Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، همشهری نوشت: آیا محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا باعث محدود شدن دسترسی مردم به خدمات بیمه تجاری ازجمله دریافت بیمه‌نامه یا خسارت شده است؟ شرکت‌های بیمه‌ای ایران تا چه اندازه آماده ارائه خدمات بیمه‌ای به مردم به‌صورت غیرحضوری هستند؟ پس از اینکه دولت محدودیت‌هایی را در فعالیت بسیاری از مشاغل خدماتی و تولیدی برای مبارزه با شیوع کرونا اعمال کرد، نگرانی برخی مردم متوجه شرکت‌ها و نمایندگی‌های بیمه بود که درصورت تعطیل شدن آنها چگونه می‌توانند بیمه‌نامه بخرند، این مسئله به‌ویژه در زمینه بیمه شخص ثالث و بدنه برای خیلی‌ها دردسرساز خواهد بود، اما مسئله مهم این است که برای خرید بیمه‌نامه دیگر نیازی به خارج شدن از منزل یا محل کار و مراجعه حضوری به نمایندگی‌ها و شرکت‌های بیمه نیست و می‌توان آنلاین بیمه‌نامه خرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونه؟

براساس این گزارش، اعمال محدودیت‌های کرونایی در شهرهای دارای وضعیت هشدار قرمز و نارنجی باعث تعطیلی نمایندگی‌ها و شعب شرکت‌های بیمه‌ای نشده و آنها همچنان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کاهش نیروهای انسانی شاغل به ارائه خدمات خود به بیمه‌گذاران ادامه می‌دهند. با این حال، بیمه‌گذاران برای خرید یا تمدید بیمه‌نامه‌ها نیازی به مراجعه حضوری ندارند و اگر بخواهند از طریق نمایندگی‌های مورد نظرشان اقدام به خرید یا تمدید بیمه‌نامه کنند، این امکان در اختیار آنها قرار دارد که بتوانند بیمه‌نامه بخرند و تصویر آن را دریافت کنند.

براساس تدابیر بیمه مرکزی، هم‌اکنون به‌ویژه درخصوص بیمه‌نامه‌های شخص ثالث، در اختیار داشتن تصویر بیمه‌نامه شخص ثالث معتبر که دارای شماره یکتا باشد، کفایت می‌کند و پلیس راهنمایی و رانندگی ملزم به قبول تصویر بیمه‌نامه حتی به‌صورت الکترونیکی است و حق مطالبه اصل بیمه‌نامه را ندارد. افزون بر اینکه مردم می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت شرکت‌های بیمه اقدام به خرید آنلاین بیمه‌نامه کنند البته این موضوع درخصوص همه رشته‌های بیمه‌ای و همه شرکت‌ها ممکن نیست و ضرورت دارد تا شرکت‌های بیمه نسبت به آنلاین کردن مراحل خرید و صدور بیمه‌نامه الکترونیکی زودتر اقدام کنند.

این گزارش می‌افزاید: برای خرید بیمه‌نامه همچنین می‌توان از شرکت‌های کارگزاری و همچنین اپلیکیشن‌ها و سایت‌های معتبر فروش آنلاین بیمه‌نامه اقدام کرد اما دقت شود که بیمه‌نامه صادره مورد تأیید بیمه مرکزی باشد و در بیمه‌نامه قید شده باشد که شرکت بیمه‌گذار چه شرکتی است و چه تعهداتی را پذیرفته و شماره بیمه‌نامه پس از صدور از سایت بیمه مرکزی استعلام شود.

دردسر خسارت گرفتن از بیمه‌ها

 یکی از دردسرهای این روزهای مردم گرفتن خسارت از شرکت‌های بیمه به‌صورت غیرحضوری است که تنها تعداد محدودی از شرکت‌ها دارای واحدهای خسارت سیار هستند و افزون بر اینکه به هنگام تصادف جزئی و در سقف معینی نیاز به کروکی پلیس نخواهد بود. چرا که با ابلاغ بیمه مرکزی، شرکت‌های بیمه موظف شدند بدون دریافت کروکی، تا سقف ۱۱ میلیون تومان خسارت حوادث رانندگی مربوط به بیمه شخص ثالث را پرداخت کنند.

براساس بخشنامه بیمه مرکزی پرداخت خسارت در حوادث رانندگی در ارتباط با بیمه‌هاش شخص ثالث وقتی صورت می‌گیرد که وسیله نقلیه طرفین در زمان وقوع حادثه دارای بیمه‌نامه شخص ثالث معتبر باشند و شرکت‌های بیمه باید مطمئن شوند که به هنگام مراجعه همزمان مقصر و زیان‌دیده به همراه وسیله نقلیه مربوط بین طرفین درخصوص راننده مسبب حادثه اختلافی نباشد.

به این ترتیب اگر در هنگام تصادف بین مقصر و زیان‌دیده توافق شده باشد، نیازی به گزارش نیروی انتظامی و کروکی نخواهد بود و کارشناس ارزیاب شرکت بیمه موظف به تشکیل پرونده بوده و شرکت بیمه‌گر تا سقف 11میلیون تومان باید خسارت را پرداخت کند.

