در جلسه کمیته مهارت شهرستان خرم‌دره، اظهار کرد: با توجه به رسالت و اهداف سازمان در پیشبرد مهارت‌آموزی و توانمندسازی اقشار جامعه، جلسات کمیته مهارت‌آموزی با محوریت توسعه و ترویج مهارت‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌های فعال در سطح استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بحث مهارت‌آموزی مسائلی مانند نیازسنجی واقعی و اولویت‌بندی نیازهای آموزشی اشتغال‌زا، فعال کردن مراکز جوار دانشگاهی، استفاده از ظرفیت آموزشی همه دستگاه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی آموزشی منسجم باید مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: تدوین آیین‌نامه اجرایی کمیته مهارت با توجه به نیاز بازار کار، اطلاع‌رسانی مناسب به عموم مردم در مورد مهارت‌آموزی و ارتقای سطح توانایی، برنامه‌ریزی برای استفاده از اوقات فراغت دانشجویان و دانش‌آموزان و گسترش فرهنگ مهارت‌آموزی در این اوقات، انعقاد و ارائه آموزش‌های مهارتی با استفاده از زمینه‌ها و طرح‌های مختلف مانند آموزش دولتی، خصوصی و مهارت‌آموزی، از دیگر موضوعات مورد توجه این حوزه است.

این مسئول با بیان این‌که استان زنجان به‌عنوان مجری طرح پایلوت سنجش صلاحیت حرفه‌ای ملی برای تحقق اهداف برنامه‌های تدوین شده برابر با اسناد بالادستی انتخاب شده است، ادامه داد: از جمله اهداف این برنامه‌ها می‌توان به قانون الزام فراگیری آموزش فنی و حرفه‌ای برای اشتغال به کار در واحدهای خدماتی، صنفی، در خصوص لزوم داشتن گواهی‌نامه صلاحیت حرفه‌ای شاغلان بنگاه‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و ارتقای مهارت نیروی کار اشاره کرد.

انصاری با اشاره به وجود واحدهای تولیدی خوب در سطح شهرستان خرم‌دره، ادامه داد: همکاری مدیران صنایع و شرکت‌های تولیدی لازمه تحقق اهداف تعیین شده است.

در ادامه این جلسه نیز فرماندار شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه دولت زیرساخت‌های لازم اشتغال‌زایی را در کشور فراهم کرده است، اظهار کرد: معضل بیکاری یکی از مشکلات اکثر کشورها است و در بسیاری از جوامع اروپایی نیز این مشکل وجود دارد.

حجت محمدی با اشاره به این‌که باید فضای کار برای جوانان مناسب و مهیا باشد، تصریح کرد: پول در حوزه جوانان تنها حلال مشکلات نیست، بلکه جوانان باید به این باور برسند کار فقط پشت میزنشینی نیست، بلکه در برهه کنونی مهارت‌اندوزی و خلاقیت در کسب درآمد نیز مهم است.

فرماندار شهرستان خرم‌دره با اشاره به ضرورت پرداختن به مهارت‌آموزی، یادآور شد: بسیاری از جوانان پس از فارغ‌التحصیل شدن بیکار هستند که دلیل عمده این امر نیز نداشتن مهارت است که فراگیری آموزش‌های لازم در این حوزه می‌تواند گره کور مشکلات جوانان را باز کند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از جوانان ما گرایش به پشت میزنشینی دارند، اظهار کرد: بسیاری از جوانان ما بهویژه قشر تحصیل کرده کارهای یدی را آموزش ندیده‌اند و اغلب به دنبال شغل اداری و پشت میزنشینی هستند که این امر از آفت‌های حوزه اشتغال است.

محمدی خاطرنشان کرد: همه ما باید به سهم خود برای ساختن آینده کشور تلاش کنیم که در این بین جوانان نقش بسیار تاثیرگذاری دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها آموزش های مهارتی زنجان شهرستان خرم دره صلاحیت حرفه ای مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۴۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح در همایش استانی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفت: به منظور مهارت آموزی کارکنان وظیفه در طول ۶ سال گذشته یک ملیون و ۶۰۰ هزار نفر از جوانان زیر پوشش این نیرو، دوره‌های مهارتی تخصصی و عمومی را فرا گرفته اند و حدود ۸۵۰ هزار نفر از آن‌ها نیز موفق به کسب یک مهارت تخصصی شده اند. 
سردار زاده کمند افزود: در سال ۱۴۰۲ براساس برنامه، حدود ۲۴۰ هزار نفر از سربازان، دوره مهارت‌های تخصصی را طی کرده اند و استان ایلام سهم بسزایی در این زمینه دارد.
وی تأکید کرد: پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۳، ۲۵۰ هزار نفر دارای مهارت تخصصی و ۳۴۵ هزار نفر نیز موفق به آموزش مهارت‌های عمومی شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج