Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@23:36:47 GMT

اعطای مسکن مقرون به صرفه به نیازمندان

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۵۱۸۶

اعطای مسکن مقرون به صرفه به نیازمندان

مقامات رسمی پورتلند، شهری در ایالت اورگن آمریکا، خانه‌هایی مقرون به صرفه را برای افرادی فراهم آورده‌اند که متأثر از گسترش ویروس کرونا با کمبود شدید منابع مالی مواجه شده‌اند یا تا پیش از آن، بی‌خانمان بوده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بسیاری از مردم سراسر دنیا در پی انتشار ویروس کرونا شغل خود را به طور موقت و حتی در بسیاری از موارد، برای همیشه از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل، تهیه مسکن یا پرداخت اجاره بها برای بسیاری از این افراد سخت شده به طوری که اغلب آنان خود را در خطر بی‌خانمان شدن می‌دانند. این در حالی است، که پیش از شیوع بیماری کووید -۱۹ نیز جمعیت زیادی از مردم جهان از بی‌خانمانی رنج می‌بردند و شب‌های خود را در مکان‌های عمومی به روز می‌رساندند.

مقامات رسمی پورتلند برای حل مشکل فوق، خانه‌هایی احداث و آن‌ها را با قیمت بسیار به‌صرفه در اختیار افرادی قرار دادند که بیشترین آسیب اقتصادی را از کرونا متحمل شده بودند یا پیش از گسترش ویروس نیز جایی برای سکونت نداشتند. این خانه‌های پیش‌ساخت در مساحت کم تا کنون تعداد ۷۲ شهروند پورتلندی را در خود جای داده است اما مقامات محلی از گسترش بیشتر آن‌ها در آینده نزدیک خبر داده‌اند.

خانه‌های فوق در کمتر از چهار ماه ساخته و در اختیار نیازمندترین افراد جامعه پورتلند قرار گرفت و هزینه‌ای به میزان ۳۱ درصد کمتر از خانه‌های معمولی در بر داشت. به طور کلی، چهار مجتمع مسکونی پیش‌ساخته در منطقه کنتون پورتلند احداث شده که بزرگترین آن‌ها ۳۶ واحد را در خود جای داده است. این ساختمان‌ها در مرکز خود یک فضای اجتماعی تشکیل داده و از تجهیزاتی نظیر سرویس‌های بهداشتی و دفاتر خدماتی برخوردار هستند. ساکنان این ساختمان‌ها به آشپزخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی مشترک دسترسی دارند اما هر یک دارای اتاق خواب و نشیمن مجهز به مبلمان و وسایل برقی هستند.

این ساختمان‌ها در نزدیکی خطوط اتوبوس‌رانی، راه‌آهن، مراکز تجاری و یک پارک عمومی قرار گرفته و در نتیجه ساکنان می‌توانند به راحتی تمام ملزومات خود را تهیه کنند.

کد خبر 456995

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مسکن ویروس کرونا کرونا در جهان نیازمندان کرونا ویروس آمریکا پورتلند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است

دنیای اقتصاد نوشت: بهای اجاره خانه در کشور در فروردین، 1.7‌درصد به صورت ماهانه (در مقایسه با اسفند سال گذشته)، افزایش پیدا کرد.   این نرخ تورم ماهانه اجاره، در مقایسه با روند یکی دو سال گذشته همین نرخ، در «سطح بسیار پایین» قرار گرفته به این معنا که میانگین تورم ماهانه اجاره مسکن طی دو سال 1401 و 1402، نرخ 3‌درصد بوده است.   پس در این صورت آیا «بازار اجاره به سمت بهبود، حرکت کرده است؟»   بررسی‌ها برای پاسخ این پرسش، «جواب منفی» ارائه می‌کند، چون که «در همه فروردین‌ها در سال‌های اخیر، همواره تورم ماهانه اجاره مسکن، یک سقوط نرخ را تجربه کرده است.»   در فروردین دو سال اخیر نیز رشد ماهانه شاخص اجاره مسکن در کشور، 2‌درصد بوده است که تقریبا نصف همین نرخ در ماه‌های دیگر سال بود. این افت نرخ تورم ماهانه اجاره در ماه اول هر سال در مقایسه با میانگین تورم ماهانه اجاره 11ماه بعد از آن، «ناشی از تعطیلی بازار معاملات مسکن به خصوص معاملات اجاره» است. در ماه اول سال، تقریبا هیچ مستاجری جابه‌جا نمی‌شود مگر تحت‌تاثیر موارد خاص که حجم آن پایین است.   به این ترتیب، «تابلوی تورم ماهانه اجاره مسکن در فروردین 1403»، معیار مشخصی برای تحلیل وضعیت بازار اجاره‌نشینی و حال و روز مستاجرها نیست. از این رو، در این بررسی، لازم است «تورم نقطه‌ای اجاره مسکن» یا همان «میزان رشد اجاره‌بها در ماه اول سال‌جاری نسبت به ماه اول 1402»، دیده و تحلیل شود.   تورم نقطه‌ای اجاره مسکن در ماه گذشته نرخ 41.8‌درصد را ثبت کرد. اینکه سرعت رشد نقطه‌ای و سالانه اجاره‌بهای مسکن به شکل تاریخی در دو سه سال گذشته و حتی در شروع امسال، افزایش یافته است، ناشی از «سطح جهش‌یافته تورم عمومی» و «تورم مسکن» است که در همین صفحه، قبلا درباره آن گزارش‌های تحلیلی منتشر شده بود. در این مقطع اما علاوه بر اینکه، ضرورت دارد سیاستگذار نسبت به «ریشه‌های تب بالای تورم اجاره مسکن» توجه کند تا بتواند «مهم‌ترین هزینه زندگی ماهانه خانوارها را از حالت سنگین و نامتعارف» به سطح نرمال برگرداند، «دو پیام هشداری» نرخ جدید تورم اجاره هم باید دیده شود.   سطح 41.8 درصدی رشد اجاره‌بها در قراردادهای فروردین 1403 از دو منظر مورد بررسی است.   این نرخ نشان می‌دهد، «فرمول مدنظر نمایندگان مجلس برای تعیین رشد مجاز اجاره‌بها در سال» که تصویب کرده‌اند و برای تایید نهادی روانه شورای نگهبان است، با «وضع موجود این بازار» همخوانی ندارد. فرمول نمایندگان می‌گوید، موجرها هر سال مکلف شوند «اجاره‌بهای سال جدید را براساس 50 تا 100‌درصد تورم عمومی افزایش دهند و بیش از آن، ممنوع باشد». اما در حال حاضر، تورم اجاره از تورم عمومی جلو زده است به این صورت که در فروردین امسال، تورم نقطه‌ای اجاره مسکن 41.8‌درصد شد در حالی که نرخ تورم عمومی نقطه‌ای در سطح 30.9‌درصد قرار گرفت. به این ترتیب، در وضع موجود که «نرخ رشد اجاره‌بها، 1.35 برابر نرخ تورم عمومی است»، ملاک قراردادن تورم عمومی برای تعیین تورم اجاره، امکان ‌پذیرش آن را از سوی بازار با تردید روبه رو می‌کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است