با شیوع ویروس کرونا، نیاز مردم به خدمات بیمه‌ای ازجمله بیمه آتش‌سوزی و سرقت، بیمه مسئولیت و مهندسی، بیمه مسافرتی و حوادث انفرادی افزایش یافته ولیکن مشکل این جاست که برخی از شرکت‌ها همچنان به‌صورت سنتی و حضور فیزیکی فرد متقاضی بیمه‌نامه آماده فروش بیمه‌نامه هستند اما رقابت بین شرکت‌ها باعث شده تا شرکت‌های بیمه‌گر تغییر رفتار داده و با رعایت مقررات بیمه‌گری، خدمات خود را آنلاین عرضه کنند. بیمه‌گذاران می‌توانند به‌صورت آنلاین و تنها با چند کلیک درخواست بیمه‌نامه کنند و درخصوص بیمه بدنه هم شرکت‌های بیمه امکان بازدید از خودرو را تا حدودی جذف کرده و بازدید توسط بیمه‌گذار و بارگذاری تصاویر وسایل نقلیه را قبول می‌کنند و به این ترتیب دیگر نیازی نیست برای بازدید کارشناس بیمه به نمایندگی‌ها یا شعب بیمه‌ها مراجعه شود.

رقابت بیمه‌گران در عصر کرونا

به گزارش خبرنگار ما، با شیوع کرونا و هزینه‌های درمانی ناشی از آن، شرکت‌های بیمه در تلاش هستند تا به افراد بیمه‌نامه کرونا بفروشند که این بیمه‌های کرونا در قالب بیمه‌های تکمیل درمان صورت می‌گیرد و هم‌اکنون یکی از شرکت‌ها تنها دارای مجوز فروش بیمه اختصاصی کروناست اما بیمه مرکزی این امکان را برای دیگر شرکت‌ها فراهم کرده تا مردم بتوانند در قالب پوشش خدمات بیمه تکمیل درمان، از پوشش هزینه‌های ابتلای احتمالی به کرونا بهره‌مند شوند. البته مشکل اینجاست که اکثر شرکت‌ها بیمه تکمیل درمان را در قالب قراردادهای گروهی عرضه می‌کنند و برابر آخرین اطلاع تنها یک شرکت بیمه خصوصی بیمه درمان انفرادی را در سبد خود قرار داده تا مردم از این پوشش استفاده کنند.

بیمه تعطیلی کسب و کارها

با تعطیل شدن بسیاری از کسب و کارها، نگرانی بسیاری از صاحبان مشاغل این است که خسارت تعطیل شدن کسب و کارشان را چگونه جبران کنند. در صنعت بیمه، یک خدمت ویژه در قالب پوشش بیمه عدم‌النفع عمدتا برای پوشش ریسک‌های ناشی از آتش‌سوزی دیده شده که افراد می‌توانند از خدمات این پوشش ویژه بهره‌مند شوند. با شیوع کرونا، رقابت برای ارائه پوشش بیمه عدم‌النفع ناشی از تعطیلی کسب و کارها در اثر شیوع ویروس کرونا بین شرکت‌های بیمه شدت گرفته و به تازگی یکی از شرکت‌های بیمه‌ای مجوز ارائه پوشش بیمه عدم‌النفع را از بیمه مرکزی دریافت کرده است. یونس مظلومی از کارشناسان صنعت بیمه می‌گوید: متأسفانه ایران از جمله کشورهایی است که نرخ بالایی در ابتلای موارد جدید به این ویروس دارد و به همین دلیل نیز در دوره‌های مختلف توقف‌هایی در فعالیت برخی رسته‌های شغلی صورت گرفته است تا شیوع بیماری کاسته شود که این موضوع، منجر به بروز مشکلات اقتصادی برای بنگاه‌های اقتصادی شده است. او با بیان اینکه در دنیا معمولاً توقف فعالیت‌های کسب‌وکارها در اثر بروز بیماری‌های فراگیر مشمول بیمه نمی‌شود، می‌افزاید: در اکثر قراردادهای بیمه توقف کسب‌وکار، بندهای ممانعت ویروسی وجود دارد تا شامل بیماری‌های گسترده و همه‌گیر نشود.

پربیننده ترین سقف انتقال وجه کارت به کارت افزایش یافت اسکناس جدید ۱۰هزار تومانی +عکس افزایش نرخ سپرده‌های بانکی صحت ندارد خرید بدون کارت از سال آینده؟ جزییات پرداخت وام قرض الحسنه یک میلیونی/ بانک‌ها با نصف کارکنان فعالیت دارند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار شرکت بیمه بیمه نامه بیمه مرکزی کرونا صاحبان مشاغل تعطیلی اصناف پروتکل بهداشتی سهام عدالت شرکت های بیمه نمایندگی ها کسب و کارها بیمه ای خدمات بیمه بیمه مرکزی شرکت ها شرکت بیمه بیمه نامه شخص ثالث بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!

نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که محبوب‌ترین نقاط برای گردشگران در اروپا در عین حال بیشترین مراکز مورد علاقه جیب‌بُرها در این قاره هم هستند.

به گزارش زی‌سان به نقل از یورونیوز؛ این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصد‌های اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشور‌های فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهر‌های این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند.

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است.

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکار‌های تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشور‌های اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهر‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

tags # سرقت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • کیف قاپی خشن در استانبول + فیلم | مقاومت زن را در برابر مشت‌های سنگین سارق ببینید | پلیس با تمام توان دنبال دستگیری سارق است
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • ۵۳ نکته از نامه‌ای برای زندگی
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