Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@09:16:55 GMT

تحقق ۹۳ درصدی اشتغال زایی در تویسرکان

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۵۱۹۰

تحقق ۹۳ درصدی اشتغال زایی در تویسرکان

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، فاطمه صلح‌میرزایی بعد از ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری از تحقق بیش از ۹۳ درصدی تعهد اشتغالزایی در تویسرکان خبر داد و اظهار کرد: از تعهد یک‌هزار و ۵۳۰ مورد اشتغال‌زایی امسال شهرستان، تاکنون یک هزار ۴۳۲ فقره شغل در سامانه ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه باید از فرصت‌ها در راستای رشد و توسعه همه‌جانبه شهرستان به نحو شایسته بهره‌برداری کنیم تاکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی این کارگروه به منظور تحقق تعهد ایجاده شده و حتی بیش از آن در خصوص اشتغال‌زایی برای افراد جویای کار در تویسرکان اهتمامی ویژه را سرلوحه کار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان تویسرکان در ادامه اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را فرصتی مغتنم برای شناسایی و به‌کارگیری ظرفیت‌های و پتانسیل‌ها، اشتغال‌زایی و رونق اقتصاد شهرستان دانست و گفت: آموزش‌های عمومی و تخصصی لازم در این طرح به صورت رایگان به علاقه‌مندان ارائه می‌شود.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان تویسرکان نیز با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار سال ۹۶ تصویب شد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه‌ای، واسطه‌ای و تسهیل‌گر مسوولیت اجرای طرح را بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه در این طرح جهاد دانشگاهی آموزش، شناسایی ظرفیت‌ها، توانمندسازی با هدف پایدارسازی مشاغل خانگی انجام می‌شود، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را طرح بزرگ و گسترده ای خواند که نیازمند نگاه ویژه برای بهره‌مندی از آن برای شکوفایی و بالفعل رساندن ظرفیت‌های موجود و شناخته نشده شهرستان است.

احمد خدادادی پری به رتبه نخست تویسرکان در اشتغال‌زایی طی سال گذشته اشاره کرد و با تقدیر از عملکرد خوب دستگاه‌های اجرایی گفت: زمان زیادی تا پایان سال باقی نمانده برهمین اساس همه اعضا ضمن ایجاد شغل تعریف شده نهاد مربوطه، افزون بر تعهد خود به ارتقا اشتغال‌زایی شهرستان هم کمک کنند.

وی سهمیه پارک فناوری در اشتغال‌زایی تویسرکان را ۱۲ شغل دانست و تصریح کرد: متاسفانه پارک و فناوری در شهرستان تویسرکان فعال نداریم، و به تبع هم این فرصت شغلی هم تاکنون ایجاد نشده است.

اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برای ۲ هزار و ۱۰۰ نفر همدانی

رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان نیز مشاغل خانگی را یکی از ظرفیت‌های مهم در کارآفرینی و ایجاد اشتغال دانست و اظهار کرد: این طرح در سال ۹۶ در ۹ استان پایلوت توسط جهاد دانشگاهی به کارفرمایی وزارت کار اجرا و منجر به اشتغال برای ۲۰ هزار نفر شد.

وی با اشاره به اینکه سپس طرح ملی توسعه مشاغل خانگی براساس شناخت نقاط ضعف و قوت در تنوع بیشتر در ۳۱ استان امسال کلید خورد افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۶ شهریور در استان همدان آغاز و ظرفیت این طرح ۲ هزار و ۱۰۰ نفر است که تلاش داریم به صورت یکسان در سطح شهرستان‌های استان انجام شود.

علی کلانترنیا با اشاره به انجام فاز مطالعاتی این طرح با محوریت ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های در استان همدان گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز پژوهشی، توانمندسازی و اتصال به بازار اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه توانمندشدن متقاضیان در مشاغل خانگی تحت آموزش‌های عمومی و تخصصی جهاد دانشگاهی قرار می‌گیرند بیان کرد: آموزش‌های عمومی توسط پیش‌ران‌ها با توجه به شیوع کرونا به صورت مجازی ارائه می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان با اشاره به عدم توجه به بازار به عنوان عاملی مهم در اجرا و موفقیت طرح‌های مختلف در گذشته تاکید کرد: برای توانمندسازی ۱۶۰ بانوی سرپرست خانوار استان کل فرآیند را به ویژه فاز اتصال به بازار به دقت مورد توجه قرار دادیم.

وی با بیان اینکه تمام مراحل در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به صورت رایگان انجام می‌شود تاکید کرد: توجه طرح توسعه مشاغل خانگی به اقشار آسیب‌پذیر به ویژه با شرایطی که ویروس کرونا ایجاد کرده، است.

 انتهای پیام/89010
 

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال تویسرکان رئیس اداره کار رئیس اداره کار طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی اشتغال زایی استان همدان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران

شهردار منطقه۱۳ از تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده با اتخاذ تمهیداتی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد هادی علی احمدی اظهار کرد: در سال گذشته در راستای  برنامه ابلاغی سازمان نوسازی و تحقق برنامه 4 ساله چهارم توسعه و تحول شهر تهران مبنی بر نوسازی سالانه 3 درصد پلاک‌ها در بافت‌های فرسوده شهر تهران با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه معاونت شهرسازی و معماری این منطقه براساس برنامه پیش‌بینی شده موفق به تحقق 100 درصدی نوسازی پلاک‌های واقع در بافت فرسوده شده است.

شهرداری تهران در نوسازی بافت فرسوده می تواند الگوی سایر کلانشهرها باشد

وی افزود: با توجه به تشکیل ادارات نوسازی در مناطق 22 گانه که با تلاش‌های سازمان نوسازی شهر تهران در این دوره صورت گرفت، گام مهمی در جهت تسریع و تسهیل نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق انجام شده است که همین امر موجب شده علی‌رغم چالش‌های موجود و ریزدانه بودن املاک واقع در بافت فرسوده این منطقه، با پیگیری‌های بعمل آمده اداره نوسازی 161 پلاک در محدوه مورد نظر  نوسازی شود که این امر منجر به محقق شدن 100 درصدی برنامه ابلاغی توسط سازمان نوسازی شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • فیلم/ تحقق وعده یک میلیون اشتغال در دولت سیزدهم
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی